"Yanlış yapıyorum seninle görüşmekle. Arama beni. Çok üzülücem. Senden uzak durmama yardım et lütfen" dedim.
"Seni bi kaç gün rahat birakicam. Ama lütfen kimseyle görüşme. Beni unutmak için başkasiyla çıkma sakın" dedi.
Şurada dikkatimi çeken iki tane kısım var:
Önce şu sizi "kendine hakaret edecek" kadar çok seven paşamızın keyfine, ettiği lafa bi bakar mısınız?
"Beni unutmak için başkasıyla görüşme, çıkma sakın ühü ühü"
Niye ediyo sizce bu adam bu lafı? Sizi bi başkasıyla görmeye dayanamayacak kadar çok sevdiği, sinirle yanlış bi şey yapmanızı istemediği için mi ? Kıyamam ah yazık
Güldürmeyin beni. Ben size söyliyeyim niye ediyo? Çünkü kişi kendinden bilir işi misali kendi yaptığını başkası ona yapacak diye ödü kopuyo. Ya biri onu da aldatırsa diye deliriyo içten içe.
Karısı bi yandan siz bi yandan öyle kaldırmışsınız ki paşamın poposunu arşa, haremdeki hünkar zannediyo kendini. Onun her kadında gözü olabilir ama etrafındaki tüm kadınlar ona sadık olacak.
Size gelince o kadar ucuz bi klişe savurmuşsunuz ki ortaya bu repliğin geçtiği diziler bile tutmuyo artık, önce günleri değiştiriliyo sonra sezon ortasında mecburi final yapıyolar.
Ama sizin de içten içe istediğiniz bu değil mi? Etrafa drama kraliçesi pozları atmak, sıradan hayatınızı bi dizi seti hayaliyle değiştirmek.
Ettiğiniz laflar, o acı çekiyorum ama güçlü olmalıyım tripleri... Şu forumda bile iki günde bir konusu açılan sıradanlığın dibine vurmuş bi hayatı yaşıyosunuz farkında değilsiniz. Kendinizi acıların kadını başrol, adamın eşini de figüran olarak görürken hayat hoş tabi ama dışarıdan sadece komik ve boş görünüyo.