Evli eski sevgilinin Instagramdan takip etmek istemesi

Söylemeden nasıl duracaksınız ,insan kafayı yer, kafanızda kurup kendinizi yiyeceksiniz

Akıllı kocam bildirimlerini kapatmış. uyuyorken baktım

Son düzenleme:

Canım kocacım sen eski sevgiline mesaj atmışsın, fotoğraflarınızı göndermişsiniz buna çok kırıldım mı desin yani??

Daha ileriye gitmesine izin verme demişsiniz, yani yuları sıkınca gitmesin, adamda aldatma potansiyeli olsun ama kendi isteğiyle değil de kadın göz dağı verdiği için gitmesin, kadın kocası başkasına gitmesin diye kendini tüketsin.

Peeeess vallahi pess... Kadınların elin sidikli erkeği için kendine değer vermemesi beni çok üzüyor

Cok uzuldum. Soyleyecek birsey bulamiyorum. Yazdim yazdim sildim. Akli eski sevgilisinde gibi. Bu onun karakteri de olabilir. Bazi erkekler tek bir kisiyle yapamiyor ya da macerayi seviyor ve hayati rutine binince baskalarina sariyor ve genelde de eskilerden basliyor...bilemiyorum ama ben sizin acinizdan bakinca cok uzucu bir durum. Cocuk dusunmeyin uzunca bir sure size tavsiyem.

Canım cicim demeden pekala içindeki duyguları anlatabilir erkekleri biraz yönetmek lazım. anlattım benimde 9 yıl önceki ex yazdı aylar önce. beni mi unutamamış? karısını mı sevmiyor? Hiç sanmam sadece saçmaladı..

Eski swvgili her daim hazırda bekliyor ya

Karısını sevmiyor.

Ben de arkadaşlara katılıyorum sakın ha ilişkiyi kurtarayım diye çocuk yapmayın uzunca bi süre. Alın karşınıza konuşun tek tek her şeyi

sizi çok seviyor ama eski sevgilisinin de yeri kalbinde ayrı Enteresan

Aslında bu yaptığı seni sevmiyor anlamına gelmiyor. Evde seninle heyecan yaşarken dışarıda da o şekilde heyecan duymaya çalışıyor. Kaçan balık büyük olur derler, seni elde etti elde var bir, bir de ötekini kurcalayayım arada ondan da tad alayım diyor. İlla ki cinselliğe dökülecek diye bir şey yok. Flört seviyor kocan.

Şu durumda şöyle yapılabilir. Eğer boşayacaksam, eşyasını toplar valizleri kapının önüne hazırlardım. Asla da arkama bakmazdım.

Eğer boşamaya cesaretim yoksa, yine eşyalarını kapının önüne hazırlar anasının evine postalardım. En az 3-4 ay iletişime geçmezdim. Beni sevip sevmediğini köpek olup olmamasından anlar ona göre belllki bir şans daha verirdim. Ona iyi bir ders olurdu.

Boşanıp boşanmamak tercihi senin. Durumları şartları sen biliyorsun. Ama aksiyon almadığın sürece hayatın asla huzur bulamaz. Sular bulanmadan durulmaz.

Biz niye saçmalamıyoruz peki ? siz eski sevgilinize senin yerin ayrı gibi şeyler yazıyormusunuz peki yazsanız ve eşiniz bunu görse neler olur hiç düşündünüzmü ? bunu yapan adam dümdüz sevmiyor siz yönetseniz ne olur ? saçmalamak eşini sevmediğini arayışta olduğunu gösteriyor eski sevgilinizin oltayı atmış kim takılırsa ama niyet kafada sabit bu erkek milletini zorla tutabileceğinizi sanıyorsunuz zorla sevileceğinize inanıyorsunuz ve pes etmiyoırsunuz böyle nasıl yaşanır bilemedim sevilmeden yanında yönetilerek baskı kurularak konturol edilerek tutulan bir adam belki başarılı olunur ama adam kafada bitirmiş girişimde bulunmuş nasıl unutulur ki bu çok onur kırıcı bir durum bence kadın için

Canım seni üzmek istemem ama neden olduğu belli değilmi belliki o bayanı unutamamış bu kocadan hayır gelmez canım .

bu dönem abaza erkeklerin eski sevgililerini yoklama dönemi heralde. 1 hafta önce 7 yıl önce yüzüne tüküre tüküre ayrıldığım eski sevgilim whatsapp araması yaptı. eski numarası engelliydi. Fotodan tanıdım açmadım heryerden engelledim tekrar bu numarasını da. Şimdi bu adam karısını seviyo ha gerçekten??? Bana bunu kimse inandıramaz. Benim eşim eski sevgilisini arasa yazsa yanlışlıkla bile aramış olsa kendini kapının önünde bulur. Bu net bi aldatma eğilimi ve sevgisizlik belirtisidir. Affı asla olamaz.

Oncelikle neden boyle birsey yapar sorusuna cvb vermek istiyorum cunku o adam koskocaman bir g*tt*r . Ve size gelecek olursak hala bu durumda benide ccok seviyor falan diyip bi heyyyt cekmiyosaniz isi kurcalamayin yuzlestiginiz sey sonucunda bosanmayip sineye cekil oturacaksaniz gercegi bilmek neyi degistirirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…