Evli çocuklu

Eskisi gibi olmayın bir zahmet
Seni tekrar bir araya gelmeye zorlayan kendince:110: sebeplerin var anlaşılan
Hiç yüz verme bari
O da affettirmek için çabalasın dursun
Biraz burnunu sürt bari

Kimse memnun değil o da eşimde hata yaptiklarini kadınla da yüzyüze konuştuk böyle dedi sanki beni kandırdı der gibiydi o da kocasından hani bana hep yataklarimiz ayri vs die yansitti dio yerin dibine giriyo birde kendi aralarinda konuşurkenkocama kadın haklı vs dio kötü söz söylemiştim ona bitti hoşçakal vs demiş kocam da kocasindan ayrılmıyor die bitiriyo öyle karişik bi leyin ortasindayim

Kimse memnun değil o da eşimde hata yaptiklarini söylüyorlar

valla memnun olmayan durumu değiştirmeye bakar. siz boşanmıyorsunuz, onlar boşanmıyor, demek ki bir şekilde içinize siniyor bu durum. böyle böyle başlar zaten ahlaki çöküntü de, insan karakterine ters olan bir şeyi ilk seferde kabul etmemeli, hadi o acemiliğine geldi düşünemedi diyelim hak verelim, bu sizin durum bir kez de yaşanmamış ki. baya su akmış yolunu bulmuş yani.

Eğer kızını düşünüyorsan affetme.
Onun yerine topla delillerini boşanma davanı aç.
Hakkını al.
Affedersen ve üzerinden belli bir süre geçerse aldatma için hak talep edemeyeceksin.
Yahu adam seni istemiyor zaten. Bugün boşanmasa yarın boşayacak seni.
Evden kovulmayı mı bekliyorsun anlamadım ki?
Kızım düşkün de deme Allah’ını seversen. Kızın babasının ne mal olduğunu anlayacak yaşta değil. Olsa düşkün falan olmazdı.
Ve böyle bir aile ortamında büyüyen çocuklar asla normal bir evlilik hayatı kuramıyor. Erkeklere güvensiz, kendilerine güvensiz, ezik karakterler oluyorlar genelde. Kendi ellerinle kızının hayatını mahvediyorsun.

Ben
Eğer kızını düşünüyorsan affetme.
Onun yerine topla delillerini boşanma davanı aç.
Hakkını al.
Affedersen ve üzerinden belli bir süre geçerse aldatma için hak talep edemeyeceksin.
Yahu adam seni istemiyor zaten. Bugün boşanmasa yarın boşayacak seni.
Evden kovulmayı mı bekliyorsun anlamadım ki?
Kızım düşkün de deme Allah’ını seversen. Kızın babasının ne mal olduğunu anlayacak yaşta değil. Olsa düşkün falan olmazdı.
Ve böyle bir aile ortamında büyüyen çocuklar asla normal bir evlilik hayatı kuramıyor. Erkeklere güvensiz, kendilerine güvensiz, ezik karakterler oluyorlar genelde. Kendi ellerinle kızının hayatını mahvediyorsun.
Beni istemiyor gibi değildi inanin hergün beraber oluyorduk sevdiğinide söylüyordu gözümün içine baka baka ben itmişim onu

Kızının üzeribe yemin etti görüşmeyeceğine dair onunla bitti diyor
Ya inanmayın şöyle yeminlere ya ..

Adam kızını seviyor olsa böyle salak saçma bir ortam oluşturmaz , sen kızını sevdiğini mi düşünüyorsun ..

Yazık ya pisliklerinde kendileri boğulsun , çocukları katmasınlar rezilliklerine

Herkesin herşeyden haberi var ..
Oturup arkadaşça konuşuyorsabilşyorsunuz ..
Hata yaptık diyorlar , ama şiirler , güller devam..
Ne yiyor ne içiyor nasıl besleniyorsunuz ki bu kafaları yaşıyorsunuz :KK57:
Benim amacım arkadaşca konuşmak değildi saçını başını yolmaya geldim dedim ama kadın öyle mağdur gibiydi ağladi karşımda hatta neyapmami istiyorsun dedi kocasıyla olan şeylerini anlatti bu bana akıl tokmağı oldu iyi geldin bile dedi ya bana

F
Kadının kocasi o kadar düşkün ki çocuklarina kadın derdi babaya daha düşkün beni tanımazlar pek die meğeraem belliymiş neden olduğu o annesiz kalmasin die istemiyor yuvalar yıkılmasin hep yapıcı oldu biliyorum onunla konuştuk ama eşim bitsin bozulsun yuvalar yeni bir hayat peşinde anlatabiliyormuym
Yuva mı kalmış ya ortada? Yuva tanımınız çok tuhaf!

Ben

Beni istemiyor gibi değildi inanin hergün beraber oluyorduk sevdiğinide söylüyordu gözümün içine baka baka ben itmişim onu

Tamam o zaman hem seni hem onu istiyor. Miden kaldırıyor mu bu durumu? Adam senin koynundan çıkıp ona şiirler yazıyor, güller alıyor, aşk sözcükleri fısıldıyor.
Sen ne oluyorsun bu durumda? Belki de onu hayal edip seninle birlikte oluyordur?

Ya inanmayın şöyle yeminlere ya ..

Adam kızını seviyor olsa böyle salak saçma bir ortam oluşturmaz , sen kızını sevdiğini mi düşünüyorsun ..

Yazık ya pisliklerinde kendileri boğulsun , çocukları katmasınlar rezilliklerine
Sorunlardan dolayi gitmiş ona ben itmişim açıklamasi bu kadında çok ilgiliymiş vs benim onda şikayet ettiğim be varsa o seviyormuş etkilenmiş aşık olmuş vs vs.

X