Evli erkeğe aşık olmak

Bir dişçiye gidip geldim, neler olmuş

Verdiğin ders ne, anlatsana!

Nasıl bir ders mesela bu?

Ayyy bayan metres senin fake hesabın bütün hayatımızı alt üst etti biliyor musun Hatta ben öyle kötüyüm ki nefes alamıyorum. Evime gitmeye çalışıyorum ama gidemiyorum. Yeme içmeden de kesildim. Uyku da haram bana artıkSen de şey yap mesela kendini koltuktan aşağı at

Yalan inanma made bosanmak istiyor bosanmadan Boyle islere bulasma de ...Boyle tipler Karim duyacak diye uc bucuk atar sakinleşsin inanma ayril evliyim diyen erkekdende uzak durun

Ayyy bide kalkmış bana yürümüş güyaa... nası banlanmadın diyo.... ahahahhaha.... hem çete olarak görüyo hem halaaaa kk de takılıyo.... bide nasıl bi hazımsızlık yaşadıysaaa kalkmış yarım kalan hesabımız vardı diyo.... çokta umrumuzdasın gerçekten.... hanımlar salın şunu kendi halinee

canım evli bir erkek her ne olursa olsun evli olduğu sürece hal hareketlerine dikkat etmeli ve bekar biri gibi hareket etmemeli adam başta bu bilince sahip biri değil. sen bu bilince sahip olmayan bir adama ne kadar güveneceksin . ve aranızda hep bi güven sorunu olacak. yol yakınken geri dön derim . sonra çok başın ağırır. yeni tanışmıssın tanıyor sayılmazsın gerçek yüzünü görmedin daha. belki onu boşayıp seninle evlenince senden de çocuğu olunca seni güzel bulmayıp gözü dışarda olacak ne malum .... ileri görüşlü ol ve kendine yazık etme bu dünyada kendinin yanında olacak en temel kişi gene kendinsin bunu unutma o yüzden kendine iyi bak. seni haketmeyen biriyle birlikte olma.

Kendinizi yormayın... bu gereksiz kişiliğin sevgilisi evli değilmiş sayfadaki bazı kadınlardan öc almak için yalan yazı yazmış hasbam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…