Hosgeldin canim aramiza...Gunaydin kizlar... Ben daha 2 aylik evliyim.
Kpss ye lisans olarak haxirlaniyorum. Araniza katilabilir miyim?
Aramiza hosgeldin canimMerhaba anneler bu sayfayı gördüğüme o kadar sevindim ki tek değilmişim onu öğrendim bende evli çocuklu ve maalesef kpss mağduru bir adayım size katılabilir miyim yaklaşık 3 haftadır düzenli ders çalışıyorum bir kızım var 5 aylık gündüz onunla ilgileniyorum gece de ders çalışıyorum ben matematikçiyim bu yüzden tarih vatandaşlık türkçe ağırlıklı çalışıyorum not alarak çalışıyorum ama çok zorluyor bu durum beni. 2014 mezunuyum okurken evlendim eşim atanmamı pek istemiyor ama ben çoooook istiyorum inşallah Rabbimin izniyle hepimiz atanırız. Kendinize çok iyi bakın iyi çalışmalar
Hoşbuldum... Tarih soru çözümüm anca bitti. Şimdi matematik ebob\ekok soru cozunube gececegimHosgeldin canim aramiza...
Merhaba arkadaşlar uyumayan ders çalışan kimler ben bugün temizlik yemek bebek koca derken çok az calisabildim simdi modüler aritmatige geçtim 194. Sayfadayim bu kitabi bitirmeme az kaldı inşallah
Ben varım geometri çalışıyorum
İyi geceler canım telefondan giriyorum umarım anlatabilirim cevabı 4 buldumBenbdayanamicam uyucam hazir bebeğim uyuyorken zaten birazdan uyanır birde sorum var yapabilen varsa anlatabilirmi acaba konu modüler arirmatik
İyi geceler canım telefondan giriyorum umarım anlatabilirim cevabı 4 buldum