- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
- Konu Sahibi mevzu derin
Yazik yuh beee sen ne bicim kadinsin utanmadan bide buraya yaxiyor o cocuga o anneye acirimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende burdaki insanlara yorum yapacağına adama kız ona yorum yap o zaman..Recm ekibiymiş...Alkışlayalım mı yaptığı şeyi?Afferim git yık adamın yuvasını,karısını boşasın seni mi alsın diyelim? Ne ilginç yorumlar yapıyor bazılarınız hayret ya...Recm ekibi toplanmış mı bakiyim? Evet burdalar. Başlarına gelir de kocalari başkalarına meyil eder diye korkuyorlar.
Biraz da adama kızın yaa. Bu toplum hep kadına yüklenir ve her iki kadın da bu herifler yüzünden mağdurdur aslında.
Ama adama bişey olmaz hiç.
Yanlış yapıyorum seninle görüşmekle. Arama beni. Çok üzülücem. Senden uzak durmama yardım et lütfen" dedim.
"Yanlış yapıyorum seninle görüşmekle. Arama beni. Çok üzülücem. Senden uzak durmama yardım et lütfen" dedim.
"Seni bi kaç gün rahat birakicam. Ama lütfen kimseyle görüşme. Beni unutmak için başkasiyla çıkma sakın" dedi.
Yolar tabi ayni sey konu sahibine yapilsa kendi de yapar.Kadın ne yolar bunu düşünsene. Adama olan bütün hıncını bundan çıkartır. Saç saça baş başa .
Konu sahibi kusura bakma, sana müstehak valla...