- 24 Ekim 2019
- 1.382
- 7.538
Konu eski ve kadın ilk mesajları yakaladığında kocası eski sevgilisine ve onun vücuduna övgüler yağdırıyordu. Şimdi de kokusundan, ona olan bitmeyecek duygularından bahsediyormuş.Senelerdir hep böyle mi adam
Normal insanlara saka gibi ama var böyle bir guruh.Konu eski ve kadın ilk mesajları yakaladığında kocası eski sevgilisine ve onun vücuduna övgüler yağdırıyordu şimdi de kokusundan, ona olan bitmeyecek duygularından bahsediyormuş.
Kadın bunca zaman ortalığı yıkmak yerine her defasında buraya gelip titriyorum üzülüyorum yazıp bırakıyor sadece. Dalga mı geçiyor yoksa gerçekten bu kadar basiretsiz mi anlayamadım ben.
Şaka gibi değil mi?
Hayır eşim yazmış. Eşimi çok seviyorum ama sanırım dediğiniz gibi yapacağım. Ama kadın yabancı ulke vatandası.kadın mı yazmıs onu
nasıl bır kopekse artık ıyı koku alıyormus
ona guzel bır tazmınat davası
esınıze de guzel bır tazmınat davası
ne tatlı olurdu
avukatınız herseyle ılgılenırken sız gelecek planları yapardınız
onlar tazmınatı denklestırmeye calısırken 1-0 one gecer duzen olustururdunuz
ama nerdeee
onların konusmalarını takıp edıyorsunuz sadece
Sanırım mi. Madem yine bir sey yapmayacaksiniz niye fikir istiyorsunuz anlamadım. Kendinizi üzmeye değmez size bunu yaşayan bi insan yuzundenHayır eşim yazmış. Eşimi çok seviyorum ama sanırım dediğiniz gibi yapacağım. Ama kadın yabancı ulke vatandası.
Boşanmazsanız daha çook konu hortlatırsınızHerkese merhaba,
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama...
Ben yine eşimin mesajlarını yakaladım aynı kadına.
Bu sefer daha detaylı mesajlaşmışlar. Ona onu çok özlediğini, sarılıp eskisi gibi öpmek istediğini söylüyor.
Onun çok farklı olduğunu, çok güzel bir aşk yaşadıklarını yazmış. Bir de kadına sana kurban olurum aşkına ölürüm yazmış. Çok güzelsin çok seksisin sen harikasın aşık olunası harika bir insansın demiş. Görüşsek keşke bir gün geçirsek beraber demiş gözlerine bakarak geçirebilirim o günü yazmış.........
Çıldırcam.
Niye şaşırdınız ki...Yazışmalar çok derin, okudukça elim ayağım titriyor.
Böyle birini hala sevmeye nasıl devam edebiliyorsunuz? Hiç zorunuza gitmiyor mu, mideniz bulanmıyor mu?Hayır eşim yazmış. Eşimi çok seviyorum ama sanırım dediğiniz gibi yapacağım. Ama kadın yabancı ulke vatandası.
Aradan çekilin bence onlar aşklarını yaşasınlar onlar artık telefonla görüşüyorlar dur Instagram kesmez onları yakında kocan ona kaçar sende Esra Erol'da onları ararsınHerkese merhaba,
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama...
Ben yine eşimin mesajlarını yakaladım aynı kadına.
Bu sefer daha detaylı mesajlaşmışlar. Ona onu çok özlediğini, sarılıp eskisi gibi öpmek istediğini söylüyor.
Onun çok farklı olduğunu, çok güzel bir aşk yaşadıklarını yazmış. Bir de kadına sana kurban olurum aşkına ölürüm yazmış. Çok güzelsin çok seksisin sen harikasın aşık olunası harika bir insansın demiş. Görüşsek keşke bir gün geçirsek beraber demiş gözlerine bakarak geçirebilirim o günü yazmış.........
Çıldırcam.
“Siz” kelimesi olunca sorun yok çünküTerbiyesiz. Sizli bir şekilde gayet düzgün bir soru yazdım. Asıl sen okudunu anlamadan yorum yapmışsın, bana dediğine bak.
Niye ama, kötü bişey mi demişim ki? Çemkirmesini, yok bağırdın falan demesini gerektiren bir durum mu vardı?“Siz” kelimesi olunca sorun yok çünkü
Ne dediğinizi bilmiyorum sadece siz kelimesine anlam yüklemek komik geldiNiye ama, kötü bişey mi demişim ki? Çemkirmesini, yok bağırdın falan demesini gerektiren bir durum mu vardı?
Böylelerine bu ara koronalara gelesin diyorum vay karaktersiz o bilgisayari yedirirdim ona klavye den baslar fareye kadar karaktersiz herif ee karsi daki yazmismi biseMerhaba kızlar,
Foruma yeni üye oldum. Size sormak istediğim bir soru var.
1 senelik evli bir adam, neden 10 yıl önce aşk yasadigi kız arkadaşına, 10 yıl sonra mesaj atar ve "senin yerin ben de hep ayrı" der? Ve mesajlasmanin sonunda "Instagramdan takip etmek istiyorum izin verirsen, seni merak ediyorum" diye sorar?
Eşimin mesajlarını yakaladım. Şoktayım, çok kötüyüm...
Bana ne bağırıyorsun ya
Konu sahibi ben miyim
Ben 10 yıl önceki sevgilimi hatırlamam bile