Evli eski sevgilinin Instagramdan takip etmek istemesi

Adam kararktersiz net ama ben asil ona cevap veren mesajlasan kadina takildim. Kusura bakmayin da ikisinin birbirinden farki yok.
Sebep? Direk kadına takıl. Kadının kimseye verdiği söz yok bekar kadın. Adam yazmış oda meraktan cevap vermiş bende olsam bende verirdim ne kadar meraklısınız kadınlara salça olmaya

Sebep? Direk kadına takıl. Kadının kimseye verdiği söz yok bekar kadın. Adam yazmış oda meraktan cevap vermiş bende olsam bende verirdim ne kadar meraklısınız kadınlara salça olmaya
Erkeklere laf yok 🤫 her şeyin suçlusu kadın. Erkek aldatsa gene suçlu kadın. Gerici zihniyet 😒

Cok benzer seyi 1 ay önce diğer taraflı yaşadım. 8 yıl önceki eski sevgilim (su an yeni evli) instagramdan beni stalklayıp esimle fotolarımızı sildiğimi görünce bana yazmıs nasılsın? Seni merak ediyorum yerin hep bende ayrı vs diye. Ben de teşekkür ederim iyiyim, ancak hoş bir şey değil bu mesajın eşin açısından çok incitici, rica ediyorum yazma dedim. Neden ki o görmez bir sey olmaz dedi çat sinirden engelledim tek kelime etmeden. İki duygu hissettim. 1. İyi ki o karaktersizden ayrılmısım 2. Su anki evliliğim de ihanet yüzünden bitiyor dolayısıyla böyle yavsaklıklara hiç tahammülüm yok.

Cok benzer seyi 1 ay önce diğer taraflı yaşadım. 8 yıl önceki eski sevgilim (su an yeni evli) instagramdan beni stalklayıp esimle fotolarımızı sildiğimi görünce bana yazmıs nasılsın? Seni merak ediyorum yerin hep bende ayrı vs diye. Ben de teşekkür ederim iyiyim, ancak hoş bir şey değil bu mesajın eşin açısından çok incitici, rica ediyorum yazma dedim. Neden ki o görmez bir sey olmaz dedi çat sinirden engelledim tek kelime etmeden. İki duygu hissettim. 1. İyi ki o karaktersizden ayrılmısım 2. Su anki evliliğim de ihanet yüzünden bitiyor dolayısıyla böyle yavsaklıklara hiç tahammülüm yok.
Ya Artık aldatmayan adam kalmamış inanamıyorum şuan

Ben de ayni sekilde hayret ediyorum. Aldatmak şerefsizlik bunu nasıl kendilerine yakistiriyorlar, insanim diye geziyorlar?
Artık o kadar normal ki kadınlar bile alışmış ne duruma geldik

Artık o kadar normal ki kadınlar bile alışmış ne duruma geldik
Toplumsal cinsiyet yön değiştiriyor güya ama tv'deki en sevilen dizilere bakın en sevilen başroller ya metresli ya tek gece aldatıyor ama çok normal bi sekilde gösteriliyor. Okuduğumuz kitaplar, izlediğimiz film/diziler her sey bilincaltında. Magazin desen full ihanet manşetleri, aldatılan kadının acısından ise hiç bahsedilmiyor.. her sey erkeğe reva ve hak bu ülkede. Aldatmayan adam vardır bence ama nerde yasıyor kim bilir?:/

Merhaba kızlar,
Foruma yeni üye oldum. Size sormak istediğim bir soru var.

1 senelik evli bir adam, neden 10 yıl önce aşk yasadigi kız arkadaşına, 10 yıl sonra mesaj atar ve "senin yerin ben de hep ayrı" der? Ve mesajlasmanin sonunda "Instagramdan takip etmek istiyorum izin verirsen, seni merak ediyorum" diye sorar?

Eşimin mesajlarını yakaladım. Şoktayım, çok kötüyüm...
off çok ağır olmuş bu hakkaten

10 sene önceki sevgilim mesaj atsa nasılsın nerelerdesin diye gayet normal cevap veririm. Herkes aranmıyor, merak etmiş de olabilir,kişilerle alakalı bence. Ama yerin ayrıydı demek olmamış,kocanı en iyi sen tanıyorsun.

Harika bir cevap katılıyorum adam aranıyor canı sıkılmış kadını yoldan cikarmasa bari

Merhaba kızlar,
Foruma yeni üye oldum. Size sormak istediğim bir soru var.

1 senelik evli bir adam, neden 10 yıl önce aşk yasadigi kız arkadaşına, 10 yıl sonra mesaj atar ve "senin yerin ben de hep ayrı" der? Ve mesajlasmanin sonunda "Instagramdan takip etmek istiyorum izin verirsen, seni merak ediyorum" diye sorar?

Eşimin mesajlarını yakaladım. Şoktayım, çok kötüyüm...
Allah akıl dağıtırken eşiniz şemsiyesini açmış galiba (''Şemsiye'' burada iki anlamlı.).
Yürüttüğüm ilk ihtimal bu maalesef. Erkekler unutamama konusunda doktora almış varlıklar, bunu sevgiye falan yormayın sakın. Yaptığı yine de masum değilmiş, halihazırda sizinle evli sonuçta.
İkinci ihtimal de, hal hatır sormak istemiş olabilir. Hoş, bugüne kadar bana mesaj atan eski sevgililerim de hal hatırla sohbet başlatıp daha sonra benimle barışmak istediklerini, veya benimle cinsel deneyim yaşamayı özlediklerini itiraf ettiler. Yine de eşinizle konuşun derim. Ya da konuştuysanız, ne dedi size?

Yakinlarda bana da atti 10 sene onceki erkek arkadasim, duzenli olarak ayda bir,iki ayda bir atar hic vazgecmiyor, ben de sallamam cvp vermem,sanirim tek attigi da ben degilim,merak, can sikintisi ,arayis herşey olabilir.Es açısından cok kotu bir durum

Konu sahibi naptınız aklım sizde

X