Evli erkeklerle olan imtihanım.

Siz sormadan neden söylememiş? Baştan saklamış olması ve daha ilk buluşmada "çok aşık oldum" demesi çok itici bence. 20 yaşında değil bu adam. İlk görüşmede ne çabuk aşık olmuş, neyi bilmiş, tanımış ki aşık olmuş?
Ayrıca ben olsam "bu adam ne yapmış ki kadın 300 bin lira tazminat istiyor" diye düşünürüm.

Kendi iyiliğiniz için şu aşamada uzak durun bence. Boş yere başınız ağrımasın.

Bazı boşanmalar yıllar sürüyor.Benim bi arkadaşımın 5 yıl sürdü.Ne yapsın,5 yıl kimseyle görüşmesin mi.Doğru söylediğine eminseniz devam edebilirsiniz bence.

Tazminat icin adamin birsey yapmasina gerek yok ki , yani cok zengin ciftler icin 300 bin hicbirsey degil , benim oyle tazminatla gule oynaya bosanan cok arkadasim oldu
Tabi konudaki adami bilemiyorum ama tazminat odeyen adamlar illa cok kotu birsey yapmistir genellemesi yanlis , zengin ciftlerin nerdeyse tamami bundan cok daha yuksek meblaglari veriyorlar eslerine dogal olarak

Ya bu konuda biraz çekimserim, bakıyorum da eğer adamın durumu biraz iyiyse bu davalar hep çekişmeli oluyor, 2 sene süren boşanma davaları var. Yani insanlar hayatlarından 2 seneyi feda mı edecekler aşksız sevgisiz. Ama diğer yandan evli adam doğru insan kendine yediremez. Valla bilemiyorum konu sahibi ne desem, iki ucu b.klu değnek

İkinci adama sans ver ama boşanana kadar görüşme boşansin öyle gelsin sana erkeklerin hepsi kadinlari kullanma derdinde sakın kendini harcatma ona

Ama şöyle de bir şey var, konu sahibi adamın ona anlattığı kadar biliyor herşeyi. O adamın karısına da bi sormak lazım.
300 bini rahat verecek bir adam olsaydı elli defa boşanırlardı, rahatlıkla verecek bile olsa belki de karşılıklı inatlaşmaya bindi olaylar. Ne bileceğiz?

kupkek boşanmaya karar verisini ,sürecini hatırlıyorum .İyi yapmışsın karşındaki adamdan bekar olduğunu belgelemesini istemekle ..ben öyle yap böyle yap demeyeceğim kafamda oturmayan bazı şeyler var senin de dikkatini o şeylere yönlendirmek istiyorum. Cekismeli bir boşanma süreci var anladığım kadariyla ve adamdan istenilen bir tazminat var ..adam da bu tazminatı ödemek istemiyor..hal böyleyken seni neden eşi ile tanistirsin? Neden kadının bu tazminat için elini guclendirsin? Sana mantikli geliyor mu? Öbür yandan adamın eşi ile boşanması çok uzun bir süreç alabilir ..bu süreci onun nesi olarak gecireceksin ? Ailen veya sosyal çevren bu ilişkiyi olumlarlar mi ?Kendi şartlarına göre otur düşün ..ne nasıl seni mutlu edecekse öyle yaşa derim.

Yorumumda yazdim zaten konudaki adami bilemiyorum diye , belki de aldattigi icin istemistir kadin onu bizim bilmemiz mumkun degil zaten
Ancak adam gel karimla tanis da demis , konu sahibi istiyorsa gidip kadinla tanisip ogrenebilir gercekleri , onun karari

Ben olsam teklif etmiş madem gider eşiyle konuşurdum gerçekten bitmiş mi diye

Olabilir tabii. Parası olan adamı etkilemez 300 bin, vereyim boşanayım der.
Ama konudaki adamın iddiasına göre eşinin hayatında biri varmış ve para vermek istemediği için dava çekişmeli sürüyormuş.

Bence güzel bir ilişkisi olan kadın inada bindirmese 300 bin için uğraşmaz. Çünkü 300 bin verebileceğini düşündüğü adamla güzel bir mal paylaşımı yapmış, alacağını almıştır zaten. Ama kadın tazminat için bekliyormuş.
300 bin lirayı vermemek için uğraşan adam da "benim hanımın da sevgilisi var zaten. Bence çok normal, o yüzden biz de sevgili olalım" demek yerine eski eşin sevgili olayını davaya ekler, tazminattan kurtulmaya çalışır.
Adamın anlattıkları çok mantıksız bence.

Hangi kadın görüştüğü evli adamın karısıyla tanışır ki zaten? Adam, konu sahibinin böyle birşeye evet demeyeceğini biliyor maksat kendine inanmasını sağlamaya çalışmak.

Hangi kadın görüştüğü evli adamın karısıyla tanışır ki zaten? Adam, konu sahibinin böyle birşeye evet demeyeceğini biliyor maksat kendine inanmasını sağlamaya çalışmak.
İlk dusundugum şey adamın konu sahibi arkadaşı başka bir kadinla tanistirip eşi olarak tanitabilecegi oldu

Hakli olabilirsin tabi ki ama kuzucum ben neler neler gordum inan insanlar para isin icine girince cok tuhaf sekiller alabiliyor
Mesela pek cok erkek karimin sevgilisi var demeyi gurur meselesi yapiyor ve dile getirmiyor
Yani biz kadinlar sevgili durumunda donuna kadar aliriz , herkese de anlatiriz bu herif beni aldatti diye ama erkekler cok ketum bu konuda
Benim en yakin erkek arkadasim aldatildi , bunu kimselere soyleyemedi , kadinin avukatinin hazirladigi dilekceyi tum itirazlarimiza ragmen imzaladi
Kendisini aldatan ve bosanmak isteyen karisina bir milyonluk ev , 500 bin tazminat ve ayda 8 bin nafaka verdi , o yuzden erkek milletinin aldatmayi mahkemeye sunmamasi cok sık karsilasilan bir durum

Heee kadınla tanışsın da boşanma davasında eli güçlensin de mi kadının. Neyin kafasını yaşıyor bu adam acaba. Kendini yolduracak, bi de yoldaş arıyor bu herif galiba yanında.

Belli bir çizgi koymuşsunuz kendinize ne güzel. Görüştüğünüz kisi de gercekten bosanma aşamasında ve bunu size ispatlamış. Bosanana kadar arkadas gibi görüşüp birbirinizi taniyin bence. Bosandiktan sonra kaldiginiz yerden tanimaya devam edersiniz. Hic gorusmeyin desem onu bu zor anlarinda yalniz birakmak dogru mudur? Iyi biri degilse dogrudur ama sizi gercekten dedigi gibi seviyorsa destek bekler. Dediğim gibi hic ileri gitmeden arkadas gibi görüşür cok iyi analiz etmeye çalışırdım. Herseyini anlamaya çalışırdım.

Heee kadınla tanışsın da boşanma davasında eli güçlensin de mi kadının. Neyin kafasını yaşıyor bu adam acaba. Kendini yolduracak, bi de yoldaş arıyor bu herif galiba yanında.
Kadinin sevgilisi varsa gercekten kadin bunu bosanma davasina eklemez ki , adamin gercekleri soyledigini varsayarak konusuyorum

Bahsettiğiniz adamın siz sormadan evli olduğunu saklaması kisiligini ortaya koymuş zaten... Dikkatli olun derim
O zaman o adamda derki evli bı adamla görüşmüş bu kadın.bu kadininn kişiliği ortada belli oldu herşey der...

Halbuki kadin onurluca ayrılmış

Yakın bi arkadaşımın da tanıştığı adamlar hep evli çıkıyor, geçenlerde bir tanesi arkadaşım çok seviyor diye sarma getirmiş , meğer karısına sardırmış,şüphelenip adamın telefonunu karıştırınca whatsap konuşmasından öğrendi. Nedense bu sarma olayı çok koydu bana, insan karısına sevgilisi sarma seviyor diye yaptırır mı? Bence çok korkunç bişe kadına zerre saygısı yok.

Aldatan insanlar çok karaktersiz

Ben adami guvenilir bulmadim.daha ilk buluşmadan aşık oldum ,yok istersen karimla bulusturayim diyen bir adam ne kadar garip.bu garipligi bir ben mi hissediyorum anlamadim.zampara adam palavrasi gibi geliyor bana bu tarz sözler.dikkatli olunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…