Evli eski sevgilinin Instagramdan takip etmek istemesi

Sorun su ki bunu biz yapsak yani biz eski erkek arkadasimiza sosyal medyadan mesaj atsak ve bu eş tarafindan ogrenilse adam gozumuzun yasina bakmaz hatta aciklama bile istemeden direk bosanirdi. Oysa bizler adamin mesajini yakalasak da bosanmaya olan cesaretsizlikten dolayi hesap dahi soramiyoruz. Aslinda adamlara su mesaji veriyoruz galiba: sen ne yaparsan yap ben bosanamam, sen bosanmadigin surece...Boyle bir erkekle decam etmek belki de bosanmayi sadece ertelemek...
Umarim konu sahibinin eşinin mantikli bir aciklamasi vardir ki bunun da ne mantikli aciklamasi olacak bilmiyorum, adam eski sevgilisinin vucudunun guzel oldugunu bile hatirliyor...
Greengirll bu arada uzerine alinma lutfen sana alinti yaptin diye. Genelde boyleyiz biz...

Estağfurullah öncelikle...Ben de size %100000 katılıyorum, ve bu tüm kadınlarımızın böyle düşünmesini canı gönülden istiyorum. Ama maalesef:KK43: Hangi kadın yapsa bunu, direkt afedersiniz ama o... damgası yer ve anında boşanırdı, ailesi de yapmadığını bırakmaz arkasından konuşurlardı. Bakın burda kendi hemcinslerimiz bile ne kadar tepki veriyor kadınlara, erkeklere gelince yapmıştır bir hata, boşluğuna gelmiştir, çocukların var yuvan var....Doğruyu söyleyince ama şu an üzüntülü lütfen kırıcı şeyler söylemeyin. La havle yani...

Merhaba kızlar,
Foruma yeni üye oldum. Size sormak istediğim bir soru var.

1 senelik evli bir adam, neden 10 yıl önce aşk yasadigi kız arkadaşına, 10 yıl sonra mesaj atar ve "senin yerin ben de hep ayrı" der? Ve mesajlasmanin sonunda "Instagramdan takip etmek istiyorum izin verirsen, seni merak ediyorum" diye sorar?

Eşimin mesajlarını yakaladım. Şoktayım, çok kötüyüm...
Evlenilmeyecek bir şerefsiz olduğu için.

Konuya bakınca şunu düşündüm:Hiçbir erkek acaba karım aldattı ne yapmalıyım der miydi? Bence direkt baba evine yollar mahkemeye verirdi ve boşardı.Ama biz kadınlar neden böyleyiz bunu anlayamıyorum.Başına gelmeyen anlamaz o yüzden büyük de konuşmamak lazım.Bizler çok değer veriyoruz o yüzden sineye çekmeye çalışıyoruz ama çoğu erkek bırak sineye çekmeyi oturup neden diye sormadan boşuyorum der.Onlar hata yapabilir ama kadınlar yapamaz çünkü.

ayrılmayacaksanız bıldıklerınızı esınıze soylemeyın
nasıl olsa bılsede gıtmıyor hazmedıyor der devam eder ahlaksızlıgına gozunuzun ıcıne baka baka, olan onurunuza gururunuza olur yuz goz olursunuz
bu bır aldatmadır sızı aldatmıs o olmasa baskasına da yazardı onun ıcın farkı yok hamurunda var bozukluk
dedıgım gıbı ayrılmayacaksanız bıldıgınızı soylemeyın ve kurcalamayın

ha ben olsaydım ayrılırdım o ayrı

Herkese merhaba,

Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama...
Ben yine eşimin mesajlarını yakaladım aynı kadına.

Bu sefer daha detaylı mesajlaşmışlar. Ona onu çok özlediğini, sarılıp eskisi gibi öpmek istediğini söylüyor.
Onun çok farklı olduğunu, çok güzel bir aşk yaşadıklarını yazmış. Bir de kadına sana kurban olurum aşkına ölürüm yazmış. Çok güzelsin çok seksisin sen harikasın aşık olunası harika bir insansın demiş. Görüşsek keşke bir gün geçirsek beraber demiş gözlerine bakarak geçirebilirim o günü yazmış.........

Çıldırcam.

Herkese merhaba,

Bu sefer daha detaylı mesajlaşmışlar. Ona onu çok özlediğini, sarılıp eskisi gibi öpmek istediğini söylüyor.
Onun çok farklı olduğunu, çok güzel bir aşk yaşadıklarını yazmış. Bir de kadına sana kurban olurum aşkına ölürüm yazmış. Çok güzelsin çok seksisin sen harikasın aşık olunası harika bir insansın demiş. Görüşsek keşke bir gün geçirsek beraber demiş gözlerine bakarak geçirebilirim o günü yazmış.........

Çıldırcam.
bız demıstık
ben sasırmadım

Herkese merhaba,

Çıldırcam.

Ekran fotolarini alin konusmalarin kendinize atın

Herkese merhaba,

Çıldırcam.

Kamu spotu olsun 2 sene sonra yazdıgınız su yazı

ALDATAN ADAMI AFFETMEYIN AFFEDERSENIZ DAHA BETERİNİ YAPAR

Yazışmalar çok derin, okudukça elim ayağım titriyor.
daha oncekınde de elınız ayagınız tıtremıstı
affetmıstınız
hatta ayrılmayacaksınız madem yuz goz olmayın demıstım
yıne ayrılmayacaksınız
kendınıze ezıyet edıyorsunuz

Attım kendime bu sefer.

Bir de kokunu hiç unutmadım özledim yazmış, 11 yıl önceki sevgilisi..........
kadın mı yazmıs onu
nasıl bır kopekse artık ıyı koku alıyormus
ona guzel bır tazmınat davası
esınıze de guzel bır tazmınat davası

ne tatlı olurdu
avukatınız herseyle ılgılenırken sız gelecek planları yapardınız
onlar tazmınatı denklestırmeye calısırken 1-0 one gecer duzen olustururdunuz

ama nerdeee

onların konusmalarını takıp edıyorsunuz sadece

Merhaba kızlar,
Foruma yeni üye oldum. Size sormak istediğim bir soru var.

1 senelik evli bir adam, neden 10 yıl önce aşk yasadigi kız arkadaşına, 10 yıl sonra mesaj atar ve "senin yerin ben de hep ayrı" der? Ve mesajlasmanin sonunda "Instagramdan takip etmek istiyorum izin verirsen, seni merak ediyorum" diye sorar?

Eşimin mesajlarını yakaladım. Şoktayım, çok kötüyüm...
Çok kırıcı.. erkekler çok zalim malesf

X