• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Erkek Aşık olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3.sayfa haberi mi bu bu ne ya
Bir insan donunun alınacagını bile bile neden mesajlarını görsün ister
Umarım fake konudur
Umarım adamın b.klu donunu da alır da donsuz gezersiniz hep birlikte

29 yaşındaki bir insanın bu kadar pervasız olacagını düşünmezdim
Konu inandırıcı da gelmedi ya da sizde büyük sorunlar var

Muhakeme yeteneğinizi geliştirmeye bakın pof boş konu

ayrıca evliyim dediğinde ne diye konuşmayı kesmediniz iyi misiniz
Bal gibi ay bana biri ilgi göstersin diye beklemişsiniz
Ben sevdiğinizi de düşünmüyorum bir insanın ilgi göstermesini sevmek onu sevmek değildir

ben ilgi seviyorum demektir

Ne istemicek bakmış adamda mal mülk var, eli yüzü de azcık düzgünse ben bunu kapayım, karısından da ayırayım, nikahı basabilirsem ne ala mala mülke konarım yok basamazsam kullandığım kadarıyla idare ederim demiş. Kadının çetin ceviz çıkacağını hesap etmemiş 😂
Bildiğim birşey var ki aldatılan kadınlar duygusala bağlamak yerine, ellerinden gelen herşeyi yapıp haklarını aramaları.

Böyle karısını aldatan aslanlarla, evli adamın peşinde dolanan kadınlarda umdukları rahatlığı yaşamamali.

Takdir ettim kendisini ben.

Ne istemicek bakmış adamda mal mülk var, eli yüzü de azcık düzgünse ben bunu kapayım, karısından da ayırayım, nikahı basabilirsem ne ala mala mülke konarım yok basamazsam kullandığım kadarıyla idare ederim demiş. Kadının çetin ceviz çıkacağını hesap etmemiş 😂
Yazar, alt metinde eşin ne şirret çekilmez bir kadın olduğu vurgusunu gayet güzel yapmış 👍

Siz facede gezerken bi tane adam görüyorsunuz, begeniyorsunuz ? Mesaj atiyorsunuz bu adama

Buyuk ihtimalle fotolarindan zengin oldugunu anladiniz oltayi attiniz , ama adamın karısı sizden daha akilli cikti adami soyup sogana cevirdi ki aferin o kadina bu arada , siz simdi adam paralari kaybedince ne yapsam nasil kurtulsam derdine düştünüz , mustehak size simdi evlenin o adamla bir dilim ekmegi paylasarak mutlu mesut yasayin

<h<hahaahaha helallll olsun o kadına bir de saçınıza başınıza yapışır inşallah sizi de yoluk yoluk eder, memlekette adma kalmadı da evliye mi kaldın, 29 yaş psikolojisi herhalde, aldanma geçer. aldanma demişken, sıradkai de sensin muhtemelen. Hadi size mutluluklar, ama alfa ablamızı tebrik ediyorum gerçekten boynuzuaffetmemiş, kıcına tekmeyi basmış, daha da yapacağını yapsın içini soğutsun güzel bacımmm sen de yallah utanmaz

Yazar, alt metinde eşin ne şirret çekilmez bir kadın olduğu vurgusunu gayet güzel yapmış 👍
Hep öyle olur ya zaten.

Kadın şirret değil onurlu.

Adamı direkt kapının önüne koymuş.

Alsın paşa paşa kullansin ne olduğu belli olmayan sevgilisini konu sahibi.

Birgün başka biri mesaj atar ona da cevap verir ne de olsa.

Hahah sizi de aldatır bu neden yapmasın çünkü ee ama kazançlı çıkarsınız adam zengin ohh gelsin paracıklar festivallerrrr

adamın zeka da problem var bilerek mesajları görmesini beklemiş neden direkt boşanalım diyince boşanamıyormuymus

hiç utanmadınız mı hahah kadın sizi aramış ya ne bu pişkinlik
Bence konu gerçek değil yüzü asla kızarmamıs

Kocasını aynı gün kapı dışarı etti, kocasının ailesini darp etti ve yüksek maddi beklentilerle ve tüm mallar kendisinin olacak şekilde anlaşmalı boşanmak istedi. Konuştuğum kişi de boşanma davası açtı ona ve malları devletin dediği şekilde bölüşeceklerini söyledi. Sonrasında kadın zaten altınlar kendisinde olmasına rağmen altınlarım yok diye dava açıp düğün altınlarını tekrar talep etti. Hatta eşinin evdeki yüklü bir miktar parasına da el koydu. Bunlar gerçek olamazmış gibi geldi bana acaba karısı hakkında yalan mı söylüyor diye düşündüm bile ama konuştuğum kişi çok özel olmayan birkaç mesajlaşmayı bana gösterdi ve evet hepsi doğru... Yani maddi olarak zor süreçlerden geçiyor şimdi konuştuğum adam.
En sevdiğim kısım umarim adamın her seyini alır😍😍😍

Dava hala sürüyor, çekişmeli olduğu için de sürecek gibi. Biz 2 kez yüz yüze görüştük, her gün telefonla görüşüyoruz ve ben onun beni dinlemesini, beni olduğum gibi kabul etmesini, bana ilgi duymasını çok seviyorum. Onu seviyorum kısaca. O da bana beni çok sevdiğini söylüyor. Ona Eskiyi ve her şeyi unutturduğumu söylüyor. .
Baya romantik ağlıyorum şuan..

Daha dava 1 sene sürecek gibi.. çocukları yok. Olmamış. Nedensizce karşılıklı olarak tıbbi sorun yoktu ama olmadı biraz soğukluk vardı dedi. Çok açıklama da yapmadı.
İyiki açıklama yapmamış.

Ben kötü biri miyim? Ya da bu durum?
Hayır, meleksiniz ve kanatlariniz gözüme batti çeker misiniz!??

3.sayfa haberi mi bu bu ne ya
Bir insan donunun alınacagını bile bile neden mesajlarını görsün ister
Umarım fake konudur
Umarım adamın b.klu donunu da alır da donsuz gezersiniz hep birlikte

29 yaşındaki bir insanın bu kadar pervasız olacagını düşünmezdim
Konu inandırıcı da gelmedi ya da sizde büyük sorunlar var

Muhakeme yeteneğinizi geliştirmeye bakın pof boş konu

ayrıca evliyim dediğinde ne diye konuşmayı kesmediniz iyi misiniz
Bal gibi ay bana biri ilgi göstersin diye beklemişsiniz
Ben sevdiğinizi de düşünmüyorum bir insanın ilgi göstermesini sevmek onu sevmek değildir

ben ilgi seviyorum demektir

Niye inandirici gelmedi konu? Etraf tonlarca "hafif" kadin ve adamla dolu ve ahlaksizlik almis basini gidiyor.

Herkese merhaba.
Daha evvel de değişik konular, kötü ilişkiler hakkında buraya çok yazmıştım ve çok fazla yararlı yorumlar çıkmıştı ondan yine yazmak istedim. Lütfen beddua ve hakaret etmeyin, zaten belli bir seviyede vicdan yapıyorum ve yorumlarınızı merak ediyorum.

ben 29 yaşında bekar bir kızım, o ise 32 yaşında.

3 ay evvel facebook üzerinden biriyle tanıştım. Farklı şehirlerdeyiz, benim ilgimi çekti ve ilk ben yazdım ona. Yazdıktan sonra biraz incelediğimde beğenilerden evli olduğunu farkedip mesajı sildim ama o yine de dönüş yaptı bana, konuştuk, yakınlaştık. Eşiyle arasındaki sıkıntılardan ve geçmişte yaşadığı kötü anılardan unutamadığı biri olduğundan bahsetti bana ve sonra 3 sene kadar önce görücü usulü evlendiğini şimdi de eşiyle ayrılmak istediğini ama belli düzeyde bir sevgi olduğunu da söyledi ama belli şeyleri karşılayamıyorum ve çok üzüyorum onu da ondan bitirmek istiyorum dedi. Biz o süreçte daha da yakınlaştık o eşine boşanmak istediğini falan söyledi tabii benimle ilgili olmayarak, uzun zamandır söylüyormuş zaten.

Nihayetinde konuşmamız üzerinden 40 gün geçmişti ki eşi mesajlaşmalarımızı görmüş ve beni aradı konuştu, ona hiç görüşmediğimizi söyledim sadece telefonda olan bir şeydi dedim ama bana inanmadı. Kocasını aynı gün kapı dışarı etti, kocasının ailesini darp etti ve yüksek maddi beklentilerle ve tüm mallar kendisinin olacak şekilde anlaşmalı boşanmak istedi. Konuştuğum kişi de boşanma davası açtı ona ve malları devletin dediği şekilde bölüşeceklerini söyledi. Sonrasında kadın zaten altınlar kendisinde olmasına rağmen altınlarım yok diye dava açıp düğün altınlarını tekrar talep etti. Hatta eşinin evdeki yüklü bir miktar parasına da el koydu. Bunlar gerçek olamazmış gibi geldi bana acaba karısı hakkında yalan mı söylüyor diye düşündüm bile ama konuştuğum kişi çok özel olmayan birkaç mesajlaşmayı bana gösterdi ve evet hepsi doğru... Yani maddi olarak zor süreçlerden geçiyor şimdi konuştuğum adam.

Ayrıca bir de Sonrasında konuştuğum kişi mesajları bilerek eşinin görmesini istediğini, çünkü evliliğin zaten yürümediğini ve telefon üzerinden de olsa bir aldatma olayı olmasını istemediğini, bunu ne kendine ne de hayatındaki kadına yaşatmak istemediğini, benden hoşlandığını ve evliliği devam ettirmek istemediğini, dilersem görüşebileceğimizi söyledi.

Dava hala sürüyor, çekişmeli olduğu için de sürecek gibi. Biz 2 kez yüz yüze görüştük, her gün telefonla görüşüyoruz ve ben onun beni dinlemesini, beni olduğum gibi kabul etmesini, bana ilgi duymasını çok seviyorum. Onu seviyorum kısaca. O da bana beni çok sevdiğini söylüyor. Ona Eskiyi ve her şeyi unutturduğumu söylüyor. Aslında bir yandan konuşmaları bana inandırıcı gelse de bir yandan da üzülüyorum, bilmiyorum yolum nasıl bir yol. Paylaşmak istedim.

Sizin yorumlarınız ne olur? Daha dava 1 sene sürecek gibi.. çocukları yok. Olmamış. Nedensizce karşılıklı olarak tıbbi sorun yoktu ama olmadı biraz soğukluk vardı dedi. Çok açıklama da yapmadı. Ben kötü biri miyim? Ya da bu durum?

Biraz uzun oldu inşallah okursunuz. Ka
Helal olsun kadına. Çok iyi yapmış. Bir de kadının altınlarının kadında olduğunu falan siz nereden biliyorsunuz? Ve size bir şey söyleyeyim mi adam evli hala evli. Boşanmadığı sürece sizin konumunuzun ne olduğunu biliyorsunuzdur ben söylemeyeyim açık açık şimdi.

Niye inandirici gelmedi konu? Etraf tonlarca "hafif" kadin ve adamla dolu ve ahlaksizlik almis basini gidiyor.
Sizce ben kadından bahsetmedim kimsw donunu alacagını bilmesine rağmen ay mesajlarımı görsün demez kızı da bal gibi yiyor

29 yaşındaki kız zaten baştan sıkıntılı bir de inanıyor vah zavallım

Başlığı gördüm konunun tamamını okumadım.Evli kadınlar başka erkeklerle, evli erkeklerde başka kadınlarla ilişki kurmasın bi zahmet bu nedir ya.

Adamın içinde sadakatsizlik varmış demek ki. Konu sahibi olmasa bile muhakkak başka biri olacaktı ya da olmuştur bile daha önce de.
Ben olaya biraz farklı bir açıdan yaklaşıcam. Karısı için bence iyi olmuş bu durum. Böyle bir adamla evli olsan ne olur olmasan ne olur. Hayat boyu boynuz yemeye mahkumsun.

Herkese merhaba.
Daha evvel de değişik konular, kötü ilişkiler hakkında buraya çok yazmıştım ve çok fazla yararlı yorumlar çıkmıştı ondan yine yazmak istedim. Lütfen beddua ve hakaret etmeyin, zaten belli bir seviyede vicdan yapıyorum ve yorumlarınızı merak ediyorum.

ben 29 yaşında bekar bir kızım, o ise 32 yaşında.

3 ay evvel facebook üzerinden biriyle tanıştım. Farklı şehirlerdeyiz, benim ilgimi çekti ve ilk ben yazdım ona. Yazdıktan sonra biraz incelediğimde beğenilerden evli olduğunu farkedip mesajı sildim ama o yine de dönüş yaptı bana, konuştuk, yakınlaştık. Eşiyle arasındaki sıkıntılardan ve geçmişte yaşadığı kötü anılardan unutamadığı biri olduğundan bahsetti bana ve sonra 3 sene kadar önce görücü usulü evlendiğini şimdi de eşiyle ayrılmak istediğini ama belli düzeyde bir sevgi olduğunu da söyledi ama belli şeyleri karşılayamıyorum ve çok üzüyorum onu da ondan bitirmek istiyorum dedi. Biz o süreçte daha da yakınlaştık o eşine boşanmak istediğini falan söyledi tabii benimle ilgili olmayarak, uzun zamandır söylüyormuş zaten.

Nihayetinde konuşmamız üzerinden 40 gün geçmişti ki eşi mesajlaşmalarımızı görmüş ve beni aradı konuştu, ona hiç görüşmediğimizi söyledim sadece telefonda olan bir şeydi dedim ama bana inanmadı. Kocasını aynı gün kapı dışarı etti, kocasının ailesini darp etti ve yüksek maddi beklentilerle ve tüm mallar kendisinin olacak şekilde anlaşmalı boşanmak istedi. Konuştuğum kişi de boşanma davası açtı ona ve malları devletin dediği şekilde bölüşeceklerini söyledi. Sonrasında kadın zaten altınlar kendisinde olmasına rağmen altınlarım yok diye dava açıp düğün altınlarını tekrar talep etti. Hatta eşinin evdeki yüklü bir miktar parasına da el koydu. Bunlar gerçek olamazmış gibi geldi bana acaba karısı hakkında yalan mı söylüyor diye düşündüm bile ama konuştuğum kişi çok özel olmayan birkaç mesajlaşmayı bana gösterdi ve evet hepsi doğru... Yani maddi olarak zor süreçlerden geçiyor şimdi konuştuğum adam.

Ayrıca bir de Sonrasında konuştuğum kişi mesajları bilerek eşinin görmesini istediğini, çünkü evliliğin zaten yürümediğini ve telefon üzerinden de olsa bir aldatma olayı olmasını istemediğini, bunu ne kendine ne de hayatındaki kadına yaşatmak istemediğini, benden hoşlandığını ve evliliği devam ettirmek istemediğini, dilersem görüşebileceğimizi söyledi.

Dava hala sürüyor, çekişmeli olduğu için de sürecek gibi. Biz 2 kez yüz yüze görüştük, her gün telefonla görüşüyoruz ve ben onun beni dinlemesini, beni olduğum gibi kabul etmesini, bana ilgi duymasını çok seviyorum. Onu seviyorum kısaca. O da bana beni çok sevdiğini söylüyor. Ona Eskiyi ve her şeyi unutturduğumu söylüyor. Aslında bir yandan konuşmaları bana inandırıcı gelse de bir yandan da üzülüyorum, bilmiyorum yolum nasıl bir yol. Paylaşmak istedim.

Sizin yorumlarınız ne olur? Daha dava 1 sene sürecek gibi.. çocukları yok. Olmamış. Nedensizce karşılıklı olarak tıbbi sorun yoktu ama olmadı biraz soğukluk vardı dedi. Çok açıklama da yapmadı. Ben kötü biri miyim? Ya da bu durum?

Biraz uzun oldu inşallah okursunuz. Ka
Dilerim kadın tazminat davası da açar herşeyini de alır.. Size de bir enkaz bırakır sizde o enkazda çöker gidersiniz..

Üzgünüm.. İlk kez içimden geçeni bu kadar net dile getirdim.. Burası bana neler yaptırıyor böyle 🤦‍♀️🤦‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back