- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
-
- Konu Sahibi mevzu derin
Canım adam çok hassas ve içli bir insan. Karıcığını üzmek istemiyor. E biricik aşkını da kaybetmek istemiyor. Ne yapsın? Yazık la adamaEe boşansın o zaman
Kurgu değil yazdıklarım. Emin olun. Gerçek.
Monoton ve sıkıcı dedi evet.
Ama tam ifade edememis olabilirim.
Anlattıklarını anlıyor olmam, muhabbetimizin iyi olması, beraber kahkahalarla gülüyor olmamız, ciddi konularda da konuşuyor olmamız falan bunların eşiyle yasamadigi şeyler olduğunu söyler hep. "Sen beni anlıyorsun. Derinlemesine anliyorsun. Seninle saatlerce konuşabilirim, hiç sıkılmam" diyor.
Tutku şehvet ve cinsellik boyutu da var olayın. Saklamayamam. Çılgın bir heyecan ve tutku da var. Ama sadece bu değil aramızdaki.
Canım olur mu ya?Recm ekibi toplanmış mı bakiyim? Evet burdalar. Başlarına gelir de kocalari başkalarına meyil eder diye korkuyorlar.
Biraz da adama kızın yaa. Bu toplum hep kadına yüklenir ve her iki kadın da bu herifler yüzünden mağdurdur aslında.
Ama adama bişey olmaz hiç.
konuya değil de yorumlara yorum yapanlar burada mı? hah gelmişler negzel..
Bence de. Git karısına söyle. Oh olsun.senin yerinde olsam, gider adamin esine ben esinizin sevgilisiyim cok ozur dilerim hata ettim, bana bunlari bunlari dedi bende kendimi kaptirdim bende cok hataliyim ama bundan sonra onunla gorusmeyecegime konusmayacagima soz veriyorum derim
su biraz da adama kizin diyen insanlara soruyorum. adam mi acti konuyu? biz adamla mi muhattap oluyoruz? bizi duymayan, dinlemeyen, varligimizdan habersiz adama nasil ulasmamizi, tavsiyede bulunmamizi istersiniz? burada muhattabimiz bir adet 2. kadinsa tabii ki onu muhattap alip yazacagiz. bir de rica edicem su kadinlara saf, kandirilmis, cebren ve hile ile alikonulmus muamelesi yapmayin. bunu yaparken savundugunuzu iddia ettiginiz insan irkina hakaret ediyorsunuz. akli eksik, korunmaya muhtac, yaptiginin sorumlusu degilmis gibi muamele yapiyorsunuz. gayet de suclu, edep, ahlak, insaniyet, vicdan duygularini bir kenara itmis. egosunu, kadinligini, sehvetini, masum bir esin ve kucucuk cocuklarin varligi, onlara tercih edilme hissi uzerinden tatmin ediyor. onu adam dusunsun diyeceksiniz. ben de diyecegim ki hay ben o adamin haysiyetine serefine tukureyim. gerci olmayan seye tukuremem.off neyse kisacasi adamin suclugu kadinin daha az suclu oldugu anlamina gelmiyor. ikisi de ayni mamulun laciverti.Recm ekibi toplanmış mı bakiyim? Evet burdalar. Başlarına gelir de kocalari başkalarına meyil eder diye korkuyorlar.
Biraz da adama kızın yaa. Bu toplum hep kadına yüklenir ve her iki kadın da bu herifler yüzünden mağdurdur aslında.
Ama adama bişey olmaz hiç.
su biraz da adama kizin diyen insanlara soruyorum. adam mi acti konuyu? biz adamla mi muhattap oluyoruz? bizi duymayan, dinlemeyen, varligimizdan habersiz adama nasil ulasmamizi, tavsiyede bulunmamizi istersiniz? burada muhattabimiz bir adet 2. kadinsa tabii ki onu muhattap alip yazacagiz. bir de rica edicem su kadinlara saf, kandirilmis, cebren ve hile ile alikonulmus muamelesi yapmayin. bunu yaparken savundugunuzu iddia ettiginiz insan irkina hakaret ediyorsunuz. akli eksik, korunmaya muhtac, yaptiginin sorumlusu degilmis gibi muamele yapiyorsunuz. gayet de suclu, edep, ahlak, insaniyet, vicdan duygularini bir kenara itmis. egosunu, kadinligini, sehvetini, masum bir esin ve kucucuk cocuklarin varligi, onlara tercih edilme hissi uzerinden tatmin ediyor. onu adam dusunsun diyeceksiniz. ben de diyecegim ki hay ben o adamin haysiyetine serefine tukureyim. gerci olmayan seye tukuremem.off neyse kisacasi adamin suclugu kadinin daha az suclu oldugu anlamina gelmiyor. ikisi de ayni mamulun laciverti.