Evli erkeğe aşık olmak

Ben geçen size bi fikir sordum bana etmediğiniz hakaret kalmadı sanki yasak bi aşk yaşamışım gibi aşağıladınız
Çogunuz evlisiniz ben de sizin damarınıza basmak istedim

yalnız kusura bakma da yöntemi bu olmamalıydı

Karımı seviyorum demezki zaten ahahh cinsel bişey yaşamasanda hayalin yeter

Ve ayrıca eklemek istiyorum site sahipleri neden bukadar küfredeni banlamadı da beni banladı neye göre ban atılıyor burda kafaya göre mi

Cidden buna inanmiyorsun dimi hangi erkek karimi da cok seviyorum ama sende kenarda bekle der ki tabiki karimi sevmiyorum dicekkk. Az aklinizi basiniza alin gozunuzu seveyim. En yakinimda yasadim bunu iliskisi ortaya ciktiktan sonra karisina o kasarin tekiydi iki yataga atip birakicaktim dedi oyle siyrildi isin icinden diger 3. Sahis sinir krizleri gecirip hastanelik oldu. Ha basina geleni haketti mi haketti kardesim .herkesin akli fikri var bir zahmet az gururlu durunda evli oldugunu ogrendiginiz anda tabiri caizse ' bi s..... git 'deyin.yoksa basiniza geleceklere o kadar rezillige katlanmak zorunda kalirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Ve ayrıca eklemek istiyorum site sahipleri neden bukadar küfredeni banlamadı da beni banladı neye göre ban atılıyor burda kafaya göre mi

küfür ? nerede var ise hemen o mesajın altında şikayet et butonu var şikayet et linkini kullanmayı denediniz mi ?

Yeni olduğun belli zaten hoşgeldin ... evli erkeklerden uzak duracaksın bu kadar nokta canım
Hahaha çok tatlısınız Ya:) sevgi diyor yaaa böyle bi adama nasil güvenip nasıl sevmeye devam edeceksiniz! Hatta ettiniz diyelim. Yarın bi gün aynısını size yapacak yahu ne kadar dusuncesizsiniz. YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZZZZ OLMASIN DA ZATEN. Ortada 1 tane çocuk var yazık günah ya agzimi bozmamak için zor duruyorm

benim tek gördüğüm U yapman .... geçen seferki hikayen kuvvetli muhtemel inandırıcı gelmedi gerçek hikayeyi şimdi paylaştın...

benim tek gördüğüm U yapman .... geçen seferki hikayen kuvvetli muhtemel inandırıcı gelmedi gerçek hikayeyi şimdi paylaştın...
Nekadar yanılıyorsunuz o gerçekti bu tamamen beni aşağılayan evli bayanlara bi dersti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…