- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.297
- 598
- Konu Sahibi gelmisbulundum
-
2 kere gördüğünüz adami mi gerçekten seviyorsunuz?Bunu hep düşünüyorum ben de. İnanın zaten bu konu bile içimi sıkıyor en başından beri. Özür dilerim ama cidden seviyorum. Ama sevmemem lazımdı. Farkındayım. Sanki zihnim durmuş gibi..
Şu yaşınıza gelmişsiniz, hayatta her acının geçtiğini bilirsiniz.Bunu hep düşünüyorum ben de. İnanın zaten bu konu bile içimi sıkıyor en başından beri. Özür dilerim ama cidden seviyorum. Ama sevmemem lazımdı. Farkındayım. Sanki zihnim durmuş gibi..
yav kendini nasıl bir nimetten sayis rabbimAltınlar da kadındaymış bir de ona rağmen istiyormuşher detay hakim, sanki onlarla yaşadı onca sene.
Siz tercih edilen kadın zannediyosunuz kendinizi ve bu durum gururunuzu okşuyor. Ucuz hikayenize utanmadan “yok olmayan altınları istemiş, yok bütün mal varlığını talep etmiş” kısmını ekleyerek karısı için vuhuu ne kadar yalancı dolandırıcı kadın dememizi mi beklediniz, pess.Bunu hep düşünüyorum ben de. İnanın zaten bu konu bile içimi sıkıyor en başından beri. Özür dilerim ama cidden seviyorum. Ama sevmemem lazımdı. Farkındayım. Sanki zihnim durmuş gibi..
Konu sahibi ya çok akıllı, seviyorum ayağına adamı elde edip hayatını kurtaracağını düşünüyor ya da hayatı boyunca hiç bir erkekten ilgi görmemiş ilgiye aç bir kadın ilk ilgi gösteren adamı sevdiğini sanıyor.2 kere gördüğünüz adami mi gerçekten seviyorsunuz?
Ve türlü olayların yalanların içindesiniz.
Güya adam karısı görsün istemiş mesajları, aklınızla dalga geçiyor farkında mısınız?
Arada mal mülk varsa gerizekalı olması lazım, aldattığını karısınin gözüne sokması için.
Yada size aşık oldu, herşeyi göze aldı böyle mi düşünmek istiyorsunuz, kandırıyorsunuz kendinizi?
.
Sizin haberiniz yok tek erkek o adam(!?)kalmışAdam yalanda söylüyor olabilir nasıl emin olabiliyorsunuz? Benim aklımda soru işaretleri dolu. Bu adamadan ilki akıllı çıkmış kurtarmış paçayı ikinci kadın kanmış 3 yılını vermiş siz neden üçüncü oluyorsunuz.
Başını vuracak taşı yanında hazır bulundursun o zaman ne deyim.Sizin haberiniz yok tek erkek o adam(!?)kalmışpiyasada adam yok. Ya da beni olduğum gibi kabul ediyor dedi. Sanırım konu sahibi cennet mahallesindeki pembe.
Zihniniz falan durmamiş ahlak anlayişiniz yerlerde sadece.Bunu hep düşünüyorum ben de. İnanın zaten bu konu bile içimi sıkıyor en başından beri. Özür dilerim ama cidden seviyorum. Ama sevmemem lazımdı. Farkındayım. Sanki zihnim durmuş gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?