Evli erkeğe aşık olmak

Bn bu kadınlaru hiç anlamıyorum bi kadın olarak ne yani evliyken sana bakan bi adamla nasıl bi görüşme yaşayacaksın yarın birgün nasıl eveleneceksin tabi alırsa anlamıyorum nasıl bi mide var allah akıl fikir versin evliyken başka kadına bakan o adama da buraya bu konu yazan bu bayana da

Ben geçen size bi fikir sordum bana etmediğiniz hakaret kalmadı sanki yasak bi aşk yaşamışım gibi aşağıladınız
Çogunuz evlisiniz ben de sizin damarınıza basmak istedim
Hahaha.
Damarımıza basmışmış.
Sahtekarın zoruna mı gitti?
Kıyamammmmm :)

Bugün karısına böyle diyen yarında sana der ben ce vazgeç bu sevdadan üstelik çocuğuda varmış

Hemen seni linç etmeye çalışmışlar evli olan sen değilsin ki. Hem evli olduğunu bilmiyormuşsun bekar sanıp hoşlanmışsın.
Madem karısını sevmiyor boşanacak öyle yeni insanlarla tanışacak adamın yaptığı yanlış ve zamansız. Eşeğini sağlam kazığa mı bağlamak istrmiş bilemedim ama eğer yürümüyorsa önce boşanacaktı, boşanmadan bunları yapması soğumak için yeterli bir sebep bence.

ben olsam ortada canı yanacak bir evlat var der ve yolun başındayken bi temiz fırcalarım.ve bir gun kendı evladının boynunu büken benim evladımada acımaz diye düşünürüm. cunku kımse hint kumaşı degıl. esıde kendıde bırını bulup tekrar evlenebilir ama olan hep cocuklara olur.

Ve ayrıca eklemek istiyorum site sahipleri neden bukadar küfredeni banlamadı da beni banladı neye göre ban atılıyor burda kafaya göre mi
Derde bak ya.
Hakikaten gereksizmişsin :))

Konu sahte, bizden intikam almak istemiş

Sen olsan da olmasan da boşanacaksa boşanıp sana yazabilirdi. Ne dememizi bekliyorsunuz? Bu sözle kendinizi temize çıkardığınızı ve vicdanınızın rahat etmesi gerektiğini mi söyleyelim?
Boşanınca görüşelim o halde diyip görüşmeyi kesin bakalım, bir daha o adamı görebilecek misiniz? Şu adamların yalan konuştuğunu, karıları ile ilgili gerçek düşüncelerinin bu olmadığını bile bile sırf vicdan rahatlatmak için buralara akıl alıyorum adı altında başlık açanlardan gına geldi.
Gidin ne yaşayacaksanız yaşayın, iki gün sonra da buralarda ağlamayın.

bayılıyorum çekirdeğimi çitleye çitleye fake konu okumaya.sayın fake konu sahibi,vallahi büyük aşk yaşıyorsunuz aynen devam.hatta 2. konunuzda da beyin hanımıyla aynı eve taşının bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…