Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Herkes zor şartlarda evet kimisi daha zor belki ama kızlar bunu kazanalar da belki bu zamanlarda bizden daha az çalıştılar kim bilir... hergun çok azda olsa çalışalım damlaya damlaya göl olur :).. Ben bugün grafik problemlerini bitirdim ve kümeler konusuna 150. Sayfa geçtim daha başlamadım bebeğim gece uyumuyor gece nöbetim başladım :) iyi geceler herkese

Ayyy benimkide dis cikariyo bende tarih calistim ama suan nobetteyim devamli agliyor kuzucum

Ayyy benimkide dis cikariyo bende tarih calistim ama suan nobetteyim devamli agliyor kuzucum
Aynen benim kizim da yarimsaatte uyanıyor.bende biraz daha çalışayım yaticam cok yoruldum aralarda ev işi cocuk yemek aman pek zor ama insanın bi amaci olmasi kendi için ailesi için bi şeyler yapmaya calismasida çok güzel bi his..

Bence de canim hem ders calismasak ne yapacagiz acikcasi ben zorlaniyorum bos oyturmaktan ev is yemek bosuna olmamali o diploma eninde sonunda insallah kasrsiligini aliriz

Bence de canim hem ders calismasak ne yapacagiz acikcasi ben zorlaniyorum bos oyturmaktan ev is yemek bosuna olmamali o diploma eninde sonunda insallah kasrsiligini aliriz

Evet o diplomayi boşuna almadık inşallah hayırlısıyla kazanacağız haydi kızlar :)

Kizlar hic kimse artik eskisi gibi anliyorum belki derslere daha cok yogunlasiyorsunuz ama en azindan gunluk nelr yaptiginizi yazsaniz hepimize biraz daha hirs gelse daha iyi olmaz mi
Haklısın canım neler yaptığımızı paylaşalım listeye devam edelim kızlar bencede

Selam kızlar iki gündür giremedim
siz maşallah iyi calismissiniz
hafta sonu pek çalışmadım kendime izin verdim
dün yine özet çıkardım sorular çözdüm ama su soru sayısını bir türlü arttiramiyorum
50 yi gecemedim bunun için önerileriniz varmı

Merhabalar
coğrafya da net den anlatan en iyi hocalar hangileri yazabilir misiniz acabaa ?

Slm kızlar mattan basit eşitsizlik teyim . video izliyorum dün izlerken uyuya kaldım gene . kizimon beş dakka da bir uyandı gece bu aralarcok yorgunum bakamiyorum fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…