- 5 Aralık 2013
- 500
- 21
- 34
Nasıl bir mantık ya, hayır biz de sevdİk zamanında, ama evlendiğinde bitmiştir, sonuçta başka kadını tercih etmiş onunla yatağa giriyor yani nasıl bir mide genişliğidir bu...
Arkadaş olalım konuşalım ne demek, bu klasik bir oyundur, arkadaş ol sevgili olma yolunda ilerle..
Çok çok iyi yapmışsın, keşke babasını da ayaklandırsaydın, en doğrusunu yapmışsın
O kız farkında değil belki ama o kızın bile iyiliğine olmuş..
Ben o kıza acıdıgım için adı cıkmasın diye sadce abisine anlattım bak böyle böyle ayıp dır dedim sahip cık kardeşine dedim ama o kız utanmadan bana hala mesaj atıp ben eşini seviyorum onunla konuşurum kötü bişey yapmıyorum diyince cıldırdım ya babasına diyecekdim ama annem ablam zor tuttular onlar gidp kızn annesine söylemişler şimdi kız uzaklaşmış gibi eşimde o işten çıktı şimdi işsiz ve o şerefsiz kız yüzünden ekmegimizden olduk allah onu bildigi gibi yapsın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
%200 katiliyorum, Allah yuvamizi boyle kadinlardan korusun yazanlar buraya, sankim bu kadinlar seytan gelip kocalarinizi ayartiyor, kocalar da masum, onlar bu kadinlarla olmak istemiyor, kadinlar zorla yapiyorlar. Elin kadini bu sonucta, ne size, ne yuvaniza, ne de evliliginize bu kadinlarin bir sorumluluklari yok, size karsi sorumlulugu olan kocalariniz. Kocalarinin kisiliksiz ve ahlaksiz oldugunu kabul etmektense kadinlar baskalarina suc atmayi daha kolay buluyorlar.
Ote yandan bosananlar da cok, baskasina asik oldugu icin, bosanmayanlar da cok. Yakin arkadasimin halasi, karisi hamile adami bildiginiz bosandirdi, simdi 3 cocuklari var. Adam korkutuk asik olmus, hamile kadini hic umursamadan basip gitmis, herkesin agzi acik kalmisti.
Neyse, evli degilim, metres de degilim, konuyla bir ilgim de yok ama yazmadan gecemedim. Aldatilan kadinlar da kendilerini kandiriyorlar bence, onun yerine durustce cikip coluk cocugum var onlar icin yuvami yikmak istemiyorum desinler; sirfintilar yuvami yiktilar diyeceklerine kocam karaktersiz ve ahlaksiz desinler bence. 2. olmayi secenler de kendilerini kandiriyorlar, burda ortamdan kar eden, gununu gun eden erkek tarafi oluyor. 2 aglayan kadin ve egosu tavan yapmis bir erkek yani.........Kadinlar birbirlerine pislik atacaklarina bir de bunu dusunsunler bence. Baska kadinlara o...u demek, yuvami yikti demek kolay; kocam benimle olmak istemiyor, kocam yuvamizi yikti demek zor. Aldatilanlar da 2.kadinlar kadar kendilerini kandiriyorlar bana sorarasaniz.
Aile birliği bütünlüğü işten daha önemli, eşinizle huzursuz olduktan yuvanız dağıldıktan sonra işin ne anlamı var.
İşi de bulursunuz inş. hayırlısı böyleymiş, bu kdar yüzsüz ve ahlaksız bir kıza yakın olması hiçç iyi olmazdı...
%200 ise %100 kadın %100 erkeğin suçudur yani iki taraflıdır.
Daha öncede belirttim bunu eğer adam niyetli ise karakteri pislik ise gider her türlü bulur kadın canıma minnet bana ne evliliğinden diyorsa oda onun pisliğidir.
Aşığım ölüyorum boş laflar sadece aşık olduğu adam değildir...
Iki kez esim beni terk etti yanliz kaldim iki cocukla ucuncu kiisilrin ailelerini buldum kapilarina gidip anlattim beni sucladilar onlar birbirini seviyo dediler benimde iki kizim var bana hic normal gelmiyo evlerine alip aylarca beraber yasadilar benden bosanmadan kiz istemeleri soz merasimleri gibi hazirlik yapiyolardi gittim ben ayrilmiyorum kiziniz metres hayati yasamaya devam etmesi sizi mutlu ediyosa devam edin ama bilinki esimi size birakmam sizede rahat hayat sunmam dedim beni dovmeye kalkistilar ve bende mahallelerinde rezil rusva ettim onlari ama farketmiyo onlar icin para yemeye alismislar evlerine klima taktirtmislar esime arabamiz vardi pahali onu sattirip adam kendine ve kizina araba aldirmis NE DIYEYIM BASKA COK ANLATICAK SEY VAR AMA KONUS KONUS SEYTANDAN DAHA BETET INSANLAR VAR
Iki kez esim beni terk etti yanliz kaldim iki cocukla ucuncu kiisilrin ailelerini buldum kapilarina gidip anlattim beni sucladilar onlar birbirini seviyo dediler benimde iki kizim var bana hic normal gelmiyo evlerine alip aylarca beraber yasadilar benden bosanmadan kiz istemeleri soz merasimleri gibi hazirlik yapiyolardi gittim ben ayrilmiyorum kiziniz metres hayati yasamaya devam etmesi sizi mutlu ediyosa devam edin ama bilinki esimi size birakmam sizede rahat hayat sunmam dedim beni dovmeye kalkistilar ve bende mahallelerinde rezil rusva ettim onlari ama farketmiyo onlar icin para yemeye alismislar evlerine klima taktirtmislar esime arabamiz vardi pahali onu sattirip adam kendine ve kizina araba aldirmis NE DIYEYIM BASKA COK ANLATICAK SEY VAR AMA KONUS KONUS SEYTANDAN DAHA BETET INSANLAR VAR
Ben onuc yillik omrumu esime adamis bir anneyim. Benim kocam aldatmaya megilli biri. Defalarca yasadim ama halen evliyim ona rahat bi hayat sunmaya hic bi niyetim yok. Kocamla beraber olan bir suru kizlar kadknlat oldu. Beni bildikleri halde ayrilmadilar ben oo.......u oldum kotu kadin oldum kocana sahip ciksaydin dediler sanane dediler demedikleti hic bir sey kalmadi. Su an esimi ve o kadinlari allaha havale ettim benim cocuklarimin rizkini yiyip icip gezdiler benim hic gidemedigim tatile gittiler haram zikkim olsun allah kendilerinden oyle cikarsinki bana yasattiklarini kizlarimin yasadiklarini ..........
Son zamanlarda evli erkeklerle ilişkisi olan bekar bayanların sık konu açması üzerine gözümü karartıp yardımcı olabilmek için yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum.
Evli bir adamla ilişkim oldu..evet..hem de öyle yaşım küçük falan da değildi...bildiğin evli bir adamla yasak ilişki yaşadım..yakın arkadaşlarım da adamı biliyordu..hep beraber geziyorduk da..tanıştırmıştım.
Bu adam bana evlenme teklif etti..önümde diz çöküp yuzuk verdi..
Ben bu adamın evli olduğunu biliyordum.
Bundan sonrasına dikkat etsin yasak aşk yaşayan bayanlar..tüm dobralığımla anlatıyorum..
Tanıştık,hoşlandım,yüzüğü yoktu parmagında..Facebook'tan mesaj attım,cevap verdi,ben yazdım o yazdı..bir süre sonra telefondan mesajlastık..sonra gece sabahlara kadar konuşmalar...üçüncü buluşmada evliyim dedi,,,tam bır buçuk ay sonra..kendimi geri çekip bitirdim flörtü...aradı yalvardı...iki adım geri bir adım ileri diye diye bir baktım altı ay geçmiş ve değişik bir ilişkinin içindeyim...karısıyla,evet onun karısı,eşi,hayat arkadaşı,aynı odada yatmıyor,sabahlara kadar arıyor,ikna etmeye çalışıyor,ben de reddetsem de karşılık buluyor kı aramaya devam ediyor,ağlıyor,benden önce de zaten sorunluymuş evlilikleri vs vs..e ben de vıcdan rahatlatıyorum ben olmasam da boşanacaklarmış zaten...ıkı gun kavga bir gun barışık...aşık olmuşum aşık olmuş gönül ferman dınlemıyor ruh esımfalan fılan..kendımı kandırıyorum,,.karısıyla bosanacakmıs,en bastan sevmeyerek evlenmiş,tabı hangı erkek der kı ben bosanmıcam ama sen de dur yedekte dıye...kuzenıme anlatıyorum askımız çok buyuk,adam kapımda sabahlıyor,çocuk var küçük,onun bekliyor,azıcık büyüsün dıyorum,kuzenım dıyor kı o adam boşansın ben de burda anırmazsam..söyle dusunuyorum,.hem karısına da yazık,kendısını seven deger veren bırını bulup evlenırse mutlu olur,,,ne kadar da dusuncelıyım,,,sonunda adam boşandı ve karısı gercekten onu seven bırını buldu ve bız de nısanlandık..herkes bır sekılde mutlu oldu...Nah mutlu oldu...bunların hiçbiri olmadı..
Adam zaten cocuğu ıcın haklı olarak boşanmayı dusunmuyordu,kadınla araları duzgun degıldı ama üçüncü bır kısı olmasa daha çabuk duzelebılırdı,kadın evde mutsuz,öbür kadın oyalanıyor,adamın keyif yerınde,daha ne ıstesın...boşanırsam eşim babasının yanına gıder çocuğu göremem .karım ayakları ıustunde dursun dıye dıye zaman gectı,,ama çok aşığız ya...o kadıncağız da farkında ama napsın,kadın dışı hekimi bu arada ama ortada yavrusu var...
Aklım basıma gec geldı,dedım kı ben napıyorum,hem kadına hem kendıme en cok da o yavruya yazık edıyorum,çok uzun zaman gecmıs,ben dengemı kaybetmısım,adam güya acı cekıyo ama aslında bır elı yagdaaaa bır elı baldaaaa...
Onu kovmaktan beter ettım,tövbe ettım ve ogrendım kı o bana çoook asık adam benden sonra da bır ılışkı yasamış,evlı bır adamla adım cıkabılırdı,o cocuğun vebalı bpynuma olabılırdı,ya kadıncağız,kımbılır neler yaşadı neler cektı,hanı ask ya.çok buyuk ya,hakkımız dımı bızım ask,evlı de olsa farketmez,pekı ya boşansaydı,ya da ben o teklıfı kabul etseydım sımdı burda esım benı aldatıyor dıye konu açmış olmaz mıydım?ya o cocuk ne durumda olurdu?ya o masum kadın?adamların evlılık hayatları,eslerı sızlere anlatıldıgı kadar kötü degıl inanın.
Burayı ıyı okuyun bayanlar,o adam bosanmıcak,sadece adınızı lekeledıgınız,vıcdanınızı kırlettıgnız,zamanınızı çaldırdıgınız ve dengesızlestıgınız,baska bır kadının psıkolojısını bozdugunuzla kalacakasınız,o adam ağlıyor,yalvarıyor,çok mu sevıyor,ask bu degıl,zamanında bana söylendiklerinde bu laflar ama bızımkısı baska demıstım
Etrafta sızı sevecek bır sürü dürüst bekar adam var,esını aldatan adamı güvenilir mı zannedıyorsunuz?
Karısının çektıgı acıyı yürekten hıssedıyorum şimdi,o yavrunun vebalını alacaktım
Seneler sonra kadıncağız mail attı bana,giden bır mailimi bulmuş kocasının maılınde yıllara oncesinden arsıvlenmıs,özür dıledım,oyle hanımefendıydı kı,senınle ılgılı degıl bu durum dedı,hep yaşadık bunu dedı.
Kendınıze de masum yavrulara da eslere de bunu yapmayın...
Basın tekmeyı,basın kı yüz bulup artık aldatamasınlar
Edit : bayanlar arkadaslarım adamı bılıyordu,evlı oldugunu bılmedıgım zamanlarda gorustugumuzde bır grup arkadasla sınemaya gıttık bır de yemeğe,ogrendıkten sonra yüzyüze gorusmemız olmadı,telefonla görüştük,ırtıbatı kestıkten sonra takıp etmeye başladı,karşıma cıktı ,yuzuk verdı vs ama gorusmedım,telefonla da olsa aldatma aldatmadır ve dürüstce adım çıkmasın dıye yüzyüze gorusmedım,görüşmek ıstemedıgımden degıl,ya da ahlakı sorumluluktan degıl,gercek ask olsa utanmazdım degıl mı?madem dogru bır ılışkı neden gorusemıyorsunuz dürüstce?bunu bır dusunun
Kandırıldım kelimesini kullanmadım kı hıc
Günah çıkarmıyorum su anda
Çok fazla sayıda evlı erkek konusu açıl
Buna ıstınaden yasadıklarımı paylaştım
Bıle bıle lades dedıgımı kndım yazdım zaten
Insanlar okusun ders çıkarsın,neler yaşayacaklarını ve neler yaşattıklarını gorsunler[/QUOT
Sen solenenlere hic takilma bence en dogrusunu yapmissin. Suc sende deil. Kadinlarin kadinlara olan dusmanligi soz konusu olan. Bu sekilde konusan bayanlar karsi tarafi unutun bikere sizi aldatan esiniz kiminle nasil aldatttigi nerde aldattigi onemli deil. Gidin kocaniza sorun hesabi kadinlarin bir sucu yok. Biz kadinlar tatli soz duydukmu hemen kaniyoruz. Herseye inaniyoruz genel olarak bu bole.bole bir seyi savunmuyorum tbiki ama siz aksinide iddia edemessn esiniz herturlu naneyi yiyor sen bunu duyuyorsun esinin suslu laflarina kanip o ewliligi surduruyorsan sen karsi taraftaki kadindan daha salaksin. Duydunmu hissettinmi bianda kesip aticaksn affetsen ne olur defalarxa yine aldaticak . Yok yuvam yikilmasin diyorsanda otur kicinin ustune ajanligi birak. Kaderine razi gel. Erkeklerin mayasinda var birinden kurtarsan bir digerine bulasicak. Kimse kimseyi kurtaramaz. Bunun sonu yok. Allah karsimiza hayirli esler cikartsn. Karsi tarafi suclamayi hic dogru bulmuyorum. Kimse bile bile yuva yikmaz. Bende ewliyim. Bole birseyi yasarsam sayet affi yok... herkez bu dunyaya bir kere geliyor mutlu olmak hakki mutsuzlugunu hissttgn anda yolunu degistr. Sonuclar ne dogurursa dogursn. Erkeklere bu zevki bu hazzi yasatmayin.. yanlis anlasildiysam sayet yazdiklarimi mantiginizida kadinlik gururunuzuda ortaya koyarak dusunun..
Sonunda anlamis olman cekilen acilari unutturmayacak sen o kadinin vebaline cocugunun vebaline cokdan girdin adam sana gelip senle evlense eminim sen o cocugu asla dusunmeyecektin sen o yuvayi sarstin zaten adamin dengesini bozdun.ben sen gibi evli adamlarin hayatina giren kadinlardan birinin vebaline girdigi bir evladim benim yuvam yıkıldı 1ay oldu hala enkazindayim annem perisan babam kafayi yedi haber bile yok evlerimizi ayirdik.ve ben o kadin gelip ayagima yalvarsa bile ona lanet okuyorum her uyandgmda.ister pisman olsun ister son ne fesinde bana yalvarsin tek duam acilarin en buyugunu yasasin o kadin asla mutlu olmasin