- 22 Temmuz 2014
- 291
- 80
-
- Konu Sahibi mevzu derin
Kurgu değil yazdıklarım. Emin olun. Gerçek.
Monoton ve sıkıcı dedi evet.
Ama tam ifade edememis olabilirim.
Anlattıklarını anlıyor olmam, muhabbetimizin iyi olması, beraber kahkahalarla gülüyor olmamız, ciddi konularda da konuşuyor olmamız falan bunların eşiyle yasamadigi şeyler olduğunu söyler hep. "Sen beni anlıyorsun. Derinlemesine anliyorsun. Seninle saatlerce konuşabilirim, hiç sıkılmam" diyor.
Tutku şehvet ve cinsellik boyutu da var olayın. Saklamayamam. Çılgın bir heyecan ve tutku da var. Ama sadece bu değil aramızdaki.
Anlattıklarını anlıyor olmam, muhabbetimizin iyi olması, beraber kahkahalarla gülüyor olmamız, ciddi konularda da konuşuyor olmamız falan bunların eşiyle yasamadigi şeyler olduğunu söyler hep. "Sen beni anlıyorsun. Derinlemesine anliyorsun. Seninle saatlerce konuşabilirim, hiç sıkılmam" diyor.
Tutku şehvet ve cinsellik boyutu da var olayın. Saklamayamam. Çılgın bir heyecan ve tutku da var. Ama sadece bu değil aramızdaki.
"Yanlış yapıyorum seninle görüşmekle. Arama beni. Çok üzülücem. Senden uzak durmama yardım et lütfen"
Unutmaya çalışıyorum. Daha önce konuyla ilgili yazmıştım.
Evli ve çocuklu bir adamla ilişkim oldu. Aylarca peşimden koştu. Ilk başta ciddiye almamış olsam da kendimi ilişkinin içinde buldum.
Günlerdir düşündüm durdum. Hislerime karşı koymalıyım biliyorum.
Pazartesi günü iş yerine varır varmaz mesaj yazmış. Telefonumun internetini kapatmistim bana ulaşamasın diye. Akşama kadar ulaşamadı haliyle. Işleri bitince aradı. Açmadım. Tekrar tekrar aradı. Açıp bitireyim bu işi dedim sonunda. Açtım. "Yanlış yapıyorum seninle görüşmekle. Arama beni. Çok üzülücem. Senden uzak durmama yardım et lütfen" dedim. Kendisine küfürler etti. "Bu pezevenk herif bu şerefsiz herif neden peşimi bırakmıyor diyorsun dimi" dedi. Şakalar yapmaya çalıştı. "Seni bi kaç gün rahat birakicam. Ama lütfen kimseyle görüşme. Beni unutmak için başkasiyla çıkma sakın" dedi. "Monoton ve sıkıcı hayatına dön diyorsun yani bana." Dedi.
2 gündür konuşmuyoruz. Kendimi tutuyorum. Tutmaya da devam edicem. Acı çekiyorum fena halde. Derdim bu. Bu acı beni öldürür. Aşık değilim diye diye kendimi kandirmisim bunca zaman. Şimdi anlıyorum.
Allah boylelerini dusursun ama gercekten.İnsan dusunur bi kendine yapilmasini istemedigi seyi baskasina yapiyorum diye.O kadini uzmeye ne hakki var.Allah bilir ya adamda evinde masuma bi erkek gorunumundedir.Seni adamın karısının eline vermek lazım...
Yav he he eşiyle yaşayamadığı her eyi seninle yaşıyorKurgu değil yazdıklarım. Emin olun. Gerçek.
Ee boşansın o zamanKurgu değil yazdıklarım. Emin olun. Gerçek.
Kadın ne yolar bunu düşünsene. Adama olan bütün hıncını bundan çıkartır. Saç saça baş başaAllah boylelerini dusursun ama gercekten.İnsan dusunur bi kendine yapilmasini istemedigi seyi baskasina yapiyorum diye.O kadini uzmeye ne hakki var.Allah bilir ya adamda evinde masuma bi erkek gorunumundedir.
Adam evli olduğunu saklamıyor açık açık monoton ve sıkıcı hayatım diyor. Şerefli bir insan olsa karısını boşar ne halt yemek isterse yer. Böyle şerefsiz bir adamın 2. kadını olmayı kabul ettiği için evet konu sahibi hatalı.Yav, konu sahibi evet hatali ama tum hata sanki konu sahibinde gibi davranmayin.
Yani buradaki bazi kadinlarin(kimse ustune alinmasin alinmak isteyenler alinabilir) iki yuzlulugunden cidden bunaldim. Ulan birinizde adamda hata bulun adami asagilayin. (eski konuya yazilanlara da hitaben)
Konu sahibi, gonul bu ota da konar b.ka da konar misali seninki de bu tip duruma donmus. Sen neye kondugunu anlamissindir sanirim.
Hattini falan degistir, gerizekali bi herifin kuklasi olma. Kendine olan saygini azaltma.