Evli erkeğe aşık olmak

Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
Birincisi adam değil, ikincisi çok karakterli olsa karısı hakkında yakınmaz, o bir anne, anlaşamaya bilir, sevgisi de bitebilir eyvallah, git boşan kardeşim, ne haltın varsa ye, hiç kimsenin başka birinin onurunu, gururunu zedeleyecek davranışlarda bulunma hakkı yoktur, diyelim ki adam seni sevdi karısını boşadı, peki sen zannediyor musun o kadın geçirmedikleri için bosandiklarini düşünecek, her gün her saniye ah alacaksın hem kadının hem çocuğun unutma, yuva üstüne yuva olmaz, ağlayanın malı başkasına yar olmaz....

Bayanlar konu sahte
Ayrıca benden 9 yaş küçük sevgilime söyledim biryere üye oldum ve senle olan sorunlarım da fikir aldım evlenmeme konusunda seni suçladılar dedim
O da bana aynen söyle söyledi:yaptığın delilikleri de anlattın mı neden evlenme fikrinden uzaklaştığımı?
Ben de hayır dedim senden bi 100 tl borç aldım beni rezil ettin dedi
Gittin hediye aldın sana al diyen olmadı hatta sana bunları iade etmeni de söyledim Bukadar pahalı hediye mi olur dedim dedi söyledin mi dedi
Ve sonunda su cümleyi kullandı seni seviyorum yaş benim icin sorun değil olsaydı bukadar uzamazdı ama beni yorma üzme dedi artık
Evlenmeyi düşünürüz neden düşünmeyelim dedi birçok örneği var bu durumun dedi
Ailen peki dedim halamın kızı da kendinden küçük biriyle evlendi hiç sorun olmadı dedi
Neden daha önce söylemedin dedim çünkü sürekli sorun çıkarıyorsun son dönemlerde dedi
Cinsellik olayına gelince bu sadece bir ihtiyaç benim icin dedi zaten sen de buna takılmadın dedi
Bukadar yani olayı çözdük ama sizler yüzünden 2 gündür kriz yaşanıyor aramızda
Ayyyyy çözdünüz müü kızzzz olayııı... helal olsunnn kız sizeeee..... gerçekten konuyu buraya yazman saçmaaa... yüzsüzlük gurursuzlugun adı aşk olmuş.... 2 gündür kriz yaşıyomuşlar bide bizim yüzümüzden hayyy k....mın kenarııı.... ama şunu unutma kimsee yaşatdıgını yaşamadan ölmezmiş.... bugun sana dediklerini yarın kalkar başka kadına der... yürü git bi yaaa....keşke seni engelleseler şurdan.... 🤮🤮🤮

Önünde sonunda o svmiyorum dediği ama telli duvaklı gelini yapıp koynuna alıp düğün yaptığı hayatını kurduğu o kadına dönecek .evli erkeklerden uzak dursanız diyorum artık.o onun sevmediğini de söylese karısı.Boşansa da aklında o kalacak o onun namusu.siz de kullanıldığınızla kalacakınız.yazık

Bayanlar konu sahte
Ayrıca benden 9 yaş küçük sevgilime söyledim biryere üye oldum ve senle olan sorunlarım da fikir aldım evlenmeme konusunda seni suçladılar dedim
O da bana aynen söyle söyledi:yaptığın delilikleri de anlattın mı neden evlenme fikrinden uzaklaştığımı?
Ben de hayır dedim senden bi 100 tl borç aldım beni rezil ettin dedi
Gittin hediye aldın sana al diyen olmadı hatta sana bunları iade etmeni de söyledim Bukadar pahalı hediye mi olur dedim dedi söyledin mi dedi
Ve sonunda su cümleyi kullandı seni seviyorum yaş benim icin sorun değil olsaydı bukadar uzamazdı ama beni yorma üzme dedi artık
Evlenmeyi düşünürüz neden düşünmeyelim dedi birçok örneği var bu durumun dedi
Ailen peki dedim halamın kızı da kendinden küçük biriyle evlendi hiç sorun olmadı dedi
Neden daha önce söylemedin dedim çünkü sürekli sorun çıkarıyorsun son dönemlerde dedi
Cinsellik olayına gelince bu sadece bir ihtiyaç benim icin dedi zaten sen de buna takılmadın dedi
Bukadar yani olayı çözdük ama sizler yüzünden 2 gündür kriz yaşanıyor aramızda
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
Bnce boş iş peşindesin sen çekil aradannormal halde boşanıyosa basınır siz sebep olmayın hem o kadının yerine kendini koysana belkide kavgaları senin yüzünden dir

Ayyyyy çözdünüz müü kızzzz olayııı... helal olsunnn kız sizeeee..... gerçekten konuyu buraya yazman saçmaaa... yüzsüzlük gurursuzlugun adı aşk olmuş.... 2 gündür kriz yaşıyomuşlar bide bizim yüzümüzden hayyy k....mın kenarııı.... ama şunu unutma kimsee yaşatdıgını yaşamadan ölmezmiş.... bugun sana dediklerini yarın kalkar başka kadına der... yürü git bi yaaa....keşke seni engelleseler şurdan.... 🤮🤮🤮
Buradaki kadınlar çete kurmuş gibisiniz nedir bu ergen tavırlarınız,bana dediklerini başkasına deseydi 4 yıl uğraşmazdı bukadar olumsuzluğa rağmen,asıl siz nasıl banlanmıyorsunuz bu tavırlarınızla anlamıyorum

Buradaki kadınlar çete kurmuş gibisiniz nedir bu ergen tavırlarınız,bana dediklerini başkasına deseydi 4 yıl uğraşmazdı bukadar olumsuzluğa rağmen,asıl siz nasıl banlanmıyorsunuz bu tavırlarınızla anlamıyorum
bir dakka bir dakka şimdi sen konu sahte yazmadınmı ee sevgilin evli değil yani ?
doğrumu okudum ben ?

Yapacagin tek şey var, "madem boşanmayı düşünüyorsun, bosandiginda görüşelim' diyeceksin adama. Ama yüzde 99 boşanmayacak, hayal kırıklığına uğrama sonra.

vallahi gına geldi

kendi yaptıklarınızı burda yazip unutmaya engel olduğunuz icin mi kriz yasiyosunuz.

ikinizin de bi kulağından girip öbüründen çıkıyo söyledikleri galiba.

okuyunca tabi akilda daha kalici oluyo.

naparsaniz yapin. sabahtan beri önüme çıkıp duruyo konu.

evli!! dersini almis!! bir kadin!!

Back
X