evli erkeklerin eski sevgilileri..

Hamileyken karısını aldatıyor... sizi yüz üstü bırakıp gitmiş her ne sebepten olursa olsun.. ve hala bu adama guvenecek misiniz. Aşkın Gözü bu kadar kör mu gerçekten ya. ortada hic bi kötülüğü haketmeyen yariyolda bırakılacak bir adam var üstelik.. keşke evlenmeseydiniz. kendinizden emin olmadan.. ve cocuk var . allahım karşımıza güzel ahlakli insanlar cikar nereye gidiyoruz böyle

Sana geldiği akşam, nişanlını aldattın mı? Aldattın diye anladım ben...

Şuan onunla görüşerek eşini aldatıyor musun? Evet..

Fiziksel bir şeyler yaşamasanız bile, onunla konuşarak, onunla görüşerek, belki sadece kelimelerinizle eşinizi aldatıyor musunuz? Evet...

Yalan söylemekte aldatmaktır, eşiniz onu sevdiğinizi sanıyor, eski sevgilinizle görüştüğünüzü bilmiyor. Sadece bu açıdan bakarsak, eşinizi kandırıyor musunuz? Evet...

Neden sizi aldatmış, üstüne karısını defalarca aldatmış, kompleksli ve doyumsuz bir adama dönmek için çaresizce kendinizi bu ahlaksızlığın içine atıyorsunuz?

Mükemmel dediğiniz eşinize yazık değil mi? Zamanında çektiğiniz üzüntüleri ona çektirmeye hakkınız var mı?

Allah aşkına, bir durun, düşünün. Adamın hayatının temeli sadakatsizlik ve yalan üzerine kurulmuş. Bu kadar karakter yoksunu bir adamdan ne bekliyorsunuz?

ayrılık gerekçesi de akıllara zarar

çok güzel olduğun için, akıllı olduğun için falan bırakmış yani.

hmmm....ilginçç

Ay sakın yapma 3 ayda pişman olursun bu dengesizden koca olmaz

yakgel ben seni çok iyi anlıyorum burda bize düşen sana yardımcı olmak öncelikle bu kız senin varlığını bilerek mi girdi hayatına

araya ayrılık girebilir, sonra barışılabilir. ama büyük hatalar yapılmış. özellikle o yapmış. evlenerek.

peki ya sen şimdiki eşinle bu durum yüzünden mi boşanma aşamasına geldin?

yoksa başka bir sebepten mi? her ne olursa olsun eğer yaşananlardan sonra mutlu olacağınıza eminsen bence hiçbir şey için geç kalınmış değildir. ama tabi yaşananları unutabileceksen.

Ne olacak saniyodun? Sen kocani aldat, hamile cocuklu kadinin aldatilmasina vesile ol, tebrik mi edecektik seni? Ne hayal ettin bu uyeligi acip bu konuyu yazarken sen?
bence siz tam okumadınız.. ben kimseyi aldatmadım bunu son kez söylüyorum ayrıca o hamile dediğiniz kadın nişanlanmak üzere olan bi adamı bile bile aldı da evlendi..

Yargilamak icin yazmadim yanlis anlama.sen suan asik oldugun icin belki gormuyorsun ama o adam icin sana zor zamanlarda yardimci olan iyi olduguna inandigin seni aldatmayan esini uzmene bile degmez

Ben sana bir sey diyim mi bekar biri kadin olarak..
Duygularin seni yanıltiyor. Eski sevgilin nefsin..
bendr birine deliler gibi asigim allah korusun ya olmazsalari düşündüğüm vakitler oluyor.
Ve bir başkasını kalbide saklaya saklaya yasamamak adina yeni biriyle evlenmezdim.
eger o evliliğin sorumluluğunu tasiyamayacaksaniz keske hic baslamasaydiniz. Eger evliyseniz ve bitirirsenjz iflah olmazsinkz bir daha..
icinizde cok sey birikti ve o vakitlwre dönmek istiyorsunjz ama artık imkansiz..

bence siz tam okumadınız.. ben kimseyi aldatmadım bunu son kez söylüyorum ayrıca o hamile dediğiniz kadın nişanlanmak üzere olan bi adamı bile bile aldı da evlendi..

Nisanliydin eski sevgilinle GUZEL BI GECE gecirerek kocani ALDATTIN

Su anda da eski sevgilinle telefonda goruserek kocani ALDATIYORSUN

Yargilamak icin yazmadim yanlis anlama.sen suan asik oldugun icin belki gormuyorsun ama o adam icin sana zor zamanlarda yardimci olan iyi olduguna inandigin seni aldatmayan esini uzmene bile degmez
teşekkür ederim arkadaşım..

Sinirim bozuldu okuyunca. Evlenmeseydin kardesim esinin gunahi ne? Eski sevgolinde bal gibi seni aldatmis ne egitimi ne kacmasi yahu. Daha fazla yazmayim banlanacagim yoksa

siz nişanlıyken yanınıza gelmiş ve siz kafam karışmasın diye hemen evlenmişsiniz keşke yapmasaymışsınız...en azından iyice düşünmeden eşinize haksızlık yapmamış olurdunuz...

o zmn öncelikle o kız haketmiş, 5 yıllık sevgilisi olan erkeği sevdiğinden ayırıp evleniyorsa 10 çocukda doğursa hak etmiş
yuva yıkanın yuvası olmaz derler ama yuvaları zaten yıkılmış, çocuklar o evde mutsuz büyüyecek senin eşinde çok iyi biri olabilir ama sen başkasını seviyorsan ona olan saygından bence onu terk etmelisin

Karisini aldatan adam sizi kesin aldatmaz sizin ne ustunlugunuz var ondan sozde kadinsiniz bende buraya yaziyorum siz bosanirsaniz o adamla evlenirseniz eger ayrilmazsaniz bende ela degilim ustune bide bolca rezil olacaksiniz. Yazik gunah o cocuklara yok mutsuz ailede buyuceklermis size mi kaldi cocuklarin psikolojisi? Yalandan laflar işte.. zaten o adamda bosanmaz madem kadinda inat etmis.. kafanizi cok duvarlara vuracaksiniz her zaman boyle genc kalmicaz. Eger o yuvayi yikarsanizz insallah yalniz ölursunuz bu kadarda delirdim iste. Siz mutlu degilseniz bosanin ama o adam icin degil. Allah kahretsin boyle insanlari Allah im verme boylelerine evlat nolursunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…