Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

kızlar merhaba,
kolay gelsin hepinize.
benim moralim de, umudum da tükendi sanırım.
iki çocuk, ev işi.gece yorgun düşmeler, dinlenmeye fırsat bulamama, işsiz ve yardımı olmayan koca, gece ders başına oturunca uyanan çocuklar, videoları açmayan donup duran bilgisayar,....
o kadar negatif şey var ki yaşadığım.
sanki herşey üstüme geliyor.çalışma zaten başaramayacaksın diyor.
Türkçem iyidir dedim test çözüyorum yarı yarıya yanlışım var.ki kötü olduğum derslerden umudu kesiyorum o derece.sınav sistemi zaten iyice değişti.abuk sabuk sorular.
evde doğru düzgün kitabım yok, dershaneye gidecek para yok, para olsa çocukları kimseye bırakamam, bıraksam oturup evde tekrar yapamam.
ne yapacağımı şaşırdım.hevesim kaçıyor.
ne yapayım kızlar bacınıza bir şey deyin.zira kafayı sıyırmam işten değil : (((

kimsenin hevesini kırmak istemiyorum ama bende aynı durumdayım çocuklar uyuyor ondan sonra gece 23.00 oluyor zaten uykum geliyor bir yandan ertesi gün erken kalıp işe gitmem gerekiyor. bugün çalışsam ertesi gün tekrar için vakit bulamıyıorum.

sözleim iyi zannederdim çok yanlışım çıkıyor..

motivasyonum eksilerde

Canim annen falan yakin degil mi degilsede memleketin neresiyse biraz gitsen annen yada kardesin bakar cocuga sende hem kafa dinlemis hem ders calismis olursun is icinde issizlik maasina basvurabilirsiniz elinize biseyler gecmis olur kitab icinde dert etme arkadaslari bilemem ama bn de biraz fazla kitap var adresi gondersirrsin evine kargolarim bide sabir ve dua bolca
canım annem çok yakın değil maalesef.kayınvalidem alt katımda onun da iki engellisi var.(iki kaynım engelli biri yatalak)kadıncağız her hafta hastanelerde zaten.
aah ah dinlenmeye hiç fırsatım olmuyor.son atamalara bakıyorum 90 larda.ben düz memurluk istiyorum-işletme mezunuyum.eşim iş yerini kapattıktan sonra bir türlü kendimize gelemedik.yeri geldi iş beğenmedi, yeri geldi birşeyler ters gitti.son 1 senedir tamamen işsiz diyebilirim.haliyle stres yapıyorum.ikiz kızlarım var 3,5 yaşında.bu kafayla onlara bile yeteri kadar ilgi gösteremediğimi düşünüyorum.
benden böyle işte.aslında niceleri vardır elbet.ne şartlarda azmeden, başaran.
bir de kader kısmı var ya.bizim elimizde olmayan tarafı.belki bir umudum vardır, hiç çalışmasam bile gireceğim o sınava.ama gönül sıkı çalışmış olarak girmek istiyor işte.
kızlar başımda, karışık yazmış olabilirim.kitap için teşekkür ederim.evet, çalışacağım dersem isterim senden.birkaç gün düşünüp ders çalışabilecek miyim bir bakayım diyorum.tekrar teşekkürler.görüşürüz.

kimsenin hevesini kırmak istemiyorum ama bende aynı durumdayım çocuklar uyuyor ondan sonra gece 23.00 oluyor zaten uykum geliyor bir yandan ertesi gün erken kalıp işe gitmem gerekiyor. bugün çalışsam ertesi gün tekrar için vakit bulamıyıorum.

sözleim iyi zannederdim çok yanlışım çıkıyor..

motivasyonum eksilerde
canım Allah yardımcımız olsun.benimkiler gündüz uyuduklarında ev işlerini toparlıyorum.gece uyumaları 23-24 buluyor.
her gece 3 e kadar ders çalışacağım diyorum bir bakıyorum ya uyuyup kalmışım, ya kızlardan biri uyanmış, vs vs.
ki sen çalışıyormuşsun.senin işin daha zor.ha tabi imkansız mı değil.
haddim değil ama mesela kursa falan gitmeyi düşünüyor musun?ya da işyerinde çalışma fırsatın olabilir mi?
asıl ev işlerini nasıl hallediyorsun?ben akşama kadar evdeyim çırpınıp duruyorum yine dağınık, yine yapılacak tonla iş var.
dün akşam sofrayı kurarken eşime dedim çocuklara bak odada ağlayacağım.öyle bunaldım ki bu aralar.teselli vermeye başladı sonra diyor ev işlerini niye büyütüyorsun.uyuşuksun, uyuşuk olmasan tıkır tıkır yaparsın!!
zaten bana desteği yok bir de akşama kadar didinmem hiç göze gelmiyor.
böyle işte işimiz zor...

canım Allah yardımcımız olsun.benimkiler gündüz uyuduklarında ev işlerini toparlıyorum.gece uyumaları 23-24 buluyor.
her gece 3 e kadar ders çalışacağım diyorum bir bakıyorum ya uyuyup kalmışım, ya kızlardan biri uyanmış, vs vs.
haddim değil ama mesela kursa falan gitmeyi düşünüyor musun?ya da işyerinde çalışma fırsatın olabilir mi?
asıl ev işlerini nasıl hallediyorsun?ben akşama kadar evdeyim çırpınıp duruyorum yine dağınık, yine yapılacak tonla iş var.
dün akşam sofrayı kurarken eşime dedim çocuklara bak odada ağlayacağım.öyle bunaldım ki bu aralar.teselli vermeye başladı sonra diyor ev işlerini niye büyütüyorsun.uyuşuksun, uyuşuk olmasan tıkır tıkır yaparsın!!
böyle işte işimiz zor...
Canim yanlis anlama eger esin cok anlamiyosa seni goze gorunmeyen isi cok fazla yapma dersine odaklan o senin ve kizlarining gelecegi bunlari dusun daha fazla calis kimseye muhtac olma kitap eski yayin yeni aldikca degis tokus yapariz canimi sikma Allah yardimcin olsun unutma o meleklerin sana hep ihtiyaci var

Kızlar kpps video set var elimde ilginenler yazabilir.Evde ders dinleyebiliyosunuz canlı olarak soru sorabiliyosunuz hocaya ve sonra canlı dersler kaydoluyor izleyemezseniz veya tekrar izlemek isterseniz sınırsız izleyebiliyosunuz.Ben dersaneye yazıldığım için izleyemiyorum zamanım olmuyor yazın almıştım.

böyle işte işimiz zor...

haftasonu gideceğim dershaneye yazıldım annem bakacak bend ersaneye gidince çocuklara eşimden boşandım ben ancak çocuklar ayda iki haftasonu babalarına gidiyorlar o zaman çalışıyorum..

vitamin aldım kahve aldım elmada iyi geliyormuş uyku açmak için.. azmetmemiz lazım ama nasıl olacak bilmiyorum. sonunu düşünmeden azimle çalışmamız lazım.

geçen hafta çocuklar ateşlendi biri 2 biri 3 yaşında bir hafta kitap yüzü açamadım..

dershaneye yazıldım vazgeçmicem hayatımda birşeyleri başarmış olmak istiyorum..

Kızlar kpps video set var elimde ilginenler yazabilir.Evde ders dinleyebiliyosunuz canlı olarak soru sorabiliyosunuz hocaya ve sonra canlı dersler kaydoluyor izleyemezseniz veya tekrar izlemek isterseniz sınırsız izleyebiliyosunuz.Ben dersaneye yazıldığım için izleyemiyorum zamanım olmuyor yazın almıştım.

D didos86 aslinda sen alabilirsin cnm iyi olmazmi??
Bu arada size de tesekkurler..

Bende bugün hastanede geçirdim zamanı eve geldim bebekle ilgilendim simdi çok yorgunum ama calısıcam 163. Sayfadayım kümeleri bitirmeme 7 soru kaldı fonksiyonlara gececem sonra

Kızlar özet çıkarırken nasıl yapıyorsunuz not aldıktan sonra mı çalışıyorsunuz konuya

Screenshot_2015-10-28-01-27-30.png

Günaydın kızlar :)) ben elimden geldigince çalışıyorum bazrn yazıyorum bazen yazmıyorum ama hep takipteyim.bazi arkadaşlar pes etmek zorunda kalmış.daha uygun bir zamanda fazlada ertrlemeden calismaya başlarlar inşallah. Listemiz vardı onu devam ettirelim birbirimize daha destek olalım.daha paylaşımda bulunalim haydi

X