Evli erkeği unutmaya çalışmak

Siz hiç bitmiyorsunuz ki valla! Layıksiniz aslında birbirinize o kendine ettiği kufurlere aynen uyan adamla.karisi kurtulsun bari evleninde.ikinizde aynı derecede ahlak yoksunusunuz sadece sizi değil o pis adamida sucluyorum

Aaaaa niye unutmaya calisiyorsun ki. Tutku sende ask sende cinsellik sende anlayis sende birak nikah da karisinda oluversin. Oyle yasayip gidin :KK53:

hayatlarımızı kirletmelten baska bi ise yaradığınız yok hayatta tek becerebildiğiniz evli adamlara kanca takmaya calısmak.tek ustalığın cinselliktir eminim.sen burdaki kadınları delirtmek icin mi konu acıyosun o aileden uzak dur iblis

bütün keyfim kactı gece gece olan o kücük cocuğa olacak tek üzüldüğüm o sana bisey demeye gerek yok zaten sen kendi pisliğinde boğulursun bataklığında yapayalnız cürürsün bigün erkeklerin hevesi gecene kadar varsın onlarr icin tek üzüldüğüm o masum cocuk.mutlu musub bir aileyi dağıttın eline ne gecti evli adamı ayarttın zafer mi kazndın ne kazandın hee?hayatını kolaylastırmıstır ama eminim senin bu iliski.kendi pisliğinde boğul su mesajı yazmaya bile değmezsin sen

Her evli ve evlenecek kadinin korkulu ruyasi kadin tipisin. Hayatta herşeyi anlarim ama asla evli erkekleri baştan cikaran kadinlari anlamayacagim. Bir nevi hirsizlik. Hatta hirsizin sebebi oluyor onu bile anlarim ama bu cirkinligi asla anlayamam. Memlekette adam mi kalmadi da evli barkli erkeklere o gözle bakabiliyorsun ? Birde çocuğu var üstelik. Dupeduz sapkinlik başka bir aciklamasi olamaz. Allah islah etsin, sasirtmasin diyelim.

Ya harbiden allah vlatlaımızı bu yollara sokmasın eşlerimizide bunlardan korusun 2.kadın olmayı nasıl kendinize yakıstırıyorsunuz ya eminim ki genç ve güzelsin.ben erkeklerden cok ikinci kadın olmayı kabul eden kadınlarımıza kızlarımıza kızıyorum valla kımse kusura bakmasın

Evli adamla ilişki yaşamanın adı aşk değil başka birşey kimse kusura bakmasın. Böyle iğrenç birsey olamaz. Hele o şerefsiz bugün eşini senle aldatiyorsa hala neyin kafasını yaşıyorsun sen konu sahibi. Unutamiyorum bilmem ne. Topunuz pisliksiniz unutamayanda unutturmayanda.

Yazik be kendinizi hic mi o adamin karisinin yerine koymayi dusunmedniz.kadinlar evde esleri icin saclarini supurge ediyorda eslerinden biraz sevgi gormek icin bir dunya mucadele ediyorda sizin gibiler erkeklere musallat oluyorlar.bak yine bir kadinin en buyuk dusmani yine bir kadin.:KK34::KK62: cok sinirlendim suan

sizden cok adam suclu kendini evli biriyle ilişki yasamaya uygun goren kadın kendine yazık eder ona bu fırsatı veren adamdır suclu beni esim dusunmuyorsa elin kadınımı dusunecek..siz kendinize boyle bir durumda nasıl saygı duyacaksınız sureki saklanması gereken insanlar tarafından dıslanan bir kadın modelisiniz suan bizim toplumda adamada birsey demezler ama siz evli adamla birlikte olan kadın olarak anılırsınız kendinize bunu yapmayın..karsı tarafdaki kadınında muhtemelen durumdan haberi yok acırımda o kadına boyle bir adamla bilmeden aynı yastıga bas koyuyor

Unutmaya çalışıyorum. Daha önce konuyla ilgili yazmıştım.

Evli ve çocuklu bir adamla ilişkim oldu. Aylarca peşimden koştu. Ilk başta ciddiye almamış olsam da kendimi ilişkinin içinde buldum.

Günlerdir düşündüm durdum. Hislerime karşı koymalıyım biliyorum.

Pazartesi günü iş yerine varır varmaz mesaj yazmış. Telefonumun internetini kapatmistim bana ulaşamasın diye. Akşama kadar ulaşamadı haliyle. Işleri bitince aradı. Açmadım. Tekrar tekrar aradı. Açıp bitireyim bu işi dedim sonunda. Açtım. "Yanlış yapıyorum seninle görüşmekle. Arama beni. Çok üzülücem. Senden uzak durmama yardım et lütfen" dedim. Kendisine küfürler etti. "Bu pezevenk herif bu şerefsiz herif neden peşimi bırakmıyor diyorsun dimi" dedi. Şakalar yapmaya çalıştı. "Seni bi kaç gün rahat birakicam. Ama lütfen kimseyle görüşme. Beni unutmak için başkasiyla çıkma sakın" dedi. "Monoton ve sıkıcı hayatına dön diyorsun yani bana." Dedi.

2 gündür konuşmuyoruz. Kendimi tutuyorum. Tutmaya da devam edicem. Acı çekiyorum fena halde. Derdim bu. Bu acı beni öldürür. Aşık değilim diye diye kendimi kandirmisim bunca zaman. Şimdi anlıyorum.

diğer yorumları okumadım
ben şuraya takıldım
Aşık değilim diye diye kendimi kandirmisim bunca zaman. Şimdi anlıyorum.
"aşık" hissetmeden mi yaşadınız bu ilişkiyi? ortada bir kadın ve çocuk varken, aşık olmadığınız halde...
hani deseydiniz ki çok aşık oldum, kendimi tutamadım, yine bir derece
aşık olmadığınızı düşünürken nasıl bir kadının aldatılmasına ve bir çocuğun babasının ilgisini başka bir kadına yönlendirmesine göz yumup, alet oldunuz...
hiç ama hiç hoş değil...

Ayyy ne duygusal ,gözlerim yaşardı ...Neymiş uzak duramıyormuş .Neymiş adam yardımcı olacakmış...Sanki bulunmaz hint kumaşısınız ikinizde ..

evli abazanların istediği modelsin. beni arama derken bile ara mesajı veriyorsun.
sevgilin zaten kendi sıfatlarını biliyormuş yazmışsın.
inşAllah sevgilinle sen, üzdüğünüz masumların günahını çekersiniz.
bi bitmediniz.

Sizi tebrik ederim aşık olduğunu bilmeden aşk yaşıyorsunuz, ayıp kavramını bilmeden günah kavramını bilmeden bizzat bunu fiile dönüştürüyorsunuz. Ne diyeyim umarım'utanç' 'ar damarı' 'ah' 'mazlum' ve 'aheste aheste' kavramlarından haberdarsınızdır.

Bunun bir zina olduğunu ve bir çoğunun geleceğini etkileyeceğini ve bir annenin ahini alacagini düşün.ilerde evlensen bile bu adamla ne dicek soylim.karim varken kabulleniyodun beni simdi sen karim oldun metresimide kabul edebilirsin.yine iki kisisiniz ne fark var.buna hazirmisin.yani şuan eşini utanmadan aldatiyosa bosanip senle evlense senide aldatir.hattini ddeğiş sosyal medya değiş.ulasmasini engelle ve düzgün biriyle yoluna bak.girme eşinin ve çocuğun gunahina.

Cok merak ediyorum bu vicdanla nasil yasiyacaksiniz.. Bir gun sizde evleniceksiniz ve bu donup dolasip sizin basiniza gelicek. Gercek asik oldugunuz bir adamla evlendiginiz zaman her gununuz vicdan azabi ve korkuyla gecicek. Hersey sizin elinizde. SIZ isteseniz ondan uzaklasirsiniz...... Nedir bi evli erkek meraki anlamadimki. Hadi o yaratiklat istiyo yapiyo, siz neden boyle bir pislige bulasiyorsunuz. Hemde evli oldugunu bile bile...

X