- 31 Temmuz 2009
- 10.486
- 52.474
Hakli olabilirsin tabi ki ama kuzucum ben neler neler gordum inan insanlar para isin icine girince cok tuhaf sekiller alabiliyor
Mesela pek cok erkek karimin sevgilisi var demeyi gurur meselesi yapiyor ve dile getirmiyor
Yani biz kadinlar sevgili durumunda donuna kadar aliriz , herkese de anlatiriz bu herif beni aldatti diye ama erkekler cok ketum bu konuda
Benim en yakin erkek arkadasim aldatildi , bunu kimselere soyleyemedi , kadinin avukatinin hazirladigi dilekceyi tum itirazlarimiza ragmen imzaladi
Kendisini aldatan ve bosanmak isteyen karisina bir milyonluk ev , 500 bin tazminat ve ayda 8 bin nafaka verdi , o yuzden erkek milletinin aldatmayi mahkemeye sunmamasi cok sık karsilasilan bir durum
Yazık günah ya o kadar paraya. Kadına ödül gibi olmuş resmen.
Aslında ben önceden "boşanmak çok normal, iki taraf anlaşamayabilir. Bir suç varsa da ille erkek suçlu olacak diye bir şey yok." diye düşünüyordum.
Ama KK'da maddi gücüne ve destek olan ailesine rağmen, aldatan, her türlü şiddeti uygulayan kocalarına inatla yapışan kadınları gördükçe "adam kim bilir ne yaptı da kadın boşanıyor" kıvamına geldim. Bu konuda erkeklere biraz önyargı geliştirdim ister istemez.
Konudaki adam da güven verici gelmedi bana. Çekişmeli boşanmaya çalıştığı, tazminat vermemek için uğraştığı kadını arayıp "sevgili adayımı ikna eder misin" diyeceğini sanmıyorum.
Nasılsa tamam demez diye sallamış bence.