Evli erkeklerle olan imtihanım.

Yazık günah ya o kadar paraya. Kadına ödül gibi olmuş resmen.

Aslında ben önceden "boşanmak çok normal, iki taraf anlaşamayabilir. Bir suç varsa da ille erkek suçlu olacak diye bir şey yok." diye düşünüyordum.
Ama KK'da maddi gücüne ve destek olan ailesine rağmen, aldatan, her türlü şiddeti uygulayan kocalarına inatla yapışan kadınları gördükçe "adam kim bilir ne yaptı da kadın boşanıyor" kıvamına geldim. Bu konuda erkeklere biraz önyargı geliştirdim ister istemez.

Konudaki adam da güven verici gelmedi bana. Çekişmeli boşanmaya çalıştığı, tazminat vermemek için uğraştığı kadını arayıp "sevgili adayımı ikna eder misin" diyeceğini sanmıyorum.
Nasılsa tamam demez diye sallamış bence.

Kadinin sevgilisi varsa gercekten kadin bunu bosanma davasina eklemez ki , adamin gercekleri soyledigini varsayarak konusuyorum
Konuyu bir daha okudum, eğer birşey kaçırmadıysam adam ile boşanacağı eşi arasındaki sorun ile ilgili konu sahibi pek birşey bilmiyor. Tek bildiği, kadın 300 bin istiyor diye boşanamadıkları. Bu kadar belirsizlik çok tehlikeli.

Konu sahibi, çok şükür dünyada erkek kıtlığı yaşamıyoruz şu an. Bir erkek için bu kadar baş ağrısına değmez bence. Boşansın, öyle görüş.

Ve ayrica sunu da ekleyeyim yıllardır ara ara internet ortaminda arayışa girmisligim var.artik cesaretim kalmadi.bir kac sorunlu insan bana yetti.cok tehlikeli sular bunlar.palavraci,capkin,sapik ve sorunlu tip dolu.iyisini bulmak sans isi.inanip guvenmeyin hemen

Yok dışarıda gayet normal kadin ve erkekler var merak etme
Ben esimle tanistigimda mesela bana eski esimle tanisman lazim yoksa oglani göndermez seninle beraberken demisti , e ben de anneyim gayet normal geldi bu bana , olur tanisiriz demistim
Yani bosanma isini gayet medeni sekilde halleden insanlar da var , bosandiktan sonra dost kalan da var , aldatilan ama bunu gurur yapip dillendirmeyen erkek de var , var da var yani , ama konudaki adam nasildir bilemiyorum tabi
Bu arada o arkadasima cok kizdim bizde , nasil kabul edersin bunlari diye ama olan oldu giden gitti

Boşanma aşamasında olsa bile henüz evli. Bence uzak durun. Eğer duygularınız varsa bekleyin boşansın öyle karar verin yolunuza.

onu da sordum hayatında biri olduğunu biliyor ama ispatlamak için delil gerekiyor, ne yapayım ajan mı tutayım diyor, avukatından takip edilmesini istemiş fakat delil yerine geçecek bir açık bulunamamış. Bir çocukları var ortak o yüzden diyor Kİ sevgilisi oğluma zarar vermediği sürece hayatında bir var mı yok mu beni ilgilendirmiyor. Zaten o tazminatı benden alamayacak o yüzden uğraşmıyorum onla diyor. Karısı da aynı şekilde kendi sevgilisi olduğu için onun ilişki durumunu sorgulamıyor.

Çok teşekkür ederim ince düşünceniz için :)

İyide adam bu durumda nasıl seni eşimle görüştüreyim diyebiliyor. Kadının eline koz verir böyle bir şey yaparsa. Yalan söylüyor adam. Mantıksız gelen şeyler var bana

İyide adam bu durumda nasıl seni eşimle görüştüreyim diyebiliyor. Kadının eline koz verir böyle bir şey yaparsa. Yalan söylüyor adam. Mantıksız gelen şeyler var bana
[/QUOTE]
Karısının da sevgilisi var. İkisi de bu durumu kabullenmiş o yüzden birbirlerinin ilişki durumlarını ortaya koymuyorlar.
biri tazminatı alacağından diğeri alamayacağından emin bir şekilde sonucu bekliyorlar sadece.

Adam dogru soyluyordur bosaniyorlardir ama kadinin hayatinda biri olsa para icin evli kalmaz. Anlasmali bosanir gibi geldi bana. Bir tek bu inandirici gelmedi.
Zaten benim bildigim kadinin hayatinda biri oldugunu ispatlasa adam kadindan tazminat alir sonuçta hala evlilik birligi icerisindeler bana da mantikli gelmedi ayrica kadin adamdan neden tazminat isteyebiliyo adamin sucu neymis o da onemli

Zaten benim bildigim kadinin hayatinda biri oldugunu ispatlasa adam kadindan tazminat alir sonuçta hala evlilik birligi icerisindeler bana da mantikli gelmedi ayrica kadin adamdan neden tazminat isteyebiliyo adamin sucu neymis o da onemli
Aslında Anlattığı kadarı ile bir suçu yok Kadın talep etti Yalnızca. O da alamayacak zaten diyor. Bu konuşma sonunda ben bi önceki ilişkinin buna benzer bir sebeple bittiğini böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimi söyledim.
o da arabamı satar öderim o tazminatı gitme lütfen falan dedi. kafam bu yüzden çok karışık ne istersen yaparım her şekilde ikna ederim ayrı olduğuma suçsuz olduğuma diyor.

Karsilastiginiz seyler anormal degil erkekler artik bir iliskisi ya da evliligi bitmeden yerine birini almak istiyorlar gibi... Cok sevmis de olabilir gercektir de ama herkesin ortak bir kanısı var burda, bosansin oyle gelsin. Aklinizda surekli ya uzarsa ya barisirlarsa ihtimali olmadan sevginizi yasayin

Kac gündür iletisimdesiniz.ilk yuzyuze gorusmede mi bu iddiali vaadleri verdi?

Kendini cok kaptirma ve bosanmasini gerceklestirken sonra tam manasiyla iliskin olsun.Üzülerek yaziyorum ama metres konumunda olursun.Ayrica zaten adamin esinin bilmemesi ikiniz icinde iyi olur adam kiymete biner ve uzarda uzar.Belki de inat icin bile olsa evliliklerine sans vermek ister.Her ne olacaksa onlar icin iyi ya da kotu sizin golgeniz etkiniz olmadan olsun bence.

Kac gündür iletisimdesiniz.ilk yuzyuze gorusmede mi bu iddiali vaadleri verdi?
Evet ilk görüşmede bu iddialı vaadleri verdi, üzerine bir iki gün daha görüştük ama tavrında değişen bir şey yok.
sadece ben içimde sindiremiyorum bu durumu. Kabullenemiyorum. Ama resmen bekar erkek çıkmıyor karşıma hepsi evli deli olacağım.

Benim de evli insan cok cikti karsima.dedigim gibi potansiyel avız.yalniz daha ilk günden boyle aşık oldum,herseyi yaparim diyen birine yerinizde olsam guvenmezdim.çünkü gercekci degil.yine de sIz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…