Evli eski sevgilinin Instagramdan takip etmek istemesi

Ama ş...z de olsa kocişini hala seviyor.
Sevgi bitmeden evlilik biter mi?
Kocişi şeytana uyduysa nolmuş?

(

samanlık fantezisi diyorsun.
Off off diyorum.
50-60 larda genç olan dedeler, nineler neler anlatıyor, duysanız feleğiniz şaşar.
Kv damat, gelin kp, kayın gelin vs..

Yani insanın içinin pis olması için internet şart değil. Sadece duyulmuyormuş o kadar.

Ya sizi aldatmaya teşebbüs eden, fırsatını bulursa aldatacak olan, şiddete eğilimli, hatta eski sevgilisine şiddet göstermiş bir adamı nasıl hala seviyorum diyorsunuz

Yani deminden beri çatlıyorum konuda sizin adınıza, kafanız karışık şoktasınız ama bakın bir sürü yorum geldi, farklı bakış açıları demişsiniz hepimiz aynı bakış açısını sunduk, niye bu kocanızı aklama çabası?

Sevmek değil bu, aman düzenim bozulmasın kaygısı; gelecek korkusu. Hepimiz biliyoruz bunu, boşanmak istemeyen kadınların ortak düşüncesi bu.

Ben çok sevsem bile buz gibi soğurum ya

Peki konu sahibi eski sevgilisine mesaj atsa? Kocası gelip karıcım sen eski sevgiline mesaj atmışsın bu çok kırıcı der miydi?

Adam aldatıyor, eski sevgilisinin vücuduna güzellemeler yapıyor ama bu size göre sadece saçmalamak, öyle mi?

Şu an bile olan aldatılana oluyor, kadın konu açıp dert yanıyor, kendi kendini yiyor, üzülüyor, kalbi acıyor. Peki kocası ne yapıyor? Kadınla konuşup, vücudun çok güzeldi bana fotoğraf gönder deyip,karısının yaptığı yemekleri yiyor, karısının utuledigi gömlekle işine gidiyor.

Erkekleri yönetmek lazım falan değil, yuvayı da dişi kuş yapmaz, herkes elini taşın altına koyacak. Karakteri oluşmamış insanlarla ilişki kurup, kendimizi harcamak, birisinin eğiticisi olmak zorunda değiliz. 30 yaşından fazla adama ahlâk mı öğreteceğiz?

Kadınlar akıllı geçiniyorlar bak nasıl elimde tuttum başka kadına kaptırmadım diye ama bir çöp uğruna savaştığı kadar kendi için birşeyler yapsa bu durumlara düşmez, bunu anlatmak istiyorum.

2 gün sonra çok sevdiğim bana da çok aşık olan kociş beni aldattı diye geleceksin bacım adam eskiyi unutamamış on yıl geçmiş aradan. gidecek yarın öbür gün iş yerine gelen güzel büyük göğüslü bir hatuna yürüyecek dmden. Ertesi gün gidip bir yerden görüp unutamadığı birine sevgi sözcükleri saçacak. Hepsini görmezden gelirim diyorsan açma bile konusunu. Konuşup konuşup icraate dökmediğini görürse adam daha neeler yapar az mantık az kendine saygın olsun

10 sene gecmis
Kadin onu affetse nolur affetmese nolur?
Kocanin bu cabasi neden?
Sanki tekrar birlesme ihtimalleri varmis gibi kadinin bir ayaklarina kapanmadigi kalmis!!

Ya arkadaslar her seyi gectim de bu tip konularda bahaneler neden hep ayni? Satir satir okuyorsunuz mesajlari buradaki herkes yırtınıyor "ekran goruntusu al, konusmanin resmini cek, maille kendine gonder, vs". Ama ilerleyen sayfalarsa hep o bilindik cumle "esim tum mesajlari silmis".

Inisiyatifi nasil olur da sizi aldatan eslerinize birakirsiniz anlamiyorum. Herhalde silecek mesajlari ciktisini alip duvarlara asacak hali yok. Bu hafta içinde gördüğüm kacinci bu tarz problemin oldugu konu bu.

Lütfen teknolojinin bize sundugu imkanlardan faydalanalim. Kamu spotum sona erdi.

Çok tatlı ve mantıklı yorum olmuş belkiimm bunu çok beğendi butonu olmadığı için yazayım dedim:)

unutamamış onu çok derin sevmiş.evlilikten de sıkılmış eski günlerini özlüyo.
bir bekle bakalım.görmezden gel.daha ne kadar devam edecek.geçici mi bu durum kalıcı mı.bu arada hepsini fotoğrafla.yarın boşanma davası açarsan en azından tazminat alırsın.

Ayrica konu basligi yanlis bence.
Kocamin eski sevgilisine instagramdan mesaj atmasi..seklinde olsa daha anlasilir olur

Neyse
Anlayan anlamistir gerci.

Cok mu sevgisiz buyuyoruz bizler, yani cogu kadinimiz? Adamin alnimizdan opmesini bile yeterli bulup yazdiklarinin hesabini soramiyoruz. Kucucuk sevgi kirintilariyla avunmaya razi oluyoruz, aldatildigimizi bile bile bosanamiyoruz. Sorun eski sevgilisini ozlemesi degil, bu gun aklindaki o. Ama biliyoruz ki yarin baskalari da olacak. Burada bir suru kadin konu aciyor, kocasini birilerine sirnasirken goren ama bosanmaya cesareti yok. Adamin kucucuk bir bakisina bile razi yillarca beraber yasiyor ici icini kemire kemire... bence hatayi biraz da kendimizde aramaliyiz. Erkekletin totosunu kaldiran, ona bu cesareti veren biraz da bizleriz.

Aynen öyle....

Çoğumuzun baba sevgisine, anne sevgisine aç olduğu aşikar. Beraber büyüseniz bile, hep yanlarında olsanız bile o sevgiyi hissedemezseniz hep eksik kalıyorsunuz. Ben de böyleyim, ama bu yanımı görüp kullanmaya çalışan erkekler olduğunun bilincine vardığımda mantığımı devreye sokmaya başladım.

Ufacık sevgi gösterilerinin işi halledeceğini bilen erkekler de bu durumu bir güzel kullanıyor...

Sorun su ki bunu biz yapsak yani biz eski erkek arkadasimiza sosyal medyadan mesaj atsak ve bu eş tarafindan ogrenilse adam gozumuzun yasina bakmaz hatta aciklama bile istemeden direk bosanirdi. Oysa bizler adamin mesajini yakalasak da bosanmaya olan cesaretsizlikten dolayi hesap dahi soramiyoruz. Aslinda adamlara su mesaji veriyoruz galiba: sen ne yaparsan yap ben bosanamam, sen bosanmadigin surece...Boyle bir erkekle decam etmek belki de bosanmayi sadece ertelemek...
Umarim konu sahibinin eşinin mantikli bir aciklamasi vardir ki bunun da ne mantikli aciklamasi olacak bilmiyorum, adam eski sevgilisinin vucudunun guzel oldugunu bile hatirliyor...
Greengirll bu arada uzerine alinma lutfen sana alinti yaptin diye. Genelde boyleyiz biz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…