Evli erkeği unutmaya çalışmak

Adam sana resmen sen benim EGLENCEMSIN demis sende drama yapmissin. .

Sen olmasan adamin hayati monoton yani ..
Senle egleniyor , ama evine gittimi karisi ve cocuguyla nornal hayatiba devam ediyor.

Recm ekibi toplanmış mı bakiyim? Evet burdalar. Başlarına gelir de kocalari başkalarına meyil eder diye korkuyorlar.

Biraz da adama kızın yaa. Bu toplum hep kadına yüklenir ve her iki kadın da bu herifler yüzünden mağdurdur aslında.

Ama adama bişey olmaz hiç.
Sende burdaki insanlara yorum yapacağına adama kız ona yorum yap o zaman..Recm ekibiymiş...Alkışlayalım mı yaptığı şeyi?Afferim git yık adamın yuvasını,karısını boşasın seni mi alsın diyelim? Ne ilginç yorumlar yapıyor bazılarınız hayret ya...

Adamin karisini dusunmesi gereken bu kiz mi yoksa kocasi mi?
Bence sen once kendini dusun ve daha dogru biriyle iliski kur,2 gun aramadiysan daha da aramayabilirsin.boyle cetrefilli islere girme cunku monoton hayatina geri don derken seninle olmayacagini ailesini birakmayacaginin sinyalini vermis.haa ben isterim ki o kadincagizi biraksin da kadin da basta kurtulsun sacini supurge etmesin,ama birakmaz belli, Daha dogru birini bul,zamanl unutursun

simdi esini aldatan yarin da seni aldatacak. Monoton hayatina renk katmak ona normal geliyor cunku.

Kusura bakma ama Allah ıslah etsin bu tarz iliskiler yasayan her iki kisiyide.

Yanlış yapıyorum seninle görüşmekle. Arama beni. Çok üzülücem. Senden uzak durmama yardım et lütfen" dedim.

Bu mesajın alt metni
"Seni seviyorum,beni tekrar ikna et" tir erkeklere göre.
Kendini kandırma,gerçekten ayrılmak istesen " bitti ,başkası var"" derdin ve biterdi.
Insanın kendine ettiği kötülüğü başka kimse edemez.Resmen adamın seni metres olarak kullanmasına izin veriyorsun.Geceleri karısıyla yatıp canı değişiklik istediğinde sana koşuyor.Bu kadar değersiz misin sen?
Gençliğine,yitip giden yıllarına, hayallerine yazık değil mi?
Çocuğunun annesine bile sadık kalamayan bir şerefsiz için kendini düşürdüğün duruma bak,yazık vallahi..

Sunu unutmayin erkekler ikinci kadinlarla eglenirler yatarlar gezdirirler ama eslerinin koynunda bulurlar ve kucuk beyinlerinize sunu sokun hic bir erkek sikici buldugu hayatta direnmez seni isteseydi onu bosar seni alirdi aaa ama bosayacak seni alacak dimi aklini basini al ikinci olmayi kabul etmis bir saftirik varken neden iki kadindan vazgecsinde tek kadinla idare etsin:KK66:

Ne güzelde kendi kendine küfür etmiş pislik. Karakter i bozuk ne olacak.Sen bekarmisin??Karisina acidim şu an yazık. Kimbilir onuda nelerle kandirdi maymun iştahlı herif.Madem hayati monotonmus ayrilsin eşinden onuda daha fazla kandirmasin bir koltukta 2 karpuz taşınmaz. Hem ondan vazgecmesin hem sevgilim olsun oh be adamdaki yuzsuzluge bak.

Hay Allahim ya seni rahat bırakıyorum ama lütfen kimseyle görüşme ne demek yaaa???? Emrin olur deseydin...Kendi gitsin aksam karisinin koynuna yatsin sabah senin yanina gelsin bide seni yönetiyor. Ben senin gibi şe....siz miyim deseydin ...Ayyy sinirlerim boşaldı resmen yaaaa

Buna aşk degıl namussuzluk denıyor.. Senın cektıgıne de acı denmıyor.Boş yere kendını kandırma nasılsa adamla ılıskı yasayacaksın ..Aylar sonra da benı oyaladı ama ayrılmıyor falan dıye konu acarsın.Sen kendın gercegı göremıyorsan burda sana kımse yardım edemez.Tek yapacagın sey:Karısının yerıne kendını koyman .Empatı yapabılecek yastaysan basarılar!!!

Su evli adamlarla iliski yaşayanların bir tanesi de çıkıp "iliskimizde cinsellik yok" demiyor.. Diyemiyor!! Neden cunku amac belli.. Şaşırıyorum gercekten. Kendinizi kullandırtıp bir de bunu cok matah bir şeymiş gibi anlatıyorsunuz. Ask böyle seylere kılıf olacak kadar düştü mü ya

O adamda sizde igrencsiniz aldatilan kadinin ve cocuklarin tum yasadiklarini umarim sizde yasarsiniz sizin gibi yaratiklarin neslinin tukenmesini umuyorum kendi pisliginizde bogulun

"Yanlış yapıyorum seninle görüşmekle. Arama beni. Çok üzülücem. Senden uzak durmama yardım et lütfen" dedim.

"Seni bi kaç gün rahat birakicam. Ama lütfen kimseyle görüşme. Beni unutmak için başkasiyla çıkma sakın" dedi.

Şurada dikkatimi çeken iki tane kısım var:

Önce şu sizi "kendine hakaret edecek" kadar çok seven paşamızın keyfine, ettiği lafa bi bakar mısınız?

"Beni unutmak için başkasıyla görüşme, çıkma sakın ühü ühü" :63:

Niye ediyo sizce bu adam bu lafı? Sizi bi başkasıyla görmeye dayanamayacak kadar çok sevdiği, sinirle yanlış bi şey yapmanızı istemediği için mi ? Kıyamam ah yazık :KK9:

Güldürmeyin beni. Ben size söyliyeyim niye ediyo? Çünkü kişi kendinden bilir işi misali kendi yaptığını başkası ona yapacak diye ödü kopuyo. Ya biri onu da aldatırsa diye deliriyo içten içe.

Karısı bi yandan siz bi yandan öyle kaldırmışsınız ki paşamın poposunu arşa, haremdeki hünkar zannediyo kendini. Onun her kadında gözü olabilir ama etrafındaki tüm kadınlar ona sadık olacak.

Size gelince o kadar ucuz bi klişe savurmuşsunuz ki ortaya bu repliğin geçtiği diziler bile tutmuyo artık, önce günleri değiştiriliyo sonra sezon ortasında mecburi final yapıyolar.

Ama sizin de içten içe istediğiniz bu değil mi? Etrafa drama kraliçesi pozları atmak, sıradan hayatınızı bi dizi seti hayaliyle değiştirmek.

Ettiğiniz laflar, o acı çekiyorum ama güçlü olmalıyım tripleri... Şu forumda bile iki günde bir konusu açılan sıradanlığın dibine vurmuş bi hayatı yaşıyosunuz farkında değilsiniz. Kendinizi acıların kadını başrol, adamın eşini de figüran olarak görürken hayat hoş tabi ama dışarıdan sadece komik ve boş görünüyo.:KK53:

Ben de evliyken sen tarzi bir kadin sebebiyle bosanmistim ve hamileydim o donem o stresle Bebeğimi kaybettim. Simdi yeniden evlendim ki dunyalar iyisi bir esim ve minicik bir kizim var.. Amaa her Allahin gunu her aklima geldiginde o yasadiklarima sebep olan kadin icin diyorum ki bana yasattiklarini yasamadan can vermesin. Eski esime zaten diyecek laf yok o insan gorunumlu pislige lafım bile yok..
O asagilik kadin gibi olmak istiyorsan seninyolun sec.. Sana kalan rezillik,metreslik ve gozyasi olur.

Gece gece sinirlerim hopladı yine.
Senden uzak durmama yardım etmiş? Bu adamla evlenip cocuk yapan sen olabilirdin. Acaba baska bi kadınla bu derece yakınlığı olsa ve yardım et senı unutmama dese ne derdin? Yazık kocama aşık masum kadın mı? Ceza almayacağımı bilsem o kadına sayacağın sıfatları tek tek yazardım.
Yardım etmiş. Acizmisin sen bu kadar.Peşinden cok koşması evli adamla ilişkin olmasını afettirir mi? Sen adama resmen ayrılmak istemiyorum demeye getirmişsin.Adam da sana senle eğleniyorum demek istemiş. Yaptığınız ahlaksızlığın adına aşk mı diyorsunuz?Cok ayrılmak isteyen arar sevmiyorum seni istemiyorum yaptıgın da doğru değil der hattını değiştirir ve kesinlikle görüşmez. Ama eminim o adam yardım eder unutmanıza :) Yaşattığınızı yaşamadan ölmeyin baska da bişey demeyeceğim

Bekar erkek kıtlığımı var da . Evli erkeklere takılıp kalıyorsunuz, hayatınızı boşa harcamayın. Sonu iyi biten bir ilişki duymadım ve görmedim bu tarz ilişkilerde. Arkana bakmadan kaçççççç:))
Utanmaz heriften uzakk dur.

Kadın ne yolar bunu düşünsene. Adama olan bütün hıncını bundan çıkartır. Saç saça baş başa :KK53:.

Konu sahibi kusura bakma, sana müstehak valla...
Yolar tabi ayni sey konu sahibine yapilsa kendi de yapar.

ost: 39250812, member: 528259"]Kadın ne yolar bunu düşünsene. Adama olan bütün hıncını bundan çıkartır. Saç saça baş başa :KK53:.

Konu sahibi kusura bakma, sana müstehak valla...[/QUOTE]
Yolar kusura bakmasim

zaten siz şimdi ayrılmazsanız o sizden öyle güzel ayrılacak ki,bu hisleri yaşadığınıza da pişman olacaksınız.ayrıca Allah zaten cezanızı vermiş evli adama aşık olduğunuzu sandırmakla daha da belanızı istemeyin,uzak durun.karısının bir tazminat davası açmasına bakar aşık olmadığınızı anlamanız.

X