Evli eski sevgilinin Instagramdan takip etmek istemesi

Senelerdir hep böyle mi adam
Konu eski ve kadın ilk mesajları yakaladığında kocası eski sevgilisine ve onun vücuduna övgüler yağdırıyordu. Şimdi de kokusundan, ona olan bitmeyecek duygularından bahsediyormuş.
Kadın bunca zaman ortalığı yıkmak yerine her defasında buraya gelip titriyorum üzülüyorum yazıp bırakıyor sadece. Dalga mı geçiyor yoksa gerçekten bu kadar basiretsiz mi anlayamadım ben.
Şaka gibi değil mi?

Normal insanlara saka gibi ama var böyle bir guruh.
Cocugu da yok ısın kotusu
Bahanesi yok bu adamı affetmek katlanmak ıcın. Bile bile ıskence.
İki sene sonra sevıstıler diye konu acacaktır.
Sanki simdı bosanacak.
Kocan baska kadının kokusunu özlemis bunun ötesi yok bence, sevısmekten bin beter

Hayır eşim yazmış. Eşimi çok seviyorum ama sanırım dediğiniz gibi yapacağım. Ama kadın yabancı ulke vatandası.

Konuşmalar instagramda mi geçiyor? Eşinin şifresini tahmin edebilir misin ya da eline aldığında mailden falan şifreyi değiştir kendi telefonunda da aç. Mesajlar aynı anda senin telefonuna da düşsün daha rahat takip edip delil toplarsın.

Konuyu baştan okudum Şjmdi. Bir öncekinde acaba geçici bir şey miydi diye görmezden gelmek istemissin olacaklardan korkup ama bu seferki yenilir yutulur değil. Sen böyle ezik kaldıkça bir gün geçen gün ne güzel seviştik aklımdan çıkmıyor gibi şeyler okuyacaksın. Fiziksel icraata dökecek. Her şeyi yüzüne vurup evden kov şunu. Yatağında gül gibi karısı varken başka kıtadakinin peşine düşmüş, benim bile midem bulandi burda

Hayır eşim yazmış. Eşimi çok seviyorum ama sanırım dediğiniz gibi yapacağım. Ama kadın yabancı ulke vatandası.
Sanırım mi. Madem yine bir sey yapmayacaksiniz niye fikir istiyorsunuz anlamadım. Kendinizi üzmeye değmez size bunu yaşayan bi insan yuzunden

Boşanmazsanız daha çook konu hortlatırsınız

Yazışmalar çok derin, okudukça elim ayağım titriyor.
Niye şaşırdınız ki...

Böyle birini hala sevmeye nasıl devam edebiliyorsunuz? Hiç zorunuza gitmiyor mu, mideniz bulanmıyor mu?

Olmasın zaten bence biran önce bitir adamın aklında başkası var belki seninle sevişirken bile o kadını düşünüp sevişiyor nasıl yediyorsun bunu kendine boşan hayatına bak

Aradan çekilin bence onlar aşklarını yaşasınlar onlar artık telefonla görüşüyorlar dur Instagram kesmez onları yakında kocan ona kaçar sende Esra Erol'da onları ararsın

Bunca zaman nasıl o adama hicbisey olmamış gibi davrandiniz hayret doğrusu. Adam karaktersiz bir şeref yoksunu. Ben nasıl evlendiğinizi merak ettim. Nasıl tanıştınız? Birbirinizi severek mi evlendiniz? Bu karakterde bir insan sizinle sevgiliyken veya nisanliyken de boş durmamistir. Keşke gözünüzü dört acsaydiniz.

Kusura bakmayın ama siz başınıza geleni haketmişsiniz. Eski sevgilisine senin yerin bende ayrı unutamadım diyerek, sizi yok sayan adamı koynunuza almaya devam ettiğiniz anda, o adamın size yapacağı her şeyi kabullenmişsiniz demektir. Sizin gibi kadınlar boşanmaz. İki sene önce boşanmamışsınız şimdide boşanmazsınız. Hayır birde sürekli kadın yabancı diye yazıp durmuşsunuz, yabancı olunca boynuzun boyutu mu küçülüyor , onu anlmadım.

Konusahibi 2 senedir bu adama mı katlaniyor herşeyi bildiği halde?Çocuk yapma sakın kocam bana bağlanir diye

Niye ama, kötü bişey mi demişim ki? Çemkirmesini, yok bağırdın falan demesini gerektiren bir durum mu vardı?
Ne dediğinizi bilmiyorum sadece siz kelimesine anlam yüklemek komik geldi bağırdın dediği mesajı gördüm ses gidiyor heralde ablaya bilemeyiz çok değişik kafalar yaşayanlar var

Böylelerine bu ara koronalara gelesin diyorum vay karaktersiz o bilgisayari yedirirdim ona klavye den baslar fareye kadar karaktersiz herif ee karsi daki yazmismi bise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…