- 16 Ağustos 2024
- 1.695
- 2.104
- 48
- Konu Sahibi zumumu1999
Bacım sen daha neyi düşünüyorsun ki zaten tek başına yaşıyorsun bu hayatı. Bari ayrıl da bu düşüncelerinden kurtul. 5-6 ayda bir seks nedir yahu. Nasıl dayanıyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz bu kadar derdin, kötü yönetimin, ekonomik sorunların ortasında daha çok hayattan zevk almayı biliyoruz valla.ne kadar aptal insanların çoğu ya.Bende sabırla bekliyorum konu sahibi gelsin de bir şeyler yazsın diye ama gelmeyecek sanırım.
Konu ile alakalı çok açık nokta olmasıyla beraber, evlilik değil tabii ki bu.
Ev arkadaşlığına dönmüş hayatları.
Son zamanların en büyük problemi sanırım sürekli oyun oynayan bağımlı kocalar.
Can sıkıcı bir durum, Londra yaşam şartlarını bilmiyorum ama eminim bir Türkiye de yaşamak gibi değildir.
Dünyanın bir çok yerine göre bizler sosyal insanlarız, arkadaş görüşmeleri, akraba ziyaretleri, dostlar ile vakit geçirmek çocukların arkadaşlarının aileleri ile görüşmeler vs. derken, hayatımız gerçekten sosyal.
Yurtdışında insanların en çok sıkıldığı noktalardan biri asosyal bir hayatlarının olması, çünkü insanlar Türkler kadar sosyal değiller.
Burada bir etken konu mu bilemedim tabii ki ama etkisi olabilir.
Diğer yandan, cinsel hayatları bitik vaziyette, evliliğinden temellerindendir cinsellik.
Hiç mi bir erkek eşini arzulamaz? Arzulamıyorsa da orada bir sıkıntı kesin var.
Meslekler nedir? Onu hiç anlamadım mesela.
Umarım döner konu sahibesi, biz de konuyu anlayarak yorum yaparız.
Bizim bazı kk kadınlarına göre dayak yiyip öldürülmüyorsan adam çok iyi.Boşanmak için illa ki dövüp sövmesi mi lazım? İyi de iyi. Her başlık açıp yakınan mutlaka kocam iyi diyor son paragrafta. İyiyse ot gibi yaşayın gidin.
Bacım siz evlenmediniz. Sen elin asosyal oğlunu evlat edinmişsin. Ergen gibi evde oyun oynasın. Sen de peşini topla.
ilk defa sana sonsuz katiliyorum.Bizim bazı kk kadınlarına göre dayak yiyip öldürülmüyorsan adam çok iyi.Haa gerçi şiddet gösterenlere de iyi diyenler çıkmıştı pardon.
Haklısın.bizim ülkede evlenmeden ilişki yaşama anlayışı yok çünkü.her güzel, tıkırında ilişkide bile evlenmek zorunda değilsin.ki bu kişiler hadi bir evlenelim de ondan sonra bakarız duruma diyorlar.ilk defa sana sonsuz katiliyorum.
bu kadar ilişkiden / evlilikten beklentisiz, bu kadar azla yetinen, bu kadar evlenmek icin evlenen başka millet var mi bilmiyorum. sosyolojik olarak incelenmeli
(tüm hesaplari ortak odeyelim, hayat müşterek, düğünü beraber yapip evi beraber dizelim, çalışıyorsun mehire ihtiyacin yok. ama benim pipim oldugu icin senden üstünüm. ev isleri yemek senin gorevin ben ucundan tutarim, ha bir de soyadıni degistir ki erkek hissedeyim, benim anam erkek dogurdugu icin daha kiymetli en cok ona gidelim- diyen konudan ciktim simdi. onda da kadin yazanlari paylamis "mukemmel bir adam bu ozellikleri haric, yüzüğüme bakip agliyorum mutluluktan nasil ayrilayim" diyetek bildigim persembenin gelisi carsambadan belli işte böyle. evliliginde mutsuz kadinlarin neredeyse tamaminin kendi seçimi- kendi poh yemesi)
yooo bak bu kadin ayni evdenyasamis görmüş yine de evlenmisHaklısın.bizim ülkede evlenmeden ilişki yaşama anlayışı yok çünkü.her güzel, tıkırında ilişkide bile evlenmek zorunda değilsin.ki bu kişiler hadi bir evlenelim de ondan sonra bakarız duruma diyorlar.
artik beraber yasamamak / hic zaman gecirememek / ekonomik muhtaclik / aile zoru falan hicbir sey bahane degil. gayet bile isteye seve seve seciliyircok iyi bi insan ben genc kizken birlikte yasamaya basladik kendisi bi baltaya sap olamamis biri
Şimdi zorunluluk olarak görülsün diye hamile kalıyorlar işte.o da korunurken oluyor gerçi.yooo bak bu kadin ayni evdenyasamis görmüş yine de evlenmis
artik beraber yasamamak / hic zaman gecirememek / ekonomik muhtaclik / aile zoru falan hicbir sey bahane degil. gayet bile isteye seve seve seciliyir
"Evlendik bazi sebepler icin ama evlenmek istedigimiz icin evlenmedik aslinda"Simdi siz 2 issiz, bi anda evlendiniz? (2 sene tum gun evde oturduk dediginiz icin issiz oldugunuzu dusundum)
Niye bi anda evlendiniz, nasil evlendiniz onu anlamadim, gebelik vs olma durumu yok gordugum kadariyla cunku adam sevismiyormus.
Iki aylak takilan genci Londra'da is guc sahibine donusturen meslegi de merak ettim, sağlıkçı olsanız evde olamazdiniz, mimar muhendis vs olsaniz Tr'deyken evde oturarak nasil gecindiniz, home office mi calisiyordunuz acaba.
Merak ettiklerimi anlaşılabilir anlattigima inaniyorum. Vallahi cevap istiyorum cidden merak ettim. :)
Neyse, ortada pek evlilik yok gibi gorunuyor, 2 ev arkadasi bir evin giderlerini ortak karsiliyor ama biri surekli yorgun ve tembel oldugu icin digeri bunalmis.
Haklisiniz.
Londra'da tek basiniza gecinmeniz mumkun mu? Degilse adami bosayip ayni evde yasamaya devam edin nasilsa sevismiyor etmiyor bi zorlugu olmaz. Yasayabilirim tek basima gecinirim diyorsaniz, bosanip adami evden atin, elin oglunun kirli camasirlarini yikamayin bosuna.
Bu arada 6 ayda bir sevisen bi cift olarak umarım cocugunuz yoktur?
Yani bende anlayamadim ama dedigin gibi olma olasiligi yuksek."Evlendik bazi sebepler icin ama evlenmek istedigimiz icin evlenmedik aslinda"
demiş
taraflardan biri AB vatandaşı herhalde, meslekleri olmadan da gidilir AB vatandaşı ise diğeri de eş durumuyla gider, bu da evlenme sebeplerini açıklar.
yoksa bu profille gitmeleri pek mümkün değil.
yaşım 27 demiş konuda, yani 4 sene + 1-2 sene de öncesi de olsa üniversiteden mezun olunacak yaşta tanışmışlar esasenArkadaş 25 yaşında görünüyor. 4 yıldır Londra’dalar. Ondan önce de Türkiye’de 1-2 yıl evde oyun oynadıkları bir dönem var. Yani 19-20 yaşından beri bu adamla birlikte yaşıyor. Ki ben ailesiyle bir ilişkisi olmadığını kopuk olduğunu falan yazacağına bahse girerim.
Bana da Ankara anlaşması ile gitmişler gibi geldi. Galiba iş yeri açıp işçi çalıştırma zorunluluğu yoktu o şekilde. Ama tabi evden oyun oynayarak o işi nasıl hallettiler muamma
değişti tabii 2020 sonunda bitti sanırım, Ankara anlaşması meselesi de artık yok, ama bunlar 2021 başında Londra'ya "yerleşmişler" yani başvuruları daha öncesinden olmak durumunda. böyleş eylerde önemli olan hangi tarihte başvurduğun oluyor. ne zaman başvurdularsa artık.Yani bende anlayamadim ama dedigin gibi olma olasiligi yuksek.
Gerci Brexit sonrasi isler de degisti galiba.
Ay evet dediğiniz gibiymiş ben dikkat etmemişim. Ben kullanıcı adını görünce bir de hakkında kısmına bakınca direkt 25 dedimyaşım 27 demiş konuda, yani 4 sene + 1-2 sene de öncesi de olsa üniversiteden mezun olunacak yaşta tanışmışlar esasen
değişti tabii 2020 sonunda bitti sanırım, Ankara anlaşması meselesi de artık yok, ama bunlar 2021 başında Londra'ya "yerleşmişler" yani başvuruları daha öncesinden olmak durumunda. böyleş eylerde önemli olan hangi tarihte başvurduğun oluyor. ne zaman başvurdularsa artık.
zira Londrada kalacak yer bulmak bile olay, öncesi de zaten pandemi. o evde oldukları 1-2 sene herkes evdeydi, pandemide hepimiz evdeydik sağlıkçı vs. değilsek.
evde sırf oyun mu oynuyorlardı orası dediğiniz gibi cidden muamma. yani birinden birinin öğrenci eviyse kapatmadılarsa belki. yne de bir vatandaşlık sponsorluk bişey olmadan gidebilmek istisnai olur.
Böyle olduğunu bile bile evlenmişsiniz size üzülemedim açıkçası.Evlendikten sonra insanların değişmesini bekliyorsunuz ama evdeki hesap çarşıya uymuyor değil mi?kendisi bi baltaya sap olamamis biri acikcasi genlciginden beri tek derdi oyun oynamak ve bu hayattan kacmak.
Sendeki libido bende de olaydı yarr5,6 ayda bir mi? Ben 3.gün resmen deliriyorum seks diye.aseksüel ya da gay.bilgisayarini, telefonunu falan bir karıştır bakalım.ama pek gay imajı çizmedi ama belli ki gizlisi saklısı yok.aseksüel bence.