evli adamlarla uğraşacağınıza kendinize bekar bulun yuva yıkmayın !!!
evlendiği gün bile sabah aksam telefonuma mesaj yolladı, düğünde salondan cıkıp cıkıp mesaj atıyor. sabahına balayına gidecekler sizin oradayım nolur cık diyor, balayına 1 haftalığına gitmiş 2 günde dönüyor, kıza yazık değil mi? ben hiç cevap vermiyorum tabi. biri ogrense araya giren, yuva yıkmaya calısan insan olurum, adım cıkar. anlatamazsın ki bilmiyordum diye. sonrasında çok cıktı karsıma ama cok sükür kurtuldum.
.
evet daha neler neler.. kız için ne kadar acı dimi.. 6 senesini verdiği adamla evlenmiş onun için dünyanın en mutlu günü, ama bu serefsiz haysiyetsiz o günde bile çapknlık pesinde kökleri kuruyasıcalar !evli adamlarlami ugrasiyorlaryoksa evli adamlarmi ugrasiyor
iki tarafda suclu,erkek daha cok cünkü kizi basta bekarim diye kandiriyor
dügününde bile,bu esini evlenincede aldatir
evet daha neler neler.. kız için ne kadar acı dimi.. 6 senesini verdiği adamla evlenmiş onun için dünyanın en mutlu günü, ama bu serefsiz haysiyetsiz o günde bile çapknlık pesinde kökleri kuruyasıcalar !
sonrası da var, cocukları olmus hem de ikiz, bizim bir ortak arkadasımız varmıs haberim yok tesadüfen öğrenmiş beni tanıdığını, onunla bana selam söylüyor, aa o bizim komsu kzııdır ya cok severim iyi insanlardır selam söyle cok demiş, piskinliğe bakar mısın.. o arkadasım söyledi ikizleri olmus diye. ve twtter açmıs daha 3 ay oncesine kadar oradan bana gondermeler yapıyordu, bi twitimi favoriye alınca gördüm hesabnıı bi okudum sırf bana yazılms cümleler ve utanmaz arlanmaz kndi adı soyadına almıs hesabı. adamdaki rahatlığa bak, karısı bi görse dünyası yıkılır.
Allah ıslah etsin bunları. evli olduğunu bile bile adamları ayartan kadınları da. yatacak yerleri yok
hemde ne aci duysa yikilirama yikilmasi daha iyi kandirilarak yasamasindan
ufacik ikizlerinedemi ici yanmiyor bu adamin,bari babaligini dogru yap
Konu sahibi arkadasim sen bir fedakarlik yapmamissin ki sadece adam senle egleniyor onu anlamissin ve zaten terkedilmiş durumdayken sozde sen terketmissin. O adam bosansa hic diger kadini ve yavruyu dusunecegin yoktu. Gordun ki adamin ilgisi baska yonlere kayiyor bitmis. Onunde diz cokup yuzuk vermeler gel birsüre daha eğlenelim avun demek. Sabahlara kadar konustugunda diger kadin ne hallerdeydi acaba? Burda adami terketmis gorunme cunku o baska denizlere yelken acinca sen de sozde yavruyu dusundun. Benim de basima geldu bu olay ve esimden bosandim. Esimin aldattigi kadin da benden helallik istemisti! Ne helalligi iki elim yakasinda ahirette.. Benim uzulmemle beraber ailem, dostlarim, arkadaslarim mahvolmustuk. Diger kadın simdi terkedilmiş bir halde baska kollarda geziyor. Eski esim yillarca yalvardi ama donup bakmadim bile. Simdi ikinci kez evlendim dunyalar guzeli bir kizimiz var cok şükür.. Ama ya o gözyaşlarım, o sabahlara kadar acaba acaba diye gecen uykusuz gecelerim, kirilan kadinlik gururum.. Bunlarin hicbiri icin ne eski esime ne o kadina helallik vermiyorum. Boyleleri aciya yalnizliga mahkum.. Allahim sana havale ediyorum..
O sırada bunlar düşünülmüyor maalesef ama hadı herseyı geçitim,bencılce dusunelım,sadece kendımızı dusunelım,gene bu ısın sonu yok,ask bu degıl tabı,eslerını boyle aldatan adamların evlılık hayatlarıyla ılgılı anlattıkları yalandır,eslerıyle sorunları vardır ve hayatlarına yenı bır kadın gırınce heyecandan bırmuddet evdenuzaklasabılırler ama onlar ıcın alışkanlık olur bu,gene dönmelere gereken yere donerler ,bunun baska oluru yok,bu ıste kazançlı çıkantek kısıler erkekler ama dedıgım gıbı asık oldugunu sanan kızları kastedıyorum
Bnimde eşim aynısını yaptı ve üstüne ben bunu görüp fark edince eşim bana tamam sus sus kimse dıymasın ben bi daha yapmıyacam dedi ben deli oldum sırf o kızın adı cıkmasın diye beni susturmaya calışıyodu ve benim zoruma giden ben kıza diyorum neden evli erkekle konuşuyorsun utanmıyormusun dediğimde (ki bu kız bizim tanıdık ve uzakdan akraba ) bana ben onu seviyorum bundan utanmıyorum ve sen olmadan önce ben vardım benim alnım ak ben kötü bişey yapmadım diğer kıZlar gibi yatagından almadım kocanı sadece sevdim konuşdum bu kdar
Ben deli oldum bunları duyun çünkü haklı kız benden öncede konuşmuşlar evililigimizin ilk aylarındada sonra bende kıza saydım tek tek utan utan dedim senin yüzünde iki bebegimi kaybettim bi çocugumuz var bizim ben bunu senin yanına bırakırmıyım dedim abine babana anlatıcam dedim kız ıtanmadan gel anlat birlikte anlatalım dedi ve ben cıldırdım abisini arayıp herşeyi anlattım annemlere cekip gittim eşimin ailesine anlattım kendi aileme anlattım ablam ce annem kızın evine gittiker kozn annesine bak biz akrabayı z böyle şeyler ayıp buralarda kızına sahip cık dediler annesinin haberi yok kız gizliden konuşuyor neyse konu kapandı çünkü ben eşimin facesini şifresini bulup mesajlarını okudum ve kız ona seni seviyorum ne olur sadce arkadş olarakda olsa konuşalım demiş ve öyle konuşmuşlar ama kim bilir belki bu böyle uZun sürseydi sevglili olurlardı belki üstelik hergün görebiliyorlar birbirlerini çünkü eşimin patronın amca kızı ve evi tam işyerinin karşısında
ben babasına gidicekdin bırakmadılar halada pişmanım babasına gitmedigim için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi