Evli erkeklerle ilişkisi olan bekar bayanlar

Ben o kıza acıdıgım için adı cıkmasın diye sadce abisine anlattım bak böyle böyle ayıp dır dedim sahip cık kardeşine dedim ama o kız utanmadan bana hala mesaj atıp ben eşini seviyorum onunla konuşurum kötü bişey yapmıyorum diyince cıldırdım ya babasına diyecekdim ama annem ablam zor tuttular onlar gidp kızn annesine söylemişler şimdi kız uzaklaşmış gibi eşimde o işten çıktı şimdi işsiz ve o şerefsiz kız yüzünden ekmegimizden olduk allah onu bildigi gibi yapsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aile birliği bütünlüğü işten daha önemli, eşinizle huzursuz olduktan yuvanız dağıldıktan sonra işin ne anlamı var.
İşi de bulursunuz inş. hayırlısı böyleymiş, bu kdar yüzsüz ve ahlaksız bir kıza yakın olması hiçç iyi olmazdı...

Allah var yukarda benim eşim cok iyi biri namazını kılar allah korkusu var yalan söylemez kandırmaz asla ama işte o kız la nasıl olduda konuşdu hiç anlamıyorum. Eşim cok iyiydi o kız onun vicdanına oynamış ve kendim okudum yazışmalarını kız resmen cilveleniyordu eşime oda öyle ona saf sf cvp yazıyordu gün içinde biz be yalıyoruz hatta çocumızdan bile bahsediyorlardi hatta kız benim çocuguma sevgilim diye hitap ediyordu

Eger eşim bana bende o kızı seviyorum deseydi ben bir dakika dahi dırmazdım yanında ve o kızın bana söylediklerini eşime anlatınca şaşırıp kaldı o da kandırıldıgını anladı
Bana o kız sana bu şeyleri söyleyip saygızılık yapmışsa zaten bitmişdir ben onunla sevdigim için konuşmadım sadce nırmal konuşmalardı kendi gözleriyle gördü ve benim yanımda kızın ablasını aradı kız telefona cıkmadı oda abisine ssöyledi ve şimdi kurtulduk ondan şükür ama ben artık güvenmiyorum eşime

Ayy yok yok işde deilim ben gider dilencilik yaparım elişi satarım muhtac olmam kimseye
Hele kurtulduk o pislikden verilmiş sadakam varmış diyorum kendime
Keşke bütün yuvalar böyle ucuz atlatıp kurtulsa ..

Ben onuc yillik omrumu esime adamis bir anneyim. Benim kocam aldatmaya megilli biri. Defalarca yasadim ama halen evliyim ona rahat bi hayat sunmaya hic bi niyetim yok. Kocamla beraber olan bir suru kizlar kadknlat oldu. Beni bildikleri halde ayrilmadilar ben oo.......u oldum kotu kadin oldum kocana sahip ciksaydin dediler sanane dediler demedikleti hic bir sey kalmadi. Su an esimi ve o kadinlari allaha havale ettim benim cocuklarimin rizkini yiyip icip gezdiler benim hic gidemedigim tatile gittiler haram zikkim olsun allah kendilerinden oyle cikarsinki bana yasattiklarini kizlarimin yasadiklarini ..........

benim şerefs.z babamda aynısını yaptı anneme 4 kişi ile aldattı şimdi de beşinciye kıydı imam nikahını götürdü egeye beraber yaşıyorlar şimdi annem boşanacam diyo annemden de boşanmıyo Allah tüm böyle erkekleri iyi etsin bayanlarımıza da akıl fikir versin

Iki kez esim beni terk etti yanliz kaldim iki cocukla ucuncu kiisilrin ailelerini buldum kapilarina gidip anlattim beni sucladilar onlar birbirini seviyo dediler benimde iki kizim var bana hic normal gelmiyo evlerine alip aylarca beraber yasadilar benden bosanmadan kiz istemeleri soz merasimleri gibi hazirlik yapiyolardi gittim ben ayrilmiyorum kiziniz metres hayati yasamaya devam etmesi sizi mutlu ediyosa devam edin ama bilinki esimi size birakmam sizede rahat hayat sunmam dedim beni dovmeye kalkistilar ve bende mahallelerinde rezil rusva ettim onlari ama farketmiyo onlar icin para yemeye alismislar evlerine klima taktirtmislar esime arabamiz vardi pahali onu sattirip adam kendine ve kizina araba aldirmis NE DIYEYIM BASKA COK ANLATICAK SEY VAR AMA KONUS KONUS SEYTANDAN DAHA BETET INSANLAR VAR

Adınıza çok üzüldüm Kocanızın hiç mi aklı yoktu hadi çoğu bilir bu kadınlar paraya güce tapar da bukadar mı kör olunur ?

Son cümleniz çok doğru ve yerinde

Ben üni.deyken evli erkekler ile takılan arkadaşlarım vardı birine korkmuyorsun başına iş aşar karısı var çocuğu var diye bana dediği evliler daha korkak oluyor karına söylerim dedinmi kalıyorlar zaten ne bişey olcak gibi konuştu kaldım öyle canıma minnet diyen arsız çok

Adam kalmamıs gıbı evlı secıyorsunuz sonra yuva yıkıp muhtesem ask sanıyorsunuz super valla..Konu sahıbı ıyı kı acmıssın konuyu gözunu acan yok valla nedense..

Bravo en azından öyle ya da böyle anlamışsınız hatanızı... dediğiniz gibi, zaten karısını aldatan bir adama ne kadar güvenilebilir ki ? düşünsenize karısını bile aldatmış, sizi havada karada harcar. Böyle insanlar bu dünyada ömür boyu mutlu olamazlar daldan dala uçar giderler, hayatlarına giren kadınları da maffeder üzerler, onların vebaliyle de yapayalnız ölür giderler... acınasılar anlıcağınız. Hatta gün gelir çocukları bile büyüdüklerinde bakmazlar yüzlerine....

Neyse.. şunu söylemek istiyorum ki herkes sizin gibi düşünse zaten ortada yasak ilişki, kırılan kalpler, biten evlilikler, aldatılmalar olmaz. Umarım sizi mutlu edecek doğru insanı bulup onunla temiz bi yuva kurarsınız.. insanın geç de olsa gerçekten doğru yolu bulması çok önemli....

Haddime değil belki bunu sormak ama işler bu dereceye gelmişken siz sadece "eşimi size bırakmam" diye niye kendinizi bu durumlara sokuyorsunuz? Yani başa gelmeden kimse bir şey diyemez tabii ama ben kocam beni çocuklarımla birlikte terk edip başka kadınla yaşamaya başlamış hatta söz yapmaya hazırlanıyorken o adama dönemem, ne gururum buna el verir ne içim. Kocanıza hala çok aşık olduğunuzu sanmıyorum, kendinize bütün bunları çektirmenizin nedeni "kocamı kaptırmam" hırsı ve inadı mı?

Peki niye boşanmıyorsunuz? Gerçekten meraktan soruyorum sadece. Böyle bir evliliğe, ki buna evlilik de denmez, bu işkenceye niye katlanıyorsunuz?

canancanan ciddi degılsındır umarım hepsını bıldın ve kocanı kaptırmadın mı aklınca..o koca zaten koca bıle olamamıs kı adam olsun erkek bıle olamaz ondan ıgrenc..

Zararın geçte olsa ortasından dönmüşsünüz.
Yaşadığımdan örnek vermem gerekirse birine aşık olmuştum çıkmaya başlamamıştım ama çok aşıktım ve bir şekilde evli olduğunu öğrendim ve söküp attım. Aradan 1 ay geçmişti ve yeni biriyle tanıştım ve sevdim aşık değildim ama seviyordum anlaşıyordum evlilik hakkında konuşmaya bile başlamıştık.. 1 ayın sonunda bana boşandığını ve 1yaşında çocuğu olduğunu itiraf etti ve buz gibi oldum. Yani bir bayan nasıl olurda kendini bekar olarak tanıtan evli bir erkeğe bağlanır nasıl onunla ilişkisine devam eder. Ben boşanmış ve çocuklu olmasını bile kaldıramadım çünkü yalan söyledi. Bir ilişkide en önemli kriter dürüstlük değilmidir? Biraz akıllı hareket edelim lütfen!

Sacmaladiginin farkimdamisin. Kocana beddua et. Ona lanet yagdir. Yuva yikan senin esindir. O sizi dusunmuyorsa elalemin kadini seni neden dusunsun. Sen istedigin kadar ah et... ya ondan sonra gelen kadini napicaksn yanlis yapiyorsnz sorun temelde.yani esinde. Yapmayin arkadaslar hem cinslerinizi karsiniza almaktan vazgecin. Serefszlik erkeklerde. O hep bulur kandirir. Ayse gider fatma.gelir anlatabiliyormuym?

En iyisini yapmışsınız,kutluyorum sizi. Sizin de dediğiniz gibi öyle adamlar eşlerinden yana mutsuz falan değil amaçları yedekte birini tutmak,alışmışlar yüzsüzlüğe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…