- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
Ikiside cografya anlatiyo hangisi daha iyi canimmCnm engin eraydin videolari yaz youtube cikar bide nihan ataman var
Ayyy benimkide dis cikariyo bende tarih calistim ama suan nobetteyim devamli agliyor kuzucumHerkes zor şartlarda evet kimisi daha zor belki ama kızlar bunu kazanalar da belki bu zamanlarda bizden daha az çalıştılar kim bilir... hergun çok azda olsa çalışalım damlaya damlaya göl olur :).. Ben bugün grafik problemlerini bitirdim ve kümeler konusuna 150. Sayfa geçtim daha başlamadım bebeğim gece uyumuyor gece nöbetim başladım :) iyi geceler herkese
Aynen benim kizim da yarimsaatte uyanıyor.bende biraz daha çalışayım yaticam cok yoruldum aralarda ev işi cocuk yemek aman pek zor ama insanın bi amaci olmasi kendi için ailesi için bi şeyler yapmaya calismasida çok güzel bi his..Ayyy benimkide dis cikariyo bende tarih calistim ama suan nobetteyim devamli agliyor kuzucum
Bence de canim hem ders calismasak ne yapacagiz acikcasi ben zorlaniyorum bos oyturmaktan ev is yemek bosuna olmamali o diploma eninde sonunda insallah kasrsiligini alirizAynen benim kizim da yarimsaatte uyanıyor.bende biraz daha çalışayım yaticam cok yoruldum aralarda ev işi cocuk yemek aman pek zor ama insanın bi amaci olmasi kendi için ailesi için bi şeyler yapmaya calismasida çok güzel bi his..
Bence de canim hem ders calismasak ne yapacagiz acikcasi ben zorlaniyorum bos oyturmaktan ev is yemek bosuna olmamali o diploma eninde sonunda insallah kasrsiligini aliriz
Canim hc calismak istemiyor ne yapcam bn ya
canım ben bulamadım ya link paylaşabilir misinMemurlar nette kpss a bolumunde insanlar nasil uzman mufettis fln sinavlaruna hazirlaniyolar okumustum uyumaktan utanmistim nerdeyse.. Basari hikayelerini okuyun
canım ben bulamadım ya link paylaşabilir misin
Canım youtube den benim hocamdan engin eraydını tavsiye ediyorum.Bende ondan dinliyorum çok memnunum canımCografyadan video tavsiyesi istiyorum
Haklısın canım neler yaptığımızı paylaşalım listeye devam edelim kızlar bencedeKizlar hic kimse artik eskisi gibi anliyorum belki derslere daha cok yogunlasiyorsunuz ama en azindan gunluk nelr yaptiginizi yazsaniz hepimize biraz daha hirs gelse daha iyi olmaz mi