- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
- Konu Sahibi yagmurdansonrahira
bu iş baya baya grup olayına gidiyor, herkes halinden memnun gibi sanki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse memnun değil o da eşimde hata yaptiklarini söylüyorlarbu iş baya baya grup olayına gidiyor, herkes halinden memnun gibi sanki.
Kimse memnun değil o da eşimde hata yaptiklarini kadınla da yüzyüze konuştuk böyle dedi sanki beni kandırdı der gibiydi o da kocasından hani bana hep yataklarimiz ayri vs die yansitti dio yerin dibine giriyo birde kendi aralarinda konuşurkenkocama kadın haklı vs dio kötü söz söylemiştim ona bitti hoşçakal vs demiş kocam da kocasindan ayrılmıyor die bitiriyo öyle karişik bi leyin ortasindayim
Kimse memnun değil o da eşimde hata yaptiklarini söylüyorlar
Kızının üzeribe yemin etti görüşmeyeceğine dair onunla bitti diyorYinede dönüp buluşmaya devam ederler. Hic şüphe yok
Beni istemiyor gibi değildi inanin hergün beraber oluyorduk sevdiğinide söylüyordu gözümün içine baka baka ben itmişim onuEğer kızını düşünüyorsan affetme.
Onun yerine topla delillerini boşanma davanı aç.
Hakkını al.
Affedersen ve üzerinden belli bir süre geçerse aldatma için hak talep edemeyeceksin.
Yahu adam seni istemiyor zaten. Bugün boşanmasa yarın boşayacak seni.
Evden kovulmayı mı bekliyorsun anlamadım ki?
Kızım düşkün de deme Allah’ını seversen. Kızın babasının ne mal olduğunu anlayacak yaşta değil. Olsa düşkün falan olmazdı.
Ve böyle bir aile ortamında büyüyen çocuklar asla normal bir evlilik hayatı kuramıyor. Erkeklere güvensiz, kendilerine güvensiz, ezik karakterler oluyorlar genelde. Kendi ellerinle kızının hayatını mahvediyorsun.
Kızının üzeribe yemin etti görüşmeyeceğine dair onunla bitti diyor
Ya inanmayın şöyle yeminlere ya ..Kızının üzeribe yemin etti görüşmeyeceğine dair onunla bitti diyor
Benim amacım arkadaşca konuşmak değildi saçını başını yolmaya geldim dedim ama kadın öyle mağdur gibiydi ağladi karşımda hatta neyapmami istiyorsun dedi kocasıyla olan şeylerini anlatti bu bana akıl tokmağı oldu iyi geldin bile dedi ya banaHerkesin herşeyden haberi var ..
Oturup arkadaşça konuşuyorsabilşyorsunuz ..
Hata yaptık diyorlar , ama şiirler , güller devam..
Ne yiyor ne içiyor nasıl besleniyorsunuz ki bu kafaları yaşıyorsunuz
Yuva mı kalmış ya ortada? Yuva tanımınız çok tuhaf!Kadının kocasi o kadar düşkün ki çocuklarina kadın derdi babaya daha düşkün beni tanımazlar pek die meğeraem belliymiş neden olduğu o annesiz kalmasin die istemiyor yuvalar yıkılmasin hep yapıcı oldu biliyorum onunla konuştuk ama eşim bitsin bozulsun yuvalar yeni bir hayat peşinde anlatabiliyormuym
Ben
Beni istemiyor gibi değildi inanin hergün beraber oluyorduk sevdiğinide söylüyordu gözümün içine baka baka ben itmişim onu
Sorunlardan dolayi gitmiş ona ben itmişim açıklamasi bu kadında çok ilgiliymiş vs benim onda şikayet ettiğim be varsa o seviyormuş etkilenmiş aşık olmuş vs vs.Ya inanmayın şöyle yeminlere ya ..
Adam kızını seviyor olsa böyle salak saçma bir ortam oluşturmaz , sen kızını sevdiğini mi düşünüyorsun ..
Yazık ya pisliklerinde kendileri boğulsun , çocukları katmasınlar rezilliklerine
Ben
Beni istemiyor gibi değildi inanin hergün beraber oluyorduk sevdiğinide söylüyordu gözümün içine baka baka ben itmişim onu