Evli erkeği unutmaya çalışmak

bosansaymis ozaman, madem karisi anlamiyormusda neden hala evli onunla
cok afedersin ama su an ne duruma dustugunun farkindamisin ilk kelimesi m ile basliyor sen anla

Felsefe var mı felsefe ?

Hep oyle derler zaten,
Kimseyi seni sevdigim kadar sevmedim
Beni senden baska kimse anlamadi
Senin yaninda oldugum kadar mutlu olamadim hayatimda
Seni seviyorum ama tiriviri nedenlerle (bunlar degisir kimi cocugu bahane eder kimi maddiyati kimi baska uyduruk biseyi) karimdan ayrilamiyorum.
Yatakta muhtesemsin, karimla seks yapmiyorum ya da yapmaktan nefret ediyorum

falan filan
Gercekten inaniyor musun, inanmis gibi davranmak isine mi geliyor?

Allah iffeti sadece kadınlara verdi ki anne olabildiklerinde namuslu olsunlar diye.Şimdi sen bu kadar özelken Allah'ın gözünde neden bir hemcinsine ve kendine saygısızlık yapıyorsun ben bunu anlayamadım.Bu adamın evli olduğunu başta bilmiyor muydun da muhabbeti ilerlettiniz.Aşık olabilirsin hatta ölüyorda olabilirsin.Öl aşkından gerekirse ama sana helal olmayan birinede elini uzatma çok büyük günah.Burda sakın düzgün yorumlar alacağını sanma.Her hatanın bir bedeli vardır zamanını bekle bedelini ödeyeceğin günün.Belki zavallı kadıncağız senin yüzünden acı çekiyor evinde.Kocası başka birine aşık olduğunu ya da ilgi duydugunu belli ediyordur onada.Kadınlık gururu okşanıyordur o kadıncağızın.Ne hale geldik artık.Rabbim ıslah etsin

Eşiyle gülemiyor, derinlemesine konuşamıyor, tutkulu sevişemiyor... O zaman neden evli? Hiçbir şey paylaşmadığı biriyle neden evli kalır bir insan? Her seferinde sorduğum soruyu soracağım; kadın tozlaşma yöntemiyle mi hamile kalmış? Adama tecavüz mü etmiş? Nasıl olmuş çocukları?

Adam size yalan söylüyor. Bakın inanın buna. Evet sizle eğleniyordur, iyi sevişiyorsunuzdur filan ama karısı onun için sadece bir bitki hükmünde olsa çoktan boşanırdı. Boşanmamak için saydığı sebeplerin tamamı yalan. Gerçekten aşık olan bir insanın önünde hiçbir şey duramaz.

Ben evli adamlar aşık olamaz demiyorum. Ama evli adamlar hem başka bir kadına aşık olup hem karısıyla kalamazlar.

Aynı şekilde evli bir adama aşık olunmaz da demiyorum. Ama bizi dürtülerini takip eden hayvanlar âleminden ayıran hasletimiz irademizdir. Neden başka insanların hayatına yamanasınız, kendi hayatınızı kurmak varken?

Eğer sizi istiyorsa eşinden boşansın. Sonra evlenir misiniz, takılır mısınız; orası size kalmış. Ama bu şekilde resmen metres muamelesi görüyorsunuz. Sevdiğiniz adam bunu ima etmiş size. Değer mi?

Şimdi ben şey derdim de yasak yemek istemiyorum... Adamında zaten seni ne olarak gördüğü ortada. Sıkıcı ve monoton hayatının bir eğlencesi. Basit bir eğlence sadece...
Allah bu yuva yıkan içi dışı şeytanın irinleri ile dolmuş insanlardan korusun kadınları...

Benim esimin bi arkadasida evliydi cocugu yoktu bir baska kiza asik oldu karisindan bosandi kizin ailesi vermeyince kacarak evlendiler.Olan ilk esine sonradan evlendigi karisina oldu.Bi erkek karini aldatip baskasina bakiyosa ayni seyi diger kadinada yapacaktir.Bahsettigin kisi 2.esinide aldatti hemde kendi yataginda dusunun.Kadin o kadar aci cektiki ilk esinden icin verilmis sadakasi varmisda kurtulmus bu adamdan bile dedi.Bu adam erkek ark. Oldugu ortamlarda yattigi kizlarla pvgu diyan bi adam ama tipini gorsen adam sanirsin.Karisiylaykende ideal bir erkek o yuzdwn bu islere hic bulasmayin kendiniz gibi bekar bi adamla evlenin kimsenin gunahina girmeden mutlu olun.Birde kararinizi verirken veya adama karsi dirayetinizi korurken kari gelsin aklinizave kendinizi o kadinin yerine koyun.

eski ve sıkıcı hayatına dön diyorsun bana yani diyerek ne amaçla seninle iletişim kurduğunu belli etmiş.duygularını yargılayamam bişey diyemem engel olamazsın ama eşinin ve çocuğunun vebalini alma.kendini de adamın hayatını renklendirmek için görüştüğü herhangi bi kadın konumuna sokma.zamanla geçer duygularında.

"Yanlış yapıyorum seninle görüşmekle. Arama beni. Çok üzülücem. Senden uzak durmama yardım et lütfen"

Uyduruk film replikleri bile şu bitirme/ayrılık konuşmasından daha gerçekçi, en azından "yüzünü bir daha görmek istemiyorum, seni hiç sevmedim ki?" deyip gözyaşlarını akıtıp yumruklarını falan ısırıyolar.

ben sadece hislerine yorum yapacagım . o kalbinde hissettigin agrı ,acı hayallerin.zordur güzellikleri acıyla yaşamak ......

Simdi biz ne dersek diyelim sen bu iliskiye devam edeceksin, ta ki adam senden kurtulmaya karar verene kadar.
bi de birazdan deliler gibi savunmaya baslarsin, hayir bizim askimiz farkli, o diger erkeklere benzemiyor, beni gercekten cok seviyor falan diyeceksin. Halbuki hepiniz aynisiniz. Basimda var senden bir tane, adamin karisi ogrendi geldi bunu isyerinde rezil etti, adam artik bitsin dedi karisiyla baristi, bizim salak hala ama beni cok seviyor, karisindan nefret ediyor, beni incitmemek icin ayrildi falan diyor, bizi kandiramadigi kesin de kendini kandiriyor mu bilmiyorum
cidden bu kadar saf insanlar var midir ki

Başlarım sizin askiniza sevginize diyesim geliyo. Aşkla ahlaki sentezleyebilsek sorun kalmayacak aslinda. Kimsenin ahini almamali insan senden cikmassa ilerde coluk cocugundan cikar. Sen kendini ikinci kadin yuva yikan kadin vasfina yakistirabiliyo musun ya iki dakika lanet olasi kalbinizi degil de mantiginizi dinleyin milletin kocasini bi rahat birakin ya sozum butun ikinci kadinlara!!

ne denilmesini bekliyorsun, amaan senin gibilerde çoğaldı valla, bu arada isminde mevzu derin gene mi konunun için mi bu ismi koydun fake :))))

Yav he he eşiyle yaşayamadığı her eyi seninle yaşıyor
Neden konu tekrarı yapıyorsun 2 gün konuşmadın diye tebrik mi edelim?
Senin tek amacın destek almak koş aşkının peşinden dememizi bekliyorsun yazdığın her cümleden belli.

Ee boşansın o zaman

Allah boylelerini dusursun ama gercekten.İnsan dusunur bi kendine yapilmasini istemedigi seyi baskasina yapiyorum diye.O kadini uzmeye ne hakki var.Allah bilir ya adamda evinde masuma bi erkek gorunumundedir.
Kadın ne yolar bunu düşünsene. Adama olan bütün hıncını bundan çıkartır. Saç saça baş başa .

Konu sahibi kusura bakma, sana müstehak valla...

Adam evli olduğunu saklamıyor açık açık monoton ve sıkıcı hayatım diyor. Şerefli bir insan olsa karısını boşar ne halt yemek isterse yer. Böyle şerefsiz bir adamın 2. kadını olmayı kabul ettiği için evet konu sahibi hatalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…