Evli erkeğe aşık olmak

şimdi metres dedım dıye banlanırsam yandık En azından gerçek bı konu olsaydı
Onu da yonetime sor bilemem artik canm.. ben daha yeni ilk defa yorum yaptim simdi 2 dakka sonra sahte oldugunu yazdilar yirttim yani yosa bende tutamazdim kendimi.. baska bi uyeligi daha varmis konu sahibinin esinahmet diye

Ben geçen size bi fikir sordum bana etmediğiniz hakaret kalmadı sanki yasak bi aşk yaşamışım gibi aşağıladınız
Çogunuz evlisiniz ben de sizin damarınıza basmak istedim

Kendinizi böyle mi tatmin edersiniz hep? Çok basitçe. Allah çevrenize sabır versin,zorlanıyor olmalılar. Siz de üzülmeyin, probleminiz geçmez yaşamaya öğrenmişsiniz zaten.

Ben geçen size bi fikir sordum bana etmediğiniz hakaret kalmadı sanki yasak bi aşk yaşamışım gibi aşağıladınız
Çogunuz evlisiniz ben de sizin damarınıza basmak istedim
Kahkaha attım resmen yaaa
Intikama gel hele ana okulu terk resmen

Bir de sunu da ekleyeyim ben gecmisinde ihanet olan adama guvenmem.net. karisini aldattiysa sana da aynisini yapacaktir .kendinu harcatma adam gibi bekar birinu bul kendi hayatina bak ilerde dua edersin vazgecersen sayet

Zaten adam gibi adam olsa önce boşanır bunu kendine yakıştıramaz sonra seni çok beğendiyse senin karşına öyle çıkar arkadaşın dediği gibi hadi öncesinde boşanmamış senden hoşlanmaya başladıysa 4 ay gerçekten yeterli bi süre kendini kandırma bence herşeyden önce o kadını tanımıyoruz onun yerine koy kendini anlattığı gibi boğan sıkan bi kadın olsa yeni ilişkiye atılacak kadar bunaltsa çoktan bosamazmiydi.

Aynen arkadaşım katılıyorum tokati basıp terk lazım hala yasak aşkmuhabbeti yapıyor yasak aşk zaten evli adamla birlikte olmak tatlim tarife uygun yani sıkıntı yok

Herkes soylemistir gerci ama ben de soyleyim. Madem bosanacak. Once bosansin sonra size gelsin.
Karisini aldatan tum evli erkeklerin genel soyledigi bu. Burada birsuru konu var ve hic de karisini bosayani gormedik. Genelde de yillarca ikinci kadinla metres hayati yasayip sonra da terk edip baska kadini bulanlari gorduk. Simdi eminim sen kendini cok ozel goruyorsundur. Ve adamin senin icin herseyi yapacagini dusunuyorsundur. Bu hikayeler hep ayni. Sonunda da hep uzulen ikinci kadin ve aldatilan es ile cocuk oluyor. Adamlar hayatlarina aynen devam ediyor. Karskterli bir insan evli iken bu ise girmez. Madem bosanacakti bosansa idi. Kral kaybederse diye bir kitap var. Senin gibi ikinci kadin olup da cok seven vazgecemeyen evli bir adamla beraber olan birisi ile ilgili. Gercek bir hikaye. Kadinin gittigi psikolog yazmis. Gulseren Budayicioglu... okumani tavsiye ederim.

Karısını aldatan seni de bir gun aldatir canım cigerim bnu unutma. Elestrmiyorm seni . insan birinin bi sozunden bile etkilenebilir. Bu onun icinde senin icinde gecerli fakat bi cocuk var diyosn ve bunun vebalini hic bi zaman odeyemezsn. O kadinin yerinde senin oldugunu dusun . hemdr bi bebegin varken. Snra otur ve ne yapicagna sen karar ver .

ya bu ne üf!!! kendine gel. sahipli erkeğe asık olmak da ne !!! cocugu da var . delimisin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…