Evli erkeği unutmaya çalışmak

Karısını aldatan erkek daha sonrada seni aldatır ,,gün gelir hesap döner yuva yıkma .. Ona yapan senden de skılır zamanla onuda severek almştır sonra sıklmıştır aynı şeyi yaşamak mı istiyorsun

Gonul aka da konuyor b.ka da, sizinki asagilik serefsiz bir adama konmus, yazik.

Siz seviyorsunuz belli ama o da sevseydi bosanirdi. Gonul eglendiriyor sizinle. Ben kendinizi kullandirttiginizi dusunmuyorum, cunk birlkite gecirdiginiz zaman sizi de mutlu ediyor lakin........iste bu lakinin sonu cok kotu olacak, zira bu herif karaktersiz bir insan, sizden bikip yeni eglence arayacagi zaman yikilacaksiniz.

Karar sizin, ya simdi bagriniza tas basacaksaniz, ya da tamamen kirilip dokuleceksiniz ilerde.

Yasiniz genc, bence daha fazla zaman kaybetmek yerine siz de adam gibi biriyle adam gibi bir yuva, cocuk sahibi olmaya bakin. Zararli cikan siz olursunuz.

Elbette tamam gerçekten seviyorsa seni boşansın o zaman. Zorla değil ya.

Kendini mi kandırıyorsun, bizi mi?

Canım olur mu ya?
Adam zaten insan değil. Onu konu etmeye bile değmez o yüzden kadına yükleniyoruz, yakıştıramadığımız için.

Unutmaya calisamayin.

Unutmak zorundasiniz bunuN bilinciyle hareket edin...

sen adama aşıksın ama onun sana aşık olduğunu sanmıyorum sıkıcı hayatımamı döneyim demesinden belli. boşver yol yakınken vazgeç kaptırma kendini. sanada günah o kadınada. çocuklarınada

Aranizda gercekten buyuk bir ask olsaydi adam ne yapar ne eder bosanirdi. Boyle bir sey gundemde mi? Hayir... Cunku adamin ilk tercihi esi. Siz daha cok filmlerde hani yan karakterler olur ya hani olmasa da olur ama filme ekşın getirmek icin kullanilir, isi bitince ya olur ya kaybolur falan. Sonra sadece bas rol oyuncusu hatirlanir... Iste o yan karakter kimsenin umurunda degildir artik.

senin yerinde olsam, gider adamin esine ben esinizin sevgilisiyim cok ozur dilerim hata ettim, bana bunlari bunlari dedi bende kendimi kaptirdim bende cok hataliyim ama bundan sonra onunla gorusmeyecegime konusmayacagima soz veriyorum derim

senin yerinde olsam, gider adamin esine ben esinizin sevgilisiyim cok ozur dilerim hata ettim, bana bunlari bunlari dedi bende kendimi kaptirdim bende cok hataliyim ama bundan sonra onunla gorusmeyecegime konusmayacagima soz veriyorum derim
Bence de. Git karısına söyle. Oh olsun.

Allah akıl fikir versin. Evli bir adamın ne diye peşinden gidilir ki, eşini boşayıp sizinle mi evlenecek sanıyorsunuz? Paşanın gönlünü hoş edin sadece. Terbiyesizlik bu.

su biraz da adama kizin diyen insanlara soruyorum. adam mi acti konuyu? biz adamla mi muhattap oluyoruz? bizi duymayan, dinlemeyen, varligimizdan habersiz adama nasil ulasmamizi, tavsiyede bulunmamizi istersiniz? burada muhattabimiz bir adet 2. kadinsa tabii ki onu muhattap alip yazacagiz. bir de rica edicem su kadinlara saf, kandirilmis, cebren ve hile ile alikonulmus muamelesi yapmayin. bunu yaparken savundugunuzu iddia ettiginiz insan irkina hakaret ediyorsunuz. akli eksik, korunmaya muhtac, yaptiginin sorumlusu degilmis gibi muamele yapiyorsunuz. gayet de suclu, edep, ahlak, insaniyet, vicdan duygularini bir kenara itmis. egosunu, kadinligini, sehvetini, masum bir esin ve kucucuk cocuklarin varligi, onlara tercih edilme hissi uzerinden tatmin ediyor. onu adam dusunsun diyeceksiniz. ben de diyecegim ki hay ben o adamin haysiyetine serefine tukureyim. gerci olmayan seye tukuremem.off neyse kisacasi adamin suclugu kadinin daha az suclu oldugu anlamina gelmiyor. ikisi de ayni mamulun laciverti.

Sende olmayan karisinda var ki bırakmıyor eşini
sende olmayıp kadında olan şey: iffet
Hoş adamda da yok ama en azından akilliymis ki gönül eglendirip tekmeyi basarak çocuklarının anasina dönecek
olan eşine oluyor çocuklara oluyor

ağzına sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…