Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Merhaba anneler bu sayfayı gördüğüme o kadar sevindim ki tek değilmişim onu öğrendim bende evli çocuklu ve maalesef kpss mağduru bir adayım size katılabilir miyim yaklaşık 3 haftadır düzenli ders çalışıyorum bir kızım var 5 aylık gündüz onunla ilgileniyorum gece de ders çalışıyorum ben matematikçiyim bu yüzden tarih vatandaşlık türkçe ağırlıklı çalışıyorum not alarak çalışıyorum ama çok zorluyor bu durum beni. 2014 mezunuyum okurken evlendim eşim atanmamı pek istemiyor ama ben çoooook istiyorum inşallah Rabbimin izniyle hepimiz atanırız. Kendinize çok iyi bakın iyi çalışmalar

Aramiza hosgeldin canim

Merhaba arkadaşlar uyumayan ders çalışan kimler ben bugün temizlik yemek bebek koca derken çok az calisabildim simdi modüler aritmatige geçtim 194. Sayfadayim bu kitabi bitirmeme az kaldı inşallah

Merhaba arkadaşlar uyumayan ders çalışan kimler ben bugün temizlik yemek bebek koca derken çok az calisabildim simdi modüler aritmatige geçtim 194. Sayfadayim bu kitabi bitirmeme az kaldı inşallah

Ben varım geometri çalışıyorum

Merhaba kizlar bende varim bende bu gece cografya baslayacagim matematik cok yavas gidiyoo ondan araya ders koymam lazim hadi iyi dersler

Benbdayanamicam uyucam hazir bebeğim uyuyorken zaten birazdan uyanır birde sorum var yapabilen varsa anlatabilirmi acaba konu modüler arirmatik

Eklentiler

• P_20151028_232314.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 46
Benbdayanamicam uyucam hazir bebeğim uyuyorken zaten birazdan uyanır birde sorum var yapabilen varsa anlatabilirmi acaba konu modüler arirmatik
İyi geceler canım telefondan giriyorum umarım anlatabilirim cevabı 4 buldum

Eklentiler

• IMG_20151029_011751.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 41
İyi geceler anneler benden bugünlük bu kadar Allah hepinize kolaylık versin inşallah hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…