- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
Sorun su ki bunu biz yapsak yani biz eski erkek arkadasimiza sosyal medyadan mesaj atsak ve bu eş tarafindan ogrenilse adam gozumuzun yasina bakmaz hatta aciklama bile istemeden direk bosanirdi. Oysa bizler adamin mesajini yakalasak da bosanmaya olan cesaretsizlikten dolayi hesap dahi soramiyoruz. Aslinda adamlara su mesaji veriyoruz galiba: sen ne yaparsan yap ben bosanamam, sen bosanmadigin surece...Boyle bir erkekle decam etmek belki de bosanmayi sadece ertelemek...
Umarim konu sahibinin eşinin mantikli bir aciklamasi vardir ki bunun da ne mantikli aciklamasi olacak bilmiyorum, adam eski sevgilisinin vucudunun guzel oldugunu bile hatirliyor...
Greengirll bu arada uzerine alinma lutfen sana alinti yaptin diye. Genelde boyleyiz biz...
Estağfurullah öncelikle...Ben de size %100000 katılıyorum, ve bu tüm kadınlarımızın böyle düşünmesini canı gönülden istiyorum. Ama maalesef Hangi kadın yapsa bunu, direkt afedersiniz ama o... damgası yer ve anında boşanırdı, ailesi de yapmadığını bırakmaz arkasından konuşurlardı. Bakın burda kendi hemcinslerimiz bile ne kadar tepki veriyor kadınlara, erkeklere gelince yapmıştır bir hata, boşluğuna gelmiştir, çocukların var yuvan var....Doğruyu söyleyince ama şu an üzüntülü lütfen kırıcı şeyler söylemeyin. La havle yani...