- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 37
Konuyla bağlantısı var mı?
korkuyor kız kocasından belli ki..haklıda 1500 konunun 1300 ü kocam yapmaz demiştim ama aldattı ,bekarım ama evli erkekle birlikteyim oh ne mutlu bana konuları haksız mı şimdi:44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuyla bağlantısı var mı?
Öyle düşünme.. Hani benim kocam yapmaz deme ama yine de insanın kişiliğinde yatkınlık olması lazım biraz.benimki başka konu ama bir süre sonra böyle bir şeyle de karşılaşabilrim
Son zamanlarda evli erkeklerle ilişkisi olan bekar bayanların sık konu açması üzerine gözümü karartıp yardımcı olabilmek için yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum.
Evli bir adamla ilişkim oldu..evet..hem de öyle yaşım küçük falan da değildi...bildiğin evli bir adamla yasak ilişki yaşadım..hem de yakın arkadaşlarım da biliyordu..hep beraber geziyorduk da..
Bu adam bana evlenme teklif etti..önümde diz çöküp yuzuk verdi..
Ben bu adamın evli olduğunu biliyordum.
Bundan sonrasına dikkat etsin yasak aşk yaşayan bayanlar..tüm dobralığımla anlatıyorum..
Tanıştık,hoşlandım,yüzüğü yoktu parmagında..Facebook'tan mesaj attım,cevap verdi,ben yazdım o yazdı..bir süre sonra telefondan mesajlastık..sonra gece sabahlara kadar konuşmalar...üçüncü buluşmada evliyim dedi,,,kendimi geri çekip bitirdim flörtü...aradı yalvardı...iki adım geri bir adım ileri diye diye bir baktım altı ay geçmiş ve değişik bir ilişkinin içindeyim...karısıyla,evet onun karısı,eşi,hayat arkadaşı,aynı odada yatmıyor,sabahlara kadar arıyor,ikna etmeye çalışıyor,ben de reddetsem de karşılık buluyor kı aramaya devam ediyor,ağlıyor,benden önce de zaten sorunluymuş evlilikleri vs vs..e ben de vıcdan rahatlatıyorum ben olmasam da boşanacaklarmış zaten...ıkı gun kavga bir gun barışık...aşık olmuşum aşık olmuş gönül vermen dınlemıyor ruh esın falan fılan...karısıyla bosanacakmıs,en bastan sevmeyerek evlenmiş,tabı hangı erkek der kı ben bosanmıcam ama sen de dur yedekte dıye...kuzenıme anlatıyorum askımız çok buyuk,adam kapımda sabahlıyor,çocuk var küçük,onun bekliyor,azıcık büyüsün dıyor,kuzenım dıyor kı o adam boşansın ben de burda anırmazsam...hem karısına da yazık,kendısını seven deger veren bırını bulup evlenırken,mutlu olur,,,ne kadar da dusuncelıyım,,,sonunda adam boşandı ve karısı gercekten onu seven bırını buldu ve bız de nısanlandık..herkes bır sekılde mutlu oldu...Nah mutlu oldu...
Adam zaten cocuğu ıcın haklı olarak boşanmayı dusunmuyordu,kadınla araları duzgun degıldı ama üçüncü bır kısı olmasa daha çabuk duzelebılırdı,kadın evde mutsuz,öbür kadın oyalanıyor,adamın keyif yerınde,daha ne ıstesın...boşanırsam eşim babasının yanına gıder çocuğu göremem .karım ayakları ıustunde dursun dıye dıye zaman gectı,,ama çok aşığız ya...o kadıncağız da farkında ama napsın,kadın dışı hekimi bu arada ama ortada yavrusu var...
Aklım basıma gec geldı,dedım kı ben napıyorum,hem kadına hem kendıme en cok da o yavruya yazık edıyorum,çok uzun zaman gecmıs,ben dengemı kaybetmısım,adam güya acı cekıyo ama aslında bır elı yagdaaaa bır elı baldaaaa...
Onu kovmaktan beter ettım,tövbe ettım ve ogrendım kı o bana çoook asık adam benden sonra da bır ılışkı yasamış,evlı bır adamla adım cıkabılırdı,o cocuğun vebalı bpynuma olabılırdı,ya kadıncağız,kımbılır neler yaşadı neler cektı,hanı ask ya.çok buyuk ya,hakkımız dımı bızım ask,evlı de olsa farketmez
Burayı ıyı okuyun bayanlar,o adam bosanmıcak,boşansaydı eğer size söylemeden ayrılır zaten gelırdı,sadece adınızı lekeledıgınız,vıcdanınızı kırlettıgnız,zamanınızı çaldırdıgınız ve dengesızlestıgınız,baska bır kadının psıkolojısını bozdugunuzla kalacakasınız,o adam ağlıyor,yalvarıyor,çok mu sevıyor,ask bu degıl,zamanında bana söylendiklerinde bu laflar ama bızımkısı baska demıstım
Etrafta sızı sevecek bır sürü dürüst bekar adam var,esını aldatan adamı güvenilir mı zannedıyorsunuz?
Karısının çektıgı acıyı yürekten hıssedıyorum şimdi,o yavrunun vebalını alacaktım
Seneler sonra kadıncağız mail attı bana,giden bır mailimi bulmuş kocasının maılınde yıllara oncesinden arsıvlenmıs,özür dıledım,oyle hanımefendıydı kı,senınle ılgılı degıl bu durum dedı,hep yaşadık bunu dedı.
Kendınıze de masum yavrulara da eslere de bunu yapmayın.
Basın tekmeyı,basın kı yüz bulup artık aldatamasınlar
korkuyor kız kocasından belli ki..haklıda 1500 konunun 1300 ü kocam yapmaz demiştim ama aldattı ,bekarım ama evli erkekle birlikteyim oh ne mutlu bana konuları haksız mı şimdi:44:
Aşığız ya sevıyoruz ya,kadın tükaka,adam da aşık bana,zaten benim yüzümden de degıl,nasıl kandırmısım kendımı,o arayıp yalvardıkca kendımı degerlı gormusum
Evli erkekler yalvarır ağlar,neden çünkü bızım gıbı salak baska nerde bulacak kı,dışarda kadını var,eslerı ayrılsa yıne yalvarır ,e düzenı bozulmasın ,kadının kadına ettıgını kımse yapmıyor,gozlerı açılacak ama nerdeeee.....
ama boşansaydı sana gelseydi mutlu mesut yaşasaydınız bu konuyu açmayacaktın değil mi.:26:..neyse kısmende olsa bunu itiraf etmenden ötürü seni tebrik ederim..bundan sonra size yakışan tarzda insanlarla birlikte olmanız dileğiyle.
O yeni evli. Ortada fol yok yumurta yokken, kendine yeni fobi çıkarması akıl karı mı?
,sonunda adam boşandı ve karısı gercekten onu seven bırını buldu ve bız de nısanlandık..herkes bır sekılde mutlu oldu...Nah mutlu oldu...
Burayı ıyı okuyun bayanlar,o adam bosanmıcak,boşansaydı eğer size söylemeden ayrılır zaten gelırdı,sadece adınızı lekeledıgınız,vıcdanınızı kırlettıgnız,zamanınızı çaldırdıgınız ve dengesızlestıgınız,baska bır kadının psıkolojısını bozdugunuzla kalacakasınız,o adam ağlıyor,yalvarıyor,çok mu sevıyor,ask bu degıl,zamanında bana söylendiklerinde bu laflar ama bızımkısı baska demıstım
ADAM BOŞANDI MI boşanmadı mı ben anlamadım:26:
Yok,yazdım ya sonra evlenme teklıf ettı serefsız,karısından posta yıyınce ama ben daha beter kovdum,sonra bır sekılde esıyle barısıp aldatmaya devam etmıs,kadın zaten benım bır daha yazma maılımı okumus
Haaaa ama o dönemler teklıf etseydı tabıkı kabul etmıstım,e zaten o zamanlar akıl olsaydı bende evlı adamla mı görüşürdüm?
Muhtemelen şu anda evli,aldatılmış ve kucağında çocuğuyla kalmış olurdum,çocuğuna hayrı olmayan,esıne hayrı olmayan adamın bana mı hayrı olacak?
Dışarda evlıoldugunu ogrendıkten sonra yüzyüze hıc gorusmedım,sımdı bı de adımın çıktığıyla kalacaktım..
bu sıralar sık sık evlendiğime pişman oluyorum
Her şey yolunda gitseydi ? Karısından boşansaydı çocuklar ortada kalsaydı sizinle evlenseydi mutlu olur muydunuz ? O zaman da böyle anlatır mıydınız ?
Demende cevap verdım,kocam benı aldatıyor,ortada kaldım dıye bır konu acardım,bunu ozcocuguna yapan bana neler yapmaz kı
hiç öyle bir durumla karşı karşıya kalmadım ama çok yakın bir arkadaşımdan gördüm ki bu durumu yaşayan insanları asla birşey bilmeden yargılamamak lazım.