Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi dershane acaba ? bizde böle bişi yapılmadı hiç ondan merak ettimhaftaya dersanede seviye tespit sınavı olacakmış sanırım en düşük sınıfa gideceğim kpss denemesi şeklinde yapılacakmış çünkü daha ilk 2 konu işkleyebildim derslerden
Burdayız canımSelam kızlarrrr nasılsınızz? Herkes neredeee :)
:))))Sanırım herkes derslere yoğunlaştı, kimse girmez oldu:) :) Ben de mola verdikçe giriyorum Neler yapıyorsunuz?Burdayız canım
Mrb:) Ben de yarm saat mola verdm ve burdaym:)) tarihten beynm sulandı :):))))Sanırım herkes derslere yoğunlaştı, kimse girmez oldu:) :) Ben de mola verdikçe giriyorum Neler yapıyorsunuz?
Canim annen falan yakin degil mi degilsede memleketin neresiyse biraz gitsen annen yada kardesin bakar cocuga sende hem kafa dinlemis hem ders calismis olursun is icinde issizlik maasina basvurabilirsiniz elinize biseyler gecmis olur kitab icinde dert etme arkadaslari bilemem ama bn de biraz fazla kitap var adresi gondersirrsin evine kargolarim bide sabir ve dua bolcakızlar merhaba,
kolay gelsin hepinize.
benim moralim de, umudum da tükendi sanırım.
iki çocuk, ev işi.gece yorgun düşmeler, dinlenmeye fırsat bulamama, işsiz ve yardımı olmayan koca, gece ders başına oturunca uyanan çocuklar, videoları açmayan donup duran bilgisayar,....
o kadar negatif şey var ki yaşadığım.
sanki herşey üstüme geliyor.çalışma zaten başaramayacaksın diyor.
Türkçem iyidir dedim test çözüyorum yarı yarıya yanlışım var.ki kötü olduğum derslerden umudu kesiyorum o derece.sınav sistemi zaten iyice değişti.abuk sabuk sorular.
evde doğru düzgün kitabım yok, dershaneye gidecek para yok, para olsa çocukları kimseye bırakamam, bıraksam oturup evde tekrar yapamam.
ne yapacağımı şaşırdım.hevesim kaçıyor.
ne yapayım kızlar bacınıza bir şey deyin.zira kafayı sıyırmam işten değil : (((
kızlar merhaba,
kolay gelsin hepinize.
benim moralim de, umudum da tükendi sanırım.
iki çocuk, ev işi.gece yorgun düşmeler, dinlenmeye fırsat bulamama, işsiz ve yardımı olmayan koca, gece ders başına oturunca uyanan çocuklar, videoları açmayan donup duran bilgisayar,....
o kadar negatif şey var ki yaşadığım.
sanki herşey üstüme geliyor.çalışma zaten başaramayacaksın diyor.
Türkçem iyidir dedim test çözüyorum yarı yarıya yanlışım var.ki kötü olduğum derslerden umudu kesiyorum o derece.sınav sistemi zaten iyice değişti.abuk sabuk sorular.
evde doğru düzgün kitabım yok, dershaneye gidecek para yok, para olsa çocukları kimseye bırakamam, bıraksam oturup evde tekrar yapamam.
ne yapacağımı şaşırdım.hevesim kaçıyor.
ne yapayım kızlar bacınıza bir şey deyin.zira kafayı sıyırmam işten değil : (((
Ayni bende oyleyim bu yasima kadar her basarili gecmizti okul hayatim ama kpss ye bir turlu tamami ile kendiji vererek calisamadim bu sene daha siki calisiyorum bakalim ne olacak ben degil ama annem babam cok uzuluyor 5. Girisim olacak bu sene calisabilsem yaparim ama bir yandan atasnmak istiyorum bir yandan da caslisamiyorum nasil olacakArkadaslar bn istikrarli calisamiyorum ne yapacam ne olacak bnm bu halim tarihten bi konu cografyadanda iki konu bitti daha egitim ve alan var
Ekfeks nerdesin.......soruma Bi bakiver:))))Sanırım herkes derslere yoğunlaştı, kimse girmez oldu:) :) Ben de mola verdikçe giriyorum Neler yapıyorsunuz?
Bide cografyada bolgelere calisicam ilk once onerebilecegnz bi video var mi
Burdayım tatlım :) Ayy yeni girebildimmm hasta gibiyim yine bugün kusura bakma canım. Sorun nerdeydi canım ben denk gelemedim sanırım tekrar sorabilir misin?Ekfeks nerdesin.......soruma Bi bakiver
Cografyadan video tavsiyesi istiyorumBurdayım tatlım :) Ayy yeni girebildimmm hasta gibiyim yine bugün kusura bakma canım. Sorun nerdeydi canım ben denk gelemedim sanırım tekrar sorabilir misin?
:))))Sanırım herkes derslere yoğunlaştı, kimse girmez oldu:) :) Ben de mola verdikçe giriyorum Neler yapıyorsunuz? Ben bugun firsat buldukca tari kizim yatinca yine bugun konuyu bitirip sorucozmem gerek