- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
Hayır yoktu en son baktığımda. Cevap da yoktu.
Kadının yazıp yazmamasını niye takip ediyorsun ki? Önemli olan onun yazması değil biliyorsun bunu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır yoktu en son baktığımda. Cevap da yoktu.
eeee yani?Kadın amerikada yaşıyor..
Niçin illa kanıt istiyorsunuz, mahkemede kullanmak içinse o zaman bir müddet daha bekleyin ve bu kez ekran görüntülerini alın derim ama tazminat umurumda değil diyorsanız sizin görmüş olmanız yeterli zaten o her durumda inkar edecektir. Ayrıca fizikialdatma olmamasının nedeni kadının şimdilik mesafeli durması bana kalırsa yoksa eşiniz uça uça gider kadın çağırsa. Şu komplimanlar, şu kurlar boşuna yapılmıyor kadına değil mi?
Hamurunda gevseklik var esinizin..
Persembenin gelisi, carsambadan bellidir.
Yillar sonra keske dememek icin, cocuk yapmayin bir sure ve takip edin.
10 yil once siddet uygulamis kiza siddete egilimi var demekki.
Allah kolaylik versin.
siz kendinizi kandırıyosunuz kanıta falan ihtiyacınız yok. Paronayak gözükseniz nolur bu sizin hayatınız ne yaşadığınızı sizden başkası bilip bişey iddia edemez. Lütfen böyle saçma bahanelerin arkasına sığınmayın. Bu konuyu açmakdaki amacınız tam olarak nedir??Haklısınız ama insanın sevdiğinin bunu yaşaması çok acı. Biraz anlayış lütfen. Hala kendimle savaş veriyorum ya konusucam ya da susup bir dahaki yakalamayi beklicem.. Kanıt istiyorum çünkü aileler de var kafamdan uydurmuş paranoyak gibi gözükmek istemiyorum. Onun da yüzüne vurmak istiyorum
Sakin kalmak zorundayım çünkü inkar eder elimde kanıt yok, üzüldüğümü görür bi tarafı kalkar diye korkuyorum. Yakın bi arkadaşım kocası tarafından aldatılmısti yakaladığı an ortalığı yıktı ama iyi bi adım değildi. Sonra pişman oldu çünkü bir sonraki adımını bilmiyordu. Elimde kanıt yok mecburen içimde tutuyorum hastayım kırgınım deyip olabildiğince kaçıyorum ama bana ayrı güzel davranıyor bu ara.. Kadın mesaj attı da yine konuştular benimki de mesajları oyuzden mi sildi acaba diye içim içimi yiyor. Bu akşam yine bakıcam, bi kanıt olsa plan yapicam ve bir karar vericem
siz kendinizi kandırıyosunuz kanıta falan ihtiyacınız yok. Paronayak gözükseniz nolur bu sizin hayatınız ne yaşadığınızı sizden başkası bilip bişey iddia edemez. Lütfen böyle saçma bahanelerin arkasına sığınmayın. Bu konuyu açmakdaki amacınız tam olarak nedir??
ne cevap verecek tabiki öylesine yazdım sadece merak ettim seni seviyorum falan filan diyecek.. Ne diyecek kendisine cevap bile vermeyen bi kadın için "evt ben hala onu seviyorum diyip" sizi terkedecek hali yok.. Kıvıracak kıvırabildiği yere kadar işte. Nasıl bi cevap sizi tatmin edecek peki ben en çok onu merak ediyorum?Amacım cesaret toplamak, farklı bakış acılarını görmek. Çünkü kafayı yiyecektim. En yakin arkadaşım konuşmamı söyledi az önce. Akşam konuşmayı düşünüyorum ama korkuyorum da ne cevap verecek
ne cevap verecek tabiki öylesine yazdım sadece merak ettim seni seviyorum falan filan diyecek.. Ne diyecek kendisine cevap bile vermeyen bi kadın için "evt ben hala onu seviyorum diyip" sizi terkedecek hali yok.. Kıvıracak kıvırabildiği yere kadar işte. Nasıl bi cevap sizi tatmin edecek peki ben en çok onu merak ediyorum?
Çok çok iyi ara ara gelip gidip baktı ve bi isteğim var mı diye sordu öptü kokladi. Normalden çok iyi davranıyor.
Neyse zaten öyle diyeceğini biliyoruz başından beri. Bunda merak edilecek beklenecek bi durum göremedim ben. Sizin beklentiniz sanırım burdaki kadınların erkektir yapar biraz burnunu sürt sonra affet falan demesiydi heralde, ben öyle anladım konu açmaktaki beklentinizi. Ama gördüğünüz gibi kk kadınlarının çoğu gururlu kadınlar çıktı size istediğinizi veremedik der ve size hayatta başarılar dileyerek daha fazla sinirlerimin bozulmaması adına konudan ayrılırım.İşte bu yüzden beklemeyi düşünüyordum. Bana muhtemelen ben seni seviyorum seninle evliyim. Sadece merak ettim kafam karışıktı şeytana uydum VS diyecektir ve sonra ben ne yapacağım. Seviyorum onu. Ama konuşup evden uzaklaşması I söyleyeceğim. Bi süre seni görmek istemiyorum dicem.
Yahu adam başka kadinin vücüdü için iltifatlar veriyor, güzelsin diyor ve sen bu adami halen öpüyormusun?
O kanit zaten bahaneydi. Boşanmak felan istemiyorsun. Ne o, bir yell*zdan dolayi evliliğini sonlandiracak değilsin dimi yaaaa.
Neyse en azindan çocuk yapma bare bu adamdan.
Alnımdan öptü koklayarak, hasta olduğum için. Hemen yanlış anlıyorsunuz. Tabiki opmedim bise yapmadım.
bu devirde sabıkalı olmayan koca yok bence.
etraf avcılarla dolu.
doğru ama şu da bir gerçek ki imkanlar bu kadar geniş değildi. vede herkes bu tür şeyleri bu kadar normal karşılamıyordu.Avcıya av olmasın kimse....Niye hep suçu kadınlara yıkma çabası, erkekler sütten çıkma ak kaşık mı?
Bu devirde her şey mümkün, eskiden de farklı değildi, sadece sosyal medya bu kadar ulaşılabilir değildi, ama yapan gene yapıyordu.
doğru ama şu da bir gerçek ki imkanlar bu kadar geniş değildi. vede herkes bu tür şeyleri bu kadar normal karşılamıyordu.
şimdi evli çocuklu vs farketmiyor ne yazık ki.
Resmen affetsin, dönsün diye yalvarıyor.Ben onu vurgulamak amacıyla yazdım tabi ki görev olarak görmüyorum fakat demekki arzuladığı okadin. Vücudunu beğeniyor ki merak ediyor ki soruyor spor yapıyor musun hala diye. Çok güzelsin hep güzeldin diyor daha da guzellesmissin diyor. Ben senin her zaman yanındayım, Beni affet, ben seni hep güzel anılarla hatırlıyorum lütfen sen de beni güzel hatırla, özür dilerim kötü anılar için ne olur güzel olanların hayrına silelim onları diyor.... Şimdi ben ne diyim ki.... ... Tükendim
Ama kadına iltifat etmiş ve senin yerin ben de ayrı demiş. Ben asik olmadığını ama hala onu arzuladığıni düşünüyorum. Ben yemiyorum demekki... Ya da onun gibi memnun edemiyorum demek..