Evli erkeklerle ilişkisi olan bekar bayanlar

evli eniştemin evli kapı komşusunu hamile bıraktığını biliyorum. bunu öğrenen teyzem kadınla kavga eder ve kadının çocuğu bir şekilde düşer. bir de utanmadan çocuğum düştü senin yüzünden diye sitem eder:KK30: ne karaktersizler var tükürsen tükürüğüne yazık:KK31:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

cocuk benim için hassas noktada
ama kimse benim o cocugu dogurmak için anamın agladıgını ve sonrasında başıma bunları getirirken düşünmediler ya o yüzden onun cocugunu asla düşünmem
cocuk kimin cocugu o önemli benim için.
şimdiden yapmak aklıma geliyor gidiyor ama şuanda değil. eşit değiliz şuanda belkide adam bişi yapmaz aralarındaki şeffaflığı artırırım ben ayrılırlar dmeiyorumki nede olsa kadının kalitesi belli imamla evlenmiş olabileceğini düşünmüyorum.

Adam belki de biliyor eşinin evli erkeklerle düşüp kalktığını....
Bilmediğine eminseniz yapın.
Hatta ben olsam kendimi eski eşim gibi tanıttırıp öyle yapardım bunu.
Beni bulamayacakları şekilde.
Bir taşla iki kuş. Böyle insanlar mutlu olmayı hak etmiyor.
Burada eleştirmişler ama, aynı şeyi yaşasalar kim bilir neler yaparlar.
Bu arada bu kız nasıl bir şeyebenziyor merak ettim...

Son düzenleme:
Her zaman diyorum ve yine derim. Evli adamla takılan kadınlara(aralarında cinsellik olmasa dahi) iyi gözle bakamıyorum. Hayatımda büyük konuşmayı sevmem fakat bu konu farklı. Bu etik bir konu. Bu ahlaki bir konu. Bu tamamiyle 'yasak' olan bir konu. Hiçbir şekilde oluru yok. Asla ve asla. Böyle bir aşk olamaz. Bu şeytanın bir kandırmacasıdır sadece. Tuzağa düşmek çok kolaydır nefsi kuvvetsizler için. Zevklidir. Heyecanlıdır. İçini kıpır kıpır eder. Ateşi tüm vücudunu sarar, yanaklarından taşar. Sanırsın ki bunun adı aşk. Masum sanırsın. Halbuki şeytan sana günahı en güzel şekilde sunmuştur ve de sen karşı koyamamışsındır. Şimdi kızılacak bana farkındayım; dini yorum yasak diye ama benim inandığım şey bu ve dolayısıyla bunu belirtmeden de yorum yapamam. İnancını yitirmiş bir insan zaten evli bir adamla ilişkiye dahi girse kendini suçlu hissetmez bir de aksine savunur. O kadar zihniyetsiz birine zaten zerre lafım olamaz. Amacım; o aşk zannedilen şeyin tamamen birer aldatmaca olduğunu açıklamak. Düşünün: adam evli. Bir başkasına 'evet' demiş. Bir başkasını helali yapmış. Bir başkasına dokunmuş. Onunla uyumuş geceler boyu. Ve belki de ondan evladı, evlatları olmuş; ikisinin birer parçası.. Alnının akı ile davulla zurnayla, namusuyla edebiyle adabıyla almış o kadını.. Siz bu adamın hayatında nerede, ne sıfatla yer alabiliceksiniz? Herşey yolunda gitse ve adam harbiden sözünde durup evladının annesi olan karısından boşansa dahi siz her daim "evliyken onu ayartan" kadın sıfatında olacaksınız ve bunu her daim hissettirerek veya hissettirmeyerek yüzünüze vuracak. Haksız diyebilecek misiniz peki bu adama? Hayır. Onun için siz siz olun. Helalinizin peşinden koşun. Yuva yıkanın yuvası olmaz! (o zaten sevmeden evlenmiş, eşiyle de hiç anlaşamıyorlar ayrı yatıyorlar, zaten boşanacaklar..vs vs) bunlar birer safsata. Her ne olursa olsun; yıkılan bir yuva! Yanınıza kar kalmaz. Aşk masumdur. Aşk saftır. Aşk kutsaldır. Gerçek aşk; evli adamla olmaz-

Aynı düşüncelere sahibiz ama tamamen değil temelde bir de ne hikmet ise buna aşk diyerek yaşıyanların hiç bir garibanla o aşkı yaşadığını görmedim. Mevki sahibi yada cüzdanı kalın kişiler ile o aşk yaşanıyor yani ben hiç duymadım görmedin bilen var ise yanlışımı düzeltir.

Son düzenleme:
Onu kovmaktan beter ettım,tövbe ettım ve ogrendım kı o bana çoook asık adam benden sonra da bır ılışkı yasamış,evlı bır adamla adım cıkabılırdı,o cocuğun vebalı bpynuma olabılırdı,ya kadıncağız,kımbılır neler yaşadı neler cektı,hanı ask ya.çok buyuk ya,hakkımız dımı bızım ask,evlı de olsa farketmez,pekı ya boşansaydı,ya da ben o teklıfı kabul etseydım sımdı burda esım benı aldatıyor dıye konu açmış olmaz mıydım?ya o cocuk ne durumda olurdu?ya o masum kadın?adamların evlılık hayatları,eslerı sızlere anlatıldıgı kadar kötü degıl inanın.

Sonuç olarak siz evli olduğunu bildiğiniz bir adamla ilişkinize devam etmişsiniz. O çocuğun vebalini de almışsınız. Eşininkinide. Şimdi günah çıkartmanın bir anlamı yok. Ben sizin gibilerin burdan okuyupta aaa ne kadar yanlış yapıyorum diyerek ilişkilerini bitireceğini sanmıyorum. Bahaneniz hep hazır çünkü yok mutlu değil, yok eşi sevmiyor, yok çocuk hatırına , yok ailesi boşanmasına karşı çıkar, yok boşansa kadın ayaklarının üzerinde duramaz... Daha sayayım mı? Sizinde bir daha böyle bir şey yapmayacağınızın garantisi var mı? Hep aldatan erkek için bir kere yapan bir daha yapmaz demiyor muyuz. Allah sizin başkalarına çektirdiğinizi size yaşatmasın.

bunları yapanların hepsinin şuanda yapmak istediği şey vicdan rahatlatması.. Benim babamda aynı boku yedi. Siz ne kadar düşüncesiz insanlarsınız hiç mi iradeniz yok ya! Ortadaki çocukları düşünmüyosunuz dimi 20 yaşımdayım böyle bi olayı 18 mde yaşadım ve 2 sene boyuncada yaşadım aynı kadındı . küçük değildim evet ama nasıl etkilendiğimi günlerce ağladığımı eve gitmemek için farklı kurslara dersanelere arkadaşalara takıldğımı daha neler neler kısacası benim yaşadıklarımı bi ben biliyorum
Allah hepinize aynı şeyleri yaşatsın inşAllah. Çocuklarınıza yaşatmasını istemezdim ama anca siz çocuklarınızın çektiği acıyı görürseniz insan olursunuz.

Benimde başıma gelmişti. Bir kaç sene evvel. Adamın parmağında yüzük yok. Sürekli iletişim kurmaya falan çalışıyor. Bende hoşlanmıştım. Numaralar alındı verildi bir şekilde. Kısa mesajlaşmalar oldu bir süre. Sonra allahtan dürüstlüğü tutası gelmiş ki 1 ay sonra evli olduğunu söyledi. Arkasındanda ekliyor. Mutsuzmuş ıdı vıdı. O an dedim güle güle. Ha aklım kalmadı mı kaldı yine o durumu göze alamadım. Ortada çocuk vardı ve o çocuğun vebalini alamazdım. Geldi geçti. Hiç bulaşmayı derim.

fotosentez ; sana yorum yazdım ama görmedin.

eski eşimden ayrıldım , başka biriyle evliyim..

kız güzelmi diyene e yani ne bilim kara kuru bişi dövmesi filan vardı ama evlenirken ya sildirmiş yada makyajla kapatmış silik bişiler gözüküyor kolunda.
bnende kendimi fazla severim tırnagım bile olamazdı ya neyse kumam olacaktı az daha :KK37:

İlişki dediğimiz olay 2 kişilik birşey değil midir arkadaşlar ? Peki ilişkide bir tarafın evli olması durumunda neden sadece kadın en kötü hakaretlere maruz kalıyor? Hele ki 'evli adamı ayartan kadın' diye bir tabir var onunda neden söylendiğini çözebilmiş değilim açıkcası. Kadının kocası evlilik dışı bir ilişki yaşıyor bu olay ortaya çıkınca da kadın diğer kadına hakaretler edip hatta elaleme rezil edip kocasını da bir güzel bağışlıyor hatta bu olayı yakın çevresine dahi anlatmıyor adam her daim koruma altında. Yani rezil olan sadece kadın adamın keyfi yerinde! Savunduğumdan değil kesinlikle çok kötü bir durumdur aldatmak, aldatılmak fakat kadınlara olmadık hakaretleri edipde erkekleri koruma altına almak da akla mantığa sığmayan bir durumdur! Sayfalarca yorum yapılmış ama geneli kadınlar için.. Peki ya erkekler ?

Aldatan adam zaten serefsiz, ahlaksiz bana gore. Buyuk konusmiyim ama affetmeye calissam aklimdan cikip da esimle devam edemem heralde. Allah sasirtmasin. Ama bu evli adamlarla iliski kuran kadinlari anlamak mumkun degil. Yani adamin karisi aldatildigini bilmiyor belki ama seni aldattigi kesin yani. Adam karisinin yatagina gidiyor en nihayetinde. Yani aldatiliyorsun. Adam seni de farkli bir tat olarak yedekte tutuyor. Ne vasfin var, ne sayginligin, ne de adam gibi bir iliskin. Napiyosun be kadin?? Bu ne acizlik, ne salaklik, ne gurursuzluk.. Gercekten biz asigiz hikayesine mi inanıyosun. Yüzyılın en büyük yalanı. Adamlarda da hep aynı hikaye. Zaten sevmeden evlendim, aramız çok kötü son yıllarda, birlikte bile yatmıyoruz.... Yaa hep aynı... Mutsuz bir adam kadına merhamet mi duyar, çocuğuna mı acır, yan oda da yaşamaya razı mı olur.. En mutlu evlilikte kocanızla 1 ay aynı yatağa girmeyin bakalım adam delirmicek mi?? Buna nası inanıyor bu kadınlar kafam almıyor. Allah hepsine akıl fikir versin. Biz kadınlar aptal olduğumuz ve empati kurmadığımız sürece bu kanı bozuk adamlar daha çok canlar yakacak.. Ve bu tip kadınlar asla mutlu olamayacaklar. İlişki bittikten sonra bile alınan ahlar peşlerini bırakmaz. İlahi adalete güveniyorumm...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlişki dediğimiz olay 2 kişilik birşey değil midir arkadaşlar ? Peki ilişkide bir tarafın evli olması durumunda neden sadece kadın en kötü hakaretlere maruz kalıyor? Hele ki 'evli adamı ayartan kadın' diye bir tabir var onunda neden söylendiğini çözebilmiş değilim açıkcası. Kadının kocası evlilik dışı bir ilişki yaşıyor bu olay ortaya çıkınca da kadın diğer kadına hakaretler edip hatta elaleme rezil edip kocasını da bir güzel bağışlıyor hatta bu olayı yakın çevresine dahi anlatmıyor adam her daim koruma altında. Yani rezil olan sadece kadın adamın keyfi yerinde! Savunduğumdan değil kesinlikle çok kötü bir durumdur aldatmak, aldatılmak fakat kadınlara olmadık hakaretleri edipde erkekleri koruma altına almak da akla mantığa sığmayan bir durumdur! Sayfalarca yorum yapılmış ama geneli kadınlar için.. Peki ya erkekler ?

Karşılıklı bu zaten iki tarafın onayı var yani ikiside bana göre onursuz şerefsizdir.

Teyzemde aynı durumu yaşadı kadınla da konuştu zorlamı koynuma aldım kocana sahip çıksaydın gibi şeyler söylemişti.

Adam adi ise o adiliği yapacak kadını gider bulur yapar.

Al konu sahibi evli olduğunu duymuş umursamamış bile ve klasik aşığım ben yaptığına kılıftır duygu sömürüsüdür.

Daha önce de sordum genel herkese yine sorayım.

Hani aşk bu ya peki altında arabası olmayan makam sahibi olmayan cüzdanı kalın olmayan asgari ücretli biri ile bu sonsuz büyük aşkı yaşayan gördünüz mü hiç ?

Karşılıklı bu zaten iki tarafın onayı var yani ikiside bana göre onursuz şerefsizdir.

Teyzemde aynı durumu yaşadı kadınla da konuştu zorlamı koynuma aldım kocana sahip çıksaydın gibi şeyler söylemişti.

Al konu sahibi evli olduğunu duymuş umursamamış bile ve klasik aşığım ben yaptığına kılıftır duygu sömürüsüdür.

Hani aşk bu ya peki altında arabası olmayan makam sahibi olmayan cüzdanı kalın olmayan asgari ücretli biri ile bu sonsuz büyük aşkı yaşayan gördünüz mü hiç ?
Valla bekar olsa sevgisini sahiplenirsin. Ama evli bir adamın ne sevgisi ne yatagi nede baska birseyini sahiplenemezsin. Herhalde en fazla parasini harcarsin. Ki evli olupta aldatmaya meyilli tipler genelde maddi durumu cok iyi insanlar galiba evini gecindirip bide üstüne sevgiliyr harcayabilecek durumdalar.

Tabi ki yok öyle bir şey, maddiyat olmasa dönüp bakmazlar asla...
Bu yüzden boşanmasa da ilişkisini sürdürüyor , ehh boşanırsa da bonus oluyor.
Zengin olmasa da kadına maddi imkanlar sunabilecek kadar kalbuüstü oluyor o erkekler...

Biraz da şu yönden bakmak lazım olaya...

Türkiyedeki hemcinslerimin malesef çoğu tabiri caiz ise evlilik meraklısı. Üniversite mezunu da böyle, okumamışı da... Evlenince ya da doğurunca sınıf atlanmıyor bunu anlamak lazım. Gencecik kadınlar mahalle baskısı, aile baskısı gibi sebeplerden erkenden evlenme yolunu seçiyorlar zor olan yol yerine. (Zor olan yoldan kastım, okumak, çalışmak, kendi ayaklarının üzerinde durmak, gerekirse beraber olduğun insanın evliliğe uygun olup olmadığını anlamak için bir süre beraber yaşamak vs...) Tabii benzer bir durum erkekler için de geçerli. Bu durumda bireyler kendi ideallerini belirleyemeden ve kendilerini keşfedip, hayata gözlerini açamadan sorumluluk zincirlerine vuruluyorlar. Hele çocuk yapmak... Aktarabileceği bilgi ve kültür birikimine sahip olamadan bir de yeni bir şey getiriyolar dünyaya.

Ben bu aldatma olaylarını kadın olsun erkek olsun erken yaşta evlilik ve/veya hayata doyumsuzluk durumlarında karşılaşıyorum genelde. Tabii ki istisnalar vardır ancak, benim gözlemlediğim genel durum bu.

Bireyler önceliklerini kendi şahsiyetleri üzerinden kurup gerçekleştirdiği takdirde, ortak buluşulan noktanın daha hayırlı olacağını düşünüyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

"AŞK" gibi kutsal bir duyguyu evli kisilerle yaşayıp çok güzel bir şey yaşadığını sanan kadınlardan ve erkeklerden nefret ediyorum. Eşiyle mutsuzmus, zaten bosanacakmis falan da filan... senin adına sevindim yanlıştan donmussun

dengesiz davranan eski erkek arkaaşım ilk buluşmada evli olsam ne yaparsın diye sormuştu
gerçi kimliğinde bekar yazıyordu ama
kıllandım şimdi yaw..

Evli erkekle ilişki yaşayıp seviyorum ama ölüyorum diyen bayanlara baktığınızda
Hepsinin ilişki içinde olduğu erkeklerin nedense kalburüstü, paralı adamlar olduğunuz görürsünüz.
Bu adamlar da zaten imkanlarını kullanarak o kadınlarla beraberdirler.
Adamların boşanmaları için çabalarlar ama boşanmasa da beraberliğini sürdürürler
Vicdan falan da yapmazlar.
Ha boşanırsa da bonus olur.
Bu anlattığınız şeyler pek etkili olmaz bu yüzden o kadınlar adamı değil parasını seviyorlar çünkü.

evet genel olarak böyle tipler evli erkeklerle birlikte oluyor.ama bir kısmı herkes kendisine aşık olsun istiyor.erkekler etrafında dönsün oda diğer kızlara ne kadar çok sevenim var böyle diye hava atsın.yani tam böyle psikolojik tedaviye muhtaç kızlarda var.

X