En azından yatağa giremez diye içiniz rahat galiba.Kadın amerikada yaşıyor..
Ama ş...z de olsa kocişini hala seviyor.Yahu adam başka kadinin vücüdü için iltifatlar veriyor, güzelsin diyor ve sen bu adami halen öpüyormusun?
O kanit zaten bahaneydi. Boşanmak felan istemiyorsun. Ne o, bir yell*zdan dolayi evliliğini sonlandiracak değilsin dimi yaaaa.
Neyse en azindan çocuk yapma bare bu adamdan.
samanlık fantezisi diyorsun.Yok be kuzum köylük yerlerde bile neler yaşanıyormuş ağzın açık kalır bence insanlar değişmedi, sadece sosyal medya ile ulaşım hızlandı kolaylaştı. Yoksa ş..siz aynı ş..siz
Off off diyorum.samanlık fantezisi diyorsun.
İşte bu yüzden beklemeyi düşünüyordum. Bana muhtemelen ben seni seviyorum seninle evliyim. Sadece merak ettim kafam karışıktı şeytana uydum VS diyecektir ve sonra ben ne yapacağım. Seviyorum onu. Ama konuşup evden uzaklaşması I söyleyeceğim. Bi süre seni görmek istemiyorum dicem.
Canım cicim demeden pekala içindeki duyguları anlatabilir erkekleri biraz yönetmek lazım. anlattım benimde 9 yıl önceki ex yazdı aylar önce. beni mi unutamamış? karısını mı sevmiyor? Hiç sanmam sadece saçmaladı..
10 sene gecmisBen onu vurgulamak amacıyla yazdım tabi ki görev olarak görmüyorum fakat demekki arzuladığı okadin. Vücudunu beğeniyor ki merak ediyor ki soruyor spor yapıyor musun hala diye. Çok güzelsin hep güzeldin diyor daha da guzellesmissin diyor. Ben senin her zaman yanındayım, Beni affet, ben seni hep güzel anılarla hatırlıyorum lütfen sen de beni güzel hatırla, özür dilerim kötü anılar için ne olur güzel olanların hayrına silelim onları diyor.... Şimdi ben ne diyim ki.... ... Tükendim
Çok tatlı ve mantıklı yorum olmuş belkiimm bunu çok beğendi butonu olmadığı için yazayım dedim:)Ya arkadaslar her seyi gectim de bu tip konularda bahaneler neden hep ayni? Satir satir okuyorsunuz mesajlari buradaki herkes yırtınıyor "ekran goruntusu al, konusmanin resmini cek, maille kendine gonder, vs". Ama ilerleyen sayfalarsa hep o bilindik cumle "esim tum mesajlari silmis".
Inisiyatifi nasil olur da sizi aldatan eslerinize birakirsiniz anlamiyorum. Herhalde silecek mesajlari ciktisini alip duvarlara asacak hali yok. Bu hafta içinde gördüğüm kacinci bu tarz problemin oldugu konu bu.
Lütfen teknolojinin bize sundugu imkanlardan faydalanalim. Kamu spotum sona erdi.
unutamamış onu çok derin sevmiş.evlilikten de sıkılmış eski günlerini özlüyo.Merhaba kızlar,
Foruma yeni üye oldum. Size sormak istediğim bir soru var.
1 senelik evli bir adam, neden 10 yıl önce aşk yasadigi kız arkadaşına, 10 yıl sonra mesaj atar ve "senin yerin ben de hep ayrı" der? Ve mesajlasmanin sonunda "Instagramdan takip etmek istiyorum izin verirsen, seni merak ediyorum" diye sorar?
Eşimin mesajlarını yakaladım. Şoktayım, çok kötüyüm...
Cok mu sevgisiz buyuyoruz bizler, yani cogu kadinimiz? Adamin alnimizdan opmesini bile yeterli bulup yazdiklarinin hesabini soramiyoruz. Kucucuk sevgi kirintilariyla avunmaya razi oluyoruz, aldatildigimizi bile bile bosanamiyoruz. Sorun eski sevgilisini ozlemesi degil, bu gun aklindaki o. Ama biliyoruz ki yarin baskalari da olacak. Burada bir suru kadin konu aciyor, kocasini birilerine sirnasirken goren ama bosanmaya cesareti yok. Adamin kucucuk bir bakisina bile razi yillarca beraber yasiyor ici icini kemire kemire... bence hatayi biraz da kendimizde aramaliyiz. Erkekletin totosunu kaldiran, ona bu cesareti veren biraz da bizleriz.
Sorun su ki bunu biz yapsak yani biz eski erkek arkadasimiza sosyal medyadan mesaj atsak ve bu eş tarafindan ogrenilse adam gozumuzun yasina bakmaz hatta aciklama bile istemeden direk bosanirdi. Oysa bizler adamin mesajini yakalasak da bosanmaya olan cesaretsizlikten dolayi hesap dahi soramiyoruz. Aslinda adamlara su mesaji veriyoruz galiba: sen ne yaparsan yap ben bosanamam, sen bosanmadigin surece...Boyle bir erkekle decam etmek belki de bosanmayi sadece ertelemek...Aynen öyle....
Çoğumuzun baba sevgisine, anne sevgisine aç olduğu aşikar. Beraber büyüseniz bile, hep yanlarında olsanız bile o sevgiyi hissedemezseniz hep eksik kalıyorsunuz. Ben de böyleyim, ama bu yanımı görüp kullanmaya çalışan erkekler olduğunun bilincine vardığımda mantığımı devreye sokmaya başladım.
Ufacık sevgi gösterilerinin işi halledeceğini bilen erkekler de bu durumu bir güzel kullanıyor...