Evli erkeği unutmaya çalışmak

mevzu derin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
3
1
42
Unutmaya çalışıyorum. Daha önce konuyla ilgili yazmıştım.

Evli ve çocuklu bir adamla ilişkim oldu. Aylarca peşimden koştu. Ilk başta ciddiye almamış olsam da kendimi ilişkinin içinde buldum.

Günlerdir düşündüm durdum. Hislerime karşı koymalıyım biliyorum.

Pazartesi günü iş yerine varır varmaz mesaj yazmış. Telefonumun internetini kapatmistim bana ulaşamasın diye. Akşama kadar ulaşamadı haliyle. Işleri bitince aradı. Açmadım. Tekrar tekrar aradı. Açıp bitireyim bu işi dedim sonunda. Açtım. "Yanlış yapıyorum seninle görüşmekle. Arama beni. Çok üzülücem. Senden uzak durmama yardım et lütfen" dedim. Kendisine küfürler etti. "Bu pezevenk herif bu şerefsiz herif neden peşimi bırakmıyor diyorsun dimi" dedi. Şakalar yapmaya çalıştı. "Seni bi kaç gün rahat birakicam. Ama lütfen kimseyle görüşme. Beni unutmak için başkasiyla çıkma sakın" dedi. "Monoton ve sıkıcı hayatına dön diyorsun yani bana." Dedi.

2 gündür konuşmuyoruz. Kendimi tutuyorum. Tutmaya da devam edicem. Acı çekiyorum fena halde. Derdim bu. Bu acı beni öldürür. Aşık değilim diye diye kendimi kandirmisim bunca zaman. Şimdi anlıyorum.

adama bildiğin çok seviyorum aklımdan çıkarmıycam seni benide bırakma demişsin resmen. lütfen kendinize saygınız varsa uzak durun o evli adamdan. kendinize böyle ilişkiyi nasıl yakıştırıyosunuz hayret ediyorum.

Eşi ve çocuğu olan bir adamla ilişki yaşamanız çok hemde çok yanlış.Bir kere kendinizi onların yerine koyun.Uzun süre telefonlarını açmayın baktınız hala ısrar ediyor o zaman boşanmasını söyleyin eşinden.Boşanmazsa zaten sizi sevmiyordur sizi sevmeyen sizin için her şeyi yapamayan adam için de acı çekmemelisiniz.Boşanırsa da siz bilirsiniz artık yani.Ama benim tavsiyem başka kadına yapan sizede yapar günü gelince.Kadına ve oğluna çok yazık

şimdi biz burda beni aldatılan kadınları dinlemeye ve kocasının sevgilisi olan kadınlara neler neler demedik sen kendine bu pozisyonu yakıştıyosan keyfin bilir.. en başta bu ilişkiye başlamamalıydın ama hiç değilse o çocukları düşün

Uzak dur canım yoksa bedeli hem allah katında hemde bu dünyada çok ama çok ağır olur .. Biraz empati yap sen evli ve çocuklu olsan başka bşr kadın kocanla beraber olsa ne hissederdin nasıl bir acı çekerdin inan bana şu çektiğin acı yanında sıfır kalır .. En doğru kararı vermişsin seni taktir ediyorum lütfen güçlü ol ve asla aynı hatayı tekrar yapma

Adam kendini açık etmiş, tam aptal.

'monoton ve sıkıcı hayatına dön diyorsun yani'

Bu ne demek? Sen benim için bi eğlencesin.

Bu lafın üzerine bu adama tek kelam sesini lütfedersen, kendinden utan.

belki o adamın eşi farkındadır ve eşini yuvasını oğlunu sevdiği için katlanıyor ve belki de bu forumda derdini anlatıyordur ne dersiniz.yaptığınız başından beri yanlış artık noktayı koyun balık baştan kokar.

Kurgu değil yazdıklarım. Emin olun. Gerçek.

Monoton ve sıkıcı dedi evet.
Ama tam ifade edememis olabilirim.
Anlattıklarını anlıyor olmam, muhabbetimizin iyi olması, beraber kahkahalarla gülüyor olmamız, ciddi konularda da konuşuyor olmamız falan bunların eşiyle yasamadigi şeyler olduğunu söyler hep. "Sen beni anlıyorsun. Derinlemesine anliyorsun. Seninle saatlerce konuşabilirim, hiç sıkılmam" diyor.

Tutku şehvet ve cinsellik boyutu da var olayın. Saklamayamam. Çılgın bir heyecan ve tutku da var. Ama sadece bu değil aramızdaki.

Yav, konu sahibi evet hatali ama tum hata sanki konu sahibinde gibi davranmayin.

Yani buradaki bazi kadinlarin(kimse ustune alinmasin alinmak isteyenler alinabilir) iki yuzlulugunden cidden bunaldim. Ulan birinizde adamda hata bulun adami asagilayin. (eski konuya yazilanlara da hitaben)

Konu sahibi, gonul bu ota da konar b.ka da konar misali seninki de bu tip duruma donmus. Sen neye kondugunu anlamissindir sanirim.

Hattini falan degistir, gerizekali bi herifin kuklasi olma. Kendine olan saygini azaltma.

Tutkusu,cinselliği,aşkı batasıca seni..Bugün onun karısına yarın sana devran döner elbet..Sizin gibi yuva yıkanları Allah yerle bir etsin inşallah...

Evli bir adama gönül veremez îyi vallahi aşık ol napayım gönül bu de çekil kenara her şeye de bir kılıf uyduruluyor midem bulandı ben böyle bir durum yüzünden kanser oldum hala tedavideyim biraz gururlu olun yahu kendinize ne güzel yakıştırıyorsunuz emin olun o adam sizden herkese çok kötü bahsediyordur tekrar söylüyorum komplekslisiniz onunla değil benle mutlu diye ego tatmini yapıyorsunuz egonuzu şişirin şişirin yakında patlarsınız

erkek mi kalmadi dunyada
dunyadaki son erkek olsa bile insan yan gozle bakmaz
cok ayip cok yanlis ve cok utanc verici

kendinizden uzaklastirmak isterken bile seni unutmama yardimci ol diyorsun
yazik adamin karisina yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…