Evli erkeklerle ilişkisi olan bekar bayanlar

maalesef aynen canım 5 erkek kardeşler hepsi eşini aldatıyo ve anne babada buna normal bakıyo boşanmasınlar ama oğulları dost ttutsun boşanılmazmış dost var düşman var diyo kaynanasııı

Dusman iclerinde haberleri yok. Ille kendi baslari da yanar o evlatlardan. O zaman gorurler dostu dusmani.

biraz çekmiş gibi konuşmuşsunuz
eşiniz bu asılmalar karşısında ne yapıyor ?

bununla ilgili konu açmıştım ztn..
tekrar yazıp gerilmek istemiyorum..
profilimden 'ne yapsamki' başlıklı konuma bakabilirisniz..
özellikle son sayfalarını okursanız..
ucuz kız profillerine örnekler var orda...

aa size mi itiraf etti peki üni aşkını nasıl öğrendiniz

Ayrıldıktan sonra adam benı tacız ettı,tehdıt ettı,evımı ogrendı,kapıma geldı

Ben de adama baya kötü bır maıl attım

Adam bunu saklamış

Karısı da telefon mu degıstırmıs orasını hatırlamıyorum bu maılı gormuş

Bana yazdı

Bende ona yazdım özür dıledım

Ama aradan bır kac sende geçmişti

Kadında yazmıs ıste bunu hep yasıyorum daha önce de yasadım sımdı de yasıyorum su an görüştüğü kısı sen mısın dıye

Hayır dedım görüşmüyorum

Ask sıırlerı yakalamış adam da bırıne yazılmış

Sarı saclar falan

Sıırı gonderdı

Ben esmerım

Ben esınızle yıllardır hıc gorusmedım dedım görüşmek de ıstemıyorum dedım özür dıledım

O da çok hanımefendıydı

Hala bana ..hanım dıye hıtap edıyordu

Güya sevıyesız kufurbaz kötü kadının tekıydı

Alakası bıle yok

O zaman dedı bır sene unı arkadaşıyla görüşmüş

Benı o sanmış

bu erkekler böyledir bende yaşadım bunu..bendeki koca ne beni boşadı ne ötekini bırakmak istedi..hep karşı kadına yalanlar söylemiş bekarım falan gibi..ortaya çıkınca benden özür diledi o kadınla bir daha görüşmeyeceğim dedi halbuki epey süre görüşmüş adi herif taki o kadın bu herifi bırakana kadar..aslında bu kocam olacak şahsiyetsiz şahıs onu bırakmazda kadın bırakmış evli olduğunu öğrenince..ben boşanmaya kara verdim bu arada 2 oğlum var neyse..benden seni bir daha aldatmıcam diye özür diledi ondan sonra 3 kez daha aldattı..tabi benim bildiğim 3 kimbilir kaç 3 kez aldattı..

E sen ne yaptın pekı

zaten bekar bekarı istemiyor artık
nedense evliler bekarlar için daha cazip geliyor
siz hatanızı anlamışsınız
ama buraya gelip yüzsüzce
sevdim emek harcadım
karısından kıskanıyorum diyen
acizler yok mu
saçını başını yolasım geliyor

zaten bekar bekarı istemiyor artık
nedense evliler bekarlar için daha cazip geliyor
siz hatanızı anlamışsınız
ama buraya gelip yüzsüzce
sevdim emek harcadım
karısından kıskanıyorum diyen
acizler yok mu
saçını başını yolasım geliyor

Ayrıldıktan sonra adam benı tacız ettı,tehdıt ettı,evımı ogrendı,kapıma geldı

Ben de adama baya kötü bır maıl attım

Adam bunu saklamış

Karısı da telefon mu degıstırmıs orasını hatırlamıyorum bu maılı gormuş

Bana yazdı

Bende ona yazdım özür dıledım

Ama aradan bır kac sende geçmişti

Kadında yazmıs ıste bunu hep yasıyorum daha önce de yasadım sımdı de yasıyorum su an görüştüğü kısı sen mısın dıye

Hayır dedım görüşmüyorum

Ask sıırlerı yakalamış adam da bırıne yazılmış

Sarı saclar falan

Sıırı gonderdı

Ben esmerım

Ben esınızle yıllardır hıc gorusmedım dedım görüşmek de ıstemıyorum dedım özür dıledım

O da çok hanımefendıydı

Hala bana ..hanım dıye hıtap edıyordu

Güya sevıyesız kufurbaz kötü kadının tekıydı

Alakası bıle yok

O zaman dedı bır sene unı arkadaşıyla görüşmüş

Benı o sanmış
anladım
geçmiş olsun...

bununla ilgili konu açmıştım ztn..
tekrar yazıp gerilmek istemiyorum..
profilimden 'ne yapsamki' başlıklı konuma bakabilirisniz..
özellikle son sayfalarını okursanız..
ucuz kız profillerine örnekler var orda...

pekala teşekkürler

bence bu olay maya meselesi.
mayasında sorun var bu tür insanların..
yoksa bir sürü bekar varken gidip de kurulu bir hayatı bozup da "onların evliliği zaten kağıt üstünde, aynı odada dahi yatmıyorlar" efsanesinin altına sığınmazdı.
o kadar çok acınacak hallerine bir de fatih kesiliyorlar, kendinlerini hak eden olarak görüyorlar da diğer kadına atarlanıyorlar artık neredeyse aradan çekilmiyor diye..
Allah ıslah etsin.

Aslında olay hep aynı, sadece isimler farklı.
Ve her buraya yazan kadın! farklı olduğunu iddia ediyor.
Yüzyılın aşkı falan mı sanıyor acaba yaşadığı zavallı duyguyu?
Çok merak ediyorum gerçekten, eşini aldatan bir adam nasıl mükemmel olabilir ki?
İki yüzlü, gurursuz, saygısız, onursuz biri nasıl dünyanın sekizinci harikası olabilir ki?
Yani adam baştan yenik, ve sen bunu kabul ediyorsun.
Adam boşanmayınca da "Beni kandırdı." diyorsun, tonla hakaret ediyorsun.
Sanki mağdurmuşsun gibi veryansın ediyorsun, kimseye kolay kolay haketmişsin demem ama hakediyorsun bunu.
Hani bile bile uçuruma yürümek derler ya aynı o hesap, bile isteye onursuz bir beraberliğe adım atarsan gerisi de çorap söküğü gibi gelir.
Metres de olursun, yuva yıkan da olursun, olursun da olursun. Başta taahhütüyle belayı kabul edersen, başına geleceklere de hazırlıklı olman gerekir yani.
Gerçekten kendinize bunca şeyi yapacak kadar mı kendinizden nefret ediyorsunuz?

Son düzenleme:
E sen ne yaptın pekı

o yıllarda annem babam yaşıyordu..onlara güvenip boşanmak istiyordum..2 de oğlum vardı büyük 9 küçük 7 yaşında..(ben o durumu öğrendiğimde evi terk ettim zaten mikrop bir annesi vardı anasındanda çok çekiyoırdum aslında bu boşanma benim için kurtuluş mutluluk olacaktı) şerefsiz kocam af diledi bir daha olmaz vs..annem beni ikna etti çocukları gösterip..ben eve geldim..bir süre sonra annem öldü kalp hastasıydı..şimdi kimsem yok kardeşler desen hepsi ayrı dert..çalışan biri değilim iş yok barınacak yerim yok..anlayacağın çektim..

evli eniştemin evli kapı komşusunu hamile bıraktığını biliyorum. bunu öğrenen teyzem kadınla kavga eder ve kadının çocuğu bir şekilde düşer. bir de utanmadan çocuğum düştü senin yüzünden diye sitem eder:KK30: ne karaktersizler var tükürsen tükürüğüne yazık:KK31:

Yavuz it ev sahibini bastırırmış derler hem suçlu hem güçlü yani
Terbiyesizlik, din iman kalmamış millette

Bundan 4.5 sene önce bende eski eşim tarafından aldatıldıgımı öğrendim.

Ben onu terk etmeden ne olup bittiğini bile anlamadan kendisi beni terk etti milyon kez yazdım kucagğımda tüp bebe mahsulu ufacık oglumla.
neyse kadın aynı isyerine baglı ankara bölge mudurlugunde calısıyordu yani evli oldugunu gayet tabi biliyordu ,onunla hiç birebir konuşmamız olmadı.

ama ben öyle çok şeyler öğrendimki aslında o ilk kadın değildi ilkinide bilmiyorum ama 2.kadınla çok uzun konuştum ben telefonda agladım , o sanırım korkusundan ağladı.

neden beraber oldugunu söyle söyledi auidi bmw bindiriyor beni hoşuma gitti demişti sanırım bu kadın laylaylom takılmış bununla.
neyse ben o son kadına öyle takmış öyle takmıştımki

kadının numarasını bulamadım kadında ısten cıkarıldıgı ıcın ( 2 ay filan onu aramaya cesaretım yoktu cunku bılıyorumkı aglayacaktım aglamaktan konusamayacaktım ) ama facebooktan kadına sayısız hakaret , tehdit , beddua içerikli yazılar yazdım
hiçbirinde geri adım atmadım , hiçbirine cevap vermedi.

bir türlü gururuma yediremedim eşlerimize benimmiş muamelesi yapmalayım ama şöyle düşünüyorum , çok düzgün bir insan olsaydı evet boşanıp bu ilişkiye başlardı benim öğrenmem çok tesadüfü ve zaman geçmişten oldu , apart topar terk etmesi ise onunla bir gelecek düşündüğü için değilde benim ailemden korktuğu içindi diye düşünüyorum..

neyse sanırım benden sonra 1.5 sene beraber olmaya devam ettiler , daha sonra ayrıldıklarını düşünüyorum düşünmüyorum direk biliyorum eski eşim ondan özür dilemem için aradıda :KK70: harekete ugradıya onunla birlikteliği boyunca iyi olmuş..

neyse bu hatun kız şuanda evlenmiş atın üstünde şafak sezer vari bir adamla . ah nasıl üzüldüm.
neyse ben bu kız için cocugu oldugunda eşine ulaşıp bütün hepsini böyle sayfa sayfa göstermek istiyorum istiyorum değil resmen pusuya yatmış durumdayım bunu yapacağım. Kusura bakmasın herşeyin bir bedeli var belki oda pişman oldu ama umurumdamı hayır.

Üzüldüm yaaa... Bunu yapacaksanız keşke şimdiden yapsanız. Ne de olsa olacak çocuğun suçu yok. Tamam sizin bebeğinize acımamış ama, siz de onun gibi olmayın. Şimdiden yapın bari de, bari çocuğun öyle bir annesi olmasın. :KK14:

Güzel bir özet olmuş.
Gerçekten insanlar evli ve mutsuz ise boşanır.
Boşanmıyorsa kendini akıllı zanneden bir karakter yoksunudur.
Tek amacı da karşısındakini cinsel anlamda kullanmaktır.
Başka bir maksadı da yoktur.
Bu kadar.

Üzüldüm yaaa... Bunu yapacaksanız keşke şimdiden yapsanız. Ne de olsa olacak çocuğun suçu yok. Tamam sizin bebeğinize acımamış ama, siz de onun gibi olmayın. Şimdiden yapın bari de, bari çocuğun öyle bir annesi olmasın. :KK14:
cocuk benim için hassas noktada
ama kimse benim o cocugu dogurmak için anamın agladıgını ve sonrasında başıma bunları getirirken düşünmediler ya o yüzden onun cocugunu asla düşünmem
cocuk kimin cocugu o önemli benim için.
şimdiden yapmak aklıma geliyor gidiyor ama şuanda değil. eşit değiliz şuanda belkide adam bişi yapmaz aralarındaki şeffaflığı artırırım ben ayrılırlar dmeiyorumki nede olsa kadının kalitesi belli imamla evlenmiş olabileceğini düşünmüyorum.

buarada forumdan tanıdıgım arkadaşlar bu kızı merak ediyorsa adını soyadını verebilirim sonucta Allahın bildiğini kuldan saklayamıcam

Konu sahibi vicdanını rahatlatmış içini dökmüş sadece

Evlenirsem eşime 2 kat çevreme 5 kat dikkat edecem bu sene moda gibi oldu çevremde de çok görüp duyuyorum

Son düzenleme:
ama kimse benim o cocugu dogurmak için anamın agladıgını ve sonrasında başıma bunları getirirken düşünmediler ya o yüzden onun cocugunu asla düşünmem
şimdiden yapmak aklıma geliyor gidiyor ama şuanda değil. eşit değiliz şuanda belkide adam bişi yapmaz aralarındaki şeffaflığı artırırım ben ayrılırlar dmeiyorumki nede olsa kadının kalitesi belli imamla evlenmiş olabileceğini düşünmüyorum.

Anladım, ne yapacağınızı ben söyleyemem tabi. Benimki sadece bir öneriydi.:KK14:

buarada forumdan tanıdıgım arkadaşlar bu kızı merak ediyorsa adını soyadını verebilirim sonucta Allahın bildiğini kuldan saklayamıcam

Çok acımasız gördüm sizi... Valla aynı şeyler benim başıma gelmiş olsa dediğiniz kadar cesaretli olamam, Hatta sizin kadar zeki de olamam, aklıma bile gelmez benim böyle bi intikam şekli... :) Ama yaptığınızı destekliyorum. Şu da var tabii Allah hiç bi şeyi kimsenin yanına kar bırakmıyo, mutlaka bu dünyada adalet yerini buluyo bi şekilde. Ama belki onun adaleti de bu şekilde sağlanacak. Onların da sınavı budur belki bu dünyada... Cesaretinizi tebrik ediyorum :)

O kadindan daha fazla cirkinlestiniz benim gozumde. Keske basinizi dik tutup sizi istemeyen adami sizde istemeyip 3. Kisileri Allaha islah edip yolunuza devam etseydiniz.

Son düzenleme:
Her zaman diyorum ve yine derim. Evli adamla takılan kadınlara(aralarında cinsellik olmasa dahi) iyi gözle bakamıyorum. Hayatımda büyük konuşmayı sevmem fakat bu konu farklı. Bu etik bir konu. Bu ahlaki bir konu. Bu tamamiyle 'yasak' olan bir konu. Hiçbir şekilde oluru yok. Asla ve asla. Böyle bir aşk olamaz. Bu şeytanın bir kandırmacasıdır sadece. Tuzağa düşmek çok kolaydır nefsi kuvvetsizler için. Zevklidir. Heyecanlıdır. İçini kıpır kıpır eder. Ateşi tüm vücudunu sarar, yanaklarından taşar. Sanırsın ki bunun adı aşk. Masum sanırsın. Halbuki şeytan sana günahı en güzel şekilde sunmuştur ve de sen karşı koyamamışsındır. Şimdi kızılacak bana farkındayım; dini yorum yasak diye ama benim inandığım şey bu ve dolayısıyla bunu belirtmeden de yorum yapamam. İnancını yitirmiş bir insan zaten evli bir adamla ilişkiye dahi girse kendini suçlu hissetmez bir de aksine savunur. O kadar zihniyetsiz birine zaten zerre lafım olamaz. Amacım; o aşk zannedilen şeyin tamamen birer aldatmaca olduğunu açıklamak. Düşünün: adam evli. Bir başkasına 'evet' demiş. Bir başkasını helali yapmış. Bir başkasına dokunmuş. Onunla uyumuş geceler boyu. Ve belki de ondan evladı, evlatları olmuş; ikisinin birer parçası.. Alnının akı ile davulla zurnayla, namusuyla edebiyle adabıyla almış o kadını.. Siz bu adamın hayatında nerede, ne sıfatla yer alabiliceksiniz? Herşey yolunda gitse ve adam harbiden sözünde durup evladının annesi olan karısından boşansa dahi siz her daim "evliyken onu ayartan" kadın sıfatında olacaksınız ve bunu her daim hissettirerek veya hissettirmeyerek yüzünüze vuracak. Haksız diyebilecek misiniz peki bu adama? Hayır. Onun için siz siz olun. Helalinizin peşinden koşun. Yuva yıkanın yuvası olmaz! (o zaten sevmeden evlenmiş, eşiyle de hiç anlaşamıyorlar ayrı yatıyorlar, zaten boşanacaklar..vs vs) bunlar birer safsata. Her ne olursa olsun; yıkılan bir yuva! Yanınıza kar kalmaz. Aşk masumdur. Aşk saftır. Aşk kutsaldır. Gerçek aşk; evli adamla olmaz-

X