- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
- 548
- Konu Sahibi gelmisbulundum
-
Kocasını aynı gün kapı dışarı etti, kocasının ailesini darp etti ve yüksek maddi beklentilerle ve tüm mallar kendisinin olacak şekilde anlaşmalı boşanmak istedi.
Allahım, nasıl ayakları yere basan, alnı öpülesi kadın. Helal olsun, parayı ne kocasına ne de kocasının sevgilisine bırakmaya niyeti yok.Sonrasında kadın zaten altınlar kendisinde olmasına rağmen altınlarım yok diye dava açıp düğün altınlarını tekrar talep etti. Hatta eşinin evdeki yüklü bir miktar parasına da el koydu.
Yok canım tabiki düşünür iyi biri olduğunu.Ben kötü biri miyim diyorsun ya, birgün birisi aynısını sana yaptığın da, o kadının aslında iyi biri olabileceğini düşünecek misin?
Bir de neden herşey senin iraden dışında olmuş gibi anlatıyorsun ki? Tango 2 kişiliktir, adam ahlak yoksunu, ve partner olarak seni seçmiş, sen de hayır asla olmaz dememişsin işte
Bence konu sizden bağımsız. Mevzu aldatma falan değil. Ortada bitmiş bir evlilik var zaten. Yoksa kimse daha yüzyüze bile görmediği biri için evliliğini yıkmaz. Size aşık mı bilemem.
Muhtemelen kötü bir evlilikten çıkacak ve yorgun olacak. İlişkinize devam etseniz dahi uzun süre gözlem yapmanızı ve hemen evlilik beklentisine girmemenizi tavsiye ederim
He ya şimdi de o laf meşhur olduEvli adam demeyelim de medeni durumu beraber olmaya müsait olmayan adam diyelim
Bu savunmayı yazin bir kenara konu sahibi, kullanmaya çok ihtiyacınız olacak gibi duruyor.
Ben onların ilişkisini de sağlıklı bulmuyorum. Adamın eşiyle ilişkisini de. Ama bence konu sahibi yüzünden bitmiş bir evlilik yok. Konu sahibi adamla sadece telefonda konuşuyormuş o dönem.Kendi çok anlam yüklemiş olabilir ama bence evlilik bitirecek bi yakınlık değil bu durum. O nedenle onunla ilgisi olmadığını düşündümYakalanmasaydi eşine sonsuza dek bu metres tutma durumu devam edecekti..
Biten evlilik demek dava açılmış , sonuçlanmış evlilik demektir.
Hiç vicdanını rahatlatmasin bu şekilde.
Bunu hep düşünüyorum ben de. İnanın zaten bu konu bile içimi sıkıyor en başından beri. Özür dilerim ama cidden seviyorum. Ama sevmemem lazımdı. Farkındayım. Sanki zihnim durmuş gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?