Evli Erkek Aşık olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu hep düşünüyorum ben de. İnanın zaten bu konu bile içimi sıkıyor en başından beri. Özür dilerim ama cidden seviyorum. Ama sevmemem lazımdı. Farkındayım. Sanki zihnim durmuş gibi..
2 kere gördüğünüz adami mi gerçekten seviyorsunuz?

Ve türlü olayların yalanların içindesiniz.

Güya adam karısı görsün istemiş mesajları, aklınızla dalga geçiyor farkında mısınız?

Arada mal mülk varsa gerizekalı olması lazım, aldattığını karısınin gözüne sokması için.

Yada size aşık oldu, herşeyi göze aldı böyle mi düşünmek istiyorsunuz, kandırıyorsunuz kendinizi?
.

Bunu hep düşünüyorum ben de. İnanın zaten bu konu bile içimi sıkıyor en başından beri. Özür dilerim ama cidden seviyorum. Ama sevmemem lazımdı. Farkındayım. Sanki zihnim durmuş gibi..
Şu yaşınıza gelmişsiniz, hayatta her acının geçtiğini bilirsiniz.
adamı profil fotoğrafından 3-5 yazışmayla sevmediniz, sürecin ilerlemesine izin verdiniz. Her şey insan için, yaptınız bir hata diyelim, çıkarın hayatınızdan.
Yahu insan canından can evladını kaybediyor da bir süre sonra acısı hafifliyor, siz kıytırık aşk acısını çekmemek için onurunuzdan, gururunuzdan vazgeçmişsiniz.

Siz tercih edilen kadın zannediyosunuz kendinizi ve bu durum gururunuzu okşuyor. Ucuz hikayenize utanmadan “yok olmayan altınları istemiş, yok bütün mal varlığını talep etmiş” kısmını ekleyerek karısı için vuhuu ne kadar yalancı dolandırıcı kadın dememizi mi beklediniz, pess.

Bırakın bu evli adama aşık olmayı istemezdim ama oldu, gönül bu ferman dinlemiyor, istemezdim ben de çok üzgünüm ayaklarını.

Sizin potansiyeliniz bu. Sizin gibiler her yerde. Sizin gibilerden korunma yolu evli adamları fanusa kapamak değil, adamın adam gibi olması yeterli olur zaten korunmaya. Sinyal çaktığınız avınızın hele içinde de varsa, karşılık vermemesi mümkün değil. Kendinizi bu noktada özel hissetmeyin. Özel değilsiniz. Dediğim gibi sizden çok var.

Sonrası klasik zaten; ben yokken de araları bozukmuş, benimle valla billa alakası yok, ben öyle bir insan değilim bla bla. Siz basbaya öyle bir insansınız.

Konu sahibi ya çok akıllı, seviyorum ayağına adamı elde edip hayatını kurtaracağını düşünüyor ya da hayatı boyunca hiç bir erkekten ilgi görmemiş ilgiye aç bir kadın ilk ilgi gösteren adamı sevdiğini sanıyor.

Adam yalanda söylüyor olabilir nasıl emin olabiliyorsunuz? Benim aklımda soru işaretleri dolu. Bu adamadan ilki akıllı çıkmış kurtarmış paçayı ikinci kadın kanmış 3 yılını vermiş siz neden üçüncü oluyorsunuz.

Sizin haberiniz yok tek erkek o adam(!?)kalmış piyasada adam yok. Ya da beni olduğum gibi kabul ediyor dedi. Sanırım konu sahibi cennet mahallesindeki pembe.

Zihniniz falan durmamiş ahlak anlayişiniz yerlerde sadece.

Sizinki devam etse neolur. ikinizde dogru durmazsiniz duramassiniz ilerde de.
Yasayip görün.
İkinizinde hamurunda var yasak aşk seviciliği.

Bakalim ilk hamle hanginizden gelecek.
Umarim senden gelir.bir kadin bir adamcigı boynuzlayinca ne hissediyor dibine kadar yaşasın çapsız dangoz.

Seviyormuş hasbam...bu ne yokluktur ya..

Zavallısın.

İnsallah yasattiginiz durumu yasayip rezil rusva olursunuz bir gun. Beki siz olmasaniz toparlayacaklardi evliliklerini. Sizin gibi evli insanlarin pesinde dolananlarin koku kurusunda kurtulalim. Tek suclu siz degilsiniz ama evli oldugunu bile bile konusmussunuz ne diyelim yani

Ben de çekişmeli boşanma sürecindeyim. Şayet bilsem ki böyle ''iyiliksever'' 1 hanımla yazışıyor, görüşüyor, şimdiki tazminat talebimi 2 katına çıkarırdım. İhanetin daniskası, ayrılırken bile onurunu kaybetmemeli insan. Zaten adamın kalitesi ortada. Siz de idare ediverirsiniz.

Aferin çok güzel yapmışsın on puan böyle devam iki karakterli denk gelirsiniz o kadını ancak evlendiğinde aldatılınca anlarsın yaptığını yaşamasan ölmeyecegini farz ederek söylüyorum

Ablacım çabuk kaç. Üzerine daha fazla pislik bulaştırma saçma bir çeye bulaşmışsın zaten daha 29 yaşındasın ne gerek var ya ne arıyorsun böyle karmaşık ilişkilerde. Görüşmemişsin bile adamla. Aşk maşk yok hiç mi ilişkin olmadı.
Ayrılmak isteyen adam eşine ayrılmak istiyorum der mesaj bırakmaz ortada. Sonra böyle donuna kadar alırlar adamın.
Ufff gerçekten nasıl yiyorsunuz bunları.

Elbette aşk bu, sizinki de çok mukaddes bir aşk, önünde kimseler duramaz.
Ben aşkın her şeyden üstün olduğunu düşünürüm, aşk neredeyse yuva orasıdır.
Bey efendi size aşık olmuş, elinde değil, evlilik denilen şey de zaten bir imza.
Bu büyük aşkı doya doya yaşamaya bakın bir an evvel, bu yüzden sevgilinize söyleyin, davada talep edilen ne varsa versin anlaşsın. Değmez mi aşkınıza altın, araba, ev ne ise? Versin işte evli olduğu kadına, bekletmeden yaşayın siz de aşkınızı.
Neden böyle yokuşa sürüyor sevgiliniz, anlamadım. Yuva dağıtan aşk derler ya öyle kuvvetli, para için şimdi niye çekişsin?

Söyleyin anlaşsın versin neyi varsa da size bir an evvel koşa koşa gelsin.
Aşkkk... Aah ah.. Görüyor musunuz, tüm bunlar hep sizin için, sevin sıkı sıkı sarılın ona.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…