Yok siz anlatmayınca hakarete devam ediyorsunuz bilmeden anlamadanAnlatmanıza gerek yok ki
Ben daha önce konu açmıştım buradaki bi grup çete beni rezil etmeye çalıştıyani yalanmı söylediniz tam anlayamadım ben biraz daha detay please
e iyi olmuş sahte olması :))Konu sahte
kk da evli çetemi varBen daha önce konu açmıştım buradaki bi grup çete beni rezil etmeye çalıştı
Ben de geneli evli olduğu için onlarla kafa buldum
AaaaSevgilim evli değil yarım kalan bi hesabımız vardı onu kapattık hanımlarla
Yok siz anlatmayınca hakarete devam ediyorsunuz bilmeden anlamadan
Simdi hakaret etmeyi kesicez yani öyle miiYok siz anlatmayınca hakarete devam ediyorsunuz bilmeden anlamadan
Ayyy bayan metres senin fake hesabın bütün hayatımızı alt üst etti biliyor musunBayanlar konu sahte
Ayrıca benden 9 yaş küçük sevgilime söyledim biryere üye oldum ve senle olan sorunlarım da fikir aldım evlenmeme konusunda seni suçladılar dedim
O da bana aynen söyle söyledi:yaptığın delilikleri de anlattın mı neden evlenme fikrinden uzaklaştığımı?
Ben de hayır dedim senden bi 100 tl borç aldım beni rezil ettin dedi
Gittin hediye aldın sana al diyen olmadı hatta sana bunları iade etmeni de söyledim Bukadar pahalı hediye mi olur dedim dedi söyledin mi dedi
Ve sonunda su cümleyi kullandı seni seviyorum yaş benim icin sorun değil olsaydı bukadar uzamazdı ama beni yorma üzme dedi artık
Evlenmeyi düşünürüz neden düşünmeyelim dedi birçok örneği var bu durumun dedi
Ailen peki dedim halamın kızı da kendinden küçük biriyle evlendi hiç sorun olmadı dedi
Neden daha önce söylemedin dedim çünkü sürekli sorun çıkarıyorsun son dönemlerde dedi
Cinsellik olayına gelince bu sadece bir ihtiyaç benim icin dedi zaten sen de buna takılmadın dedi
Bukadar yani olayı çözdük ama sizler yüzünden 2 gündür kriz yaşanıyor aramızda
Yalan inanma made bosanmak istiyor bosanmadan Boyle islere bulasma de ...Boyle tipler Karim duyacak diye uc bucuk atar sakinleşsin inanma ayril evliyim diyen erkekdende uzak durunSelam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
Metresliğin altın kurallarıVerdiğin ders ne, anlatsana!
Nasıl bir ders mesela bu?
Nick in altina Yalancı Üye yazsaniz ne iyi olurdu .benim HAN'ım' beni boşama kararı aldı az önce : )))
canım evli bir erkek her ne olursa olsun evli olduğu sürece hal hareketlerine dikkat etmeli ve bekar biri gibi hareket etmemeli adam başta bu bilince sahip biri değil. sen bu bilince sahip olmayan bir adama ne kadar güveneceksin . ve aranızda hep bi güven sorunu olacak. yol yakınken geri dön derim . sonra çok başın ağırır. yeni tanışmıssın tanıyor sayılmazsın gerçek yüzünü görmedin daha. belki onu boşayıp seninle evlenince senden de çocuğu olunca seni güzel bulmayıp gözü dışarda olacak ne malum .... ileri görüşlü ol ve kendine yazık etme bu dünyada kendinin yanında olacak en temel kişi gene kendinsin bunu unutma o yüzden kendine iyi bak. seni haketmeyen biriyle birlikte olma.Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
Kendinizi yormayın... bu gereksiz kişiliğin sevgilisi evli değilmiş sayfadaki bazı kadınlardan öc almak için yalan yazı yazmış hasbamcanım evli bir erkek her ne olursa olsun evli olduğu sürece hal hareketlerine dikkat etmeli ve bekar biri gibi hareket etmemeli adam başta bu bilince sahip biri değil. sen bu bilince sahip olmayan bir adama ne kadar güveneceksin . ve aranızda hep bi güven sorunu olacak. yol yakınken geri dön derim . sonra çok başın ağırır. yeni tanışmıssın tanıyor sayılmazsın gerçek yüzünü görmedin daha. belki onu boşayıp seninle evlenince senden de çocuğu olunca seni güzel bulmayıp gözü dışarda olacak ne malum .... ileri görüşlü ol ve kendine yazık etme bu dünyada kendinin yanında olacak en temel kişi gene kendinsin bunu unutma o yüzden kendine iyi bak. seni haketmeyen biriyle birlikte olma.
Ahhh etse keşkeee.... etmelide... her kafasına esen böyle senaryo yazıp dalga geçecekse vay kk nın halineBirazdan kazen senin kimliğini deşifre ederse görürsün dalga geçmek neymiş Allahın..Neyse
bu nasıl bi öç Allahım sen yeni gençliğe akıl verKendinizi yormayın... bu gereksiz kişiliğin sevgilisi evli değilmiş sayfadaki bazı kadınlardan öc almak için yalan yazı yazmış hasbam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?