- 29 Eylül 2014
- 8.893
- 16.678
-
- Konu Sahibi mevzu derin
Eşinle konuşacağım birbirimizi sevdiğimizi sòyleyeceğim ben her şeye hazirim de bakalim ne o... kalır ne k... olman. Tutkuyu, şehveti, aşkı sen o zaman gör işte. Adamın nasıl karısını savundugunu ve nasil tekmeyi yedigini gorde rahatla. Hepsi ayni teranaleri kullaniyor.Kurgu değil yazdıklarım. Emin olun. Gerçek.
Monoton ve sıkıcı dedi evet.
Ama tam ifade edememis olabilirim.
Anlattıklarını anlıyor olmam, muhabbetimizin iyi olması, beraber kahkahalarla gülüyor olmamız, ciddi konularda da konuşuyor olmamız falan bunların eşiyle yasamadigi şeyler olduğunu söyler hep. "Sen beni anlıyorsun. Derinlemesine anliyorsun. Seninle saatlerce konuşabilirim, hiç sıkılmam" diyor.
Tutku şehvet ve cinsellik boyutu da var olayın. Saklamayamam. Çılgın bir heyecan ve tutku da var. Ama sadece bu değil aramızdaki.
Su an muhatabimiz konu sahibi erkek degil. Adamin evli oldugunu bilerek baslamis iliskiye hic aman asktir sevgidir diye empati yapamayacagim kusura bakma. Ask sevgi adi altinda her turlu karaktersizlige goz yumamam bana ters.Yav, konu sahibi evet hatali ama tum hata sanki konu sahibinde gibi davranmayin.
Yani buradaki bazi kadinlarin(kimse ustune alinmasin alinmak isteyenler alinabilir) iki yuzlulugunden cidden bunaldim. Ulan birinizde adamda hata bulun adami asagilayin. (eski konuya yazilanlara da hitaben)
Konu sahibi, gonul bu ota da konar b.ka da konar misali seninki de bu tip duruma donmus. Sen neye kondugunu anlamissindir sanirim.
Hattini falan degistir, gerizekali bi herifin kuklasi olma. Kendine olan saygini azaltma.
Kurgu değil yazdıklarım. Emin olun. Gerçek.
Anlattıklarını anlıyor olmam, muhabbetimizin iyi olması, beraber kahkahalarla gülüyor olmamız, ciddi konularda da konuşuyor olmamız falan bunların eşiyle yasamadigi şeyler olduğunu söyler hep. "Sen beni anlıyorsun. Derinlemesine anliyorsun. Seninle saatlerce konuşabilirim, hiç sıkılmam" diyor.
Tutku şehvet ve cinsellik boyutu da var olayın. Saklamayamam. Çılgın bir heyecan ve tutku da var. Ama sadece bu değil aramızdaki.[/QUOT
Tutku şehvet ve cinsellik boyutu da var olayın. Saklamayamam. Çılgın bir heyecan ve tutku da var. Ama sadece bu değil aramızdaki.
Bu acı beni öldürür. Aşık değilim diye diye kendimi kandirmisim bunca zaman. Şimdi anlıyorum.