Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

haftaya dersanede seviye tespit sınavı olacakmış sanırım en düşük sınıfa gideceğim kpss denemesi şeklinde yapılacakmış çünkü daha ilk 2 konu işkleyebildim derslerden

haftaya dersanede seviye tespit sınavı olacakmış sanırım en düşük sınıfa gideceğim kpss denemesi şeklinde yapılacakmış çünkü daha ilk 2 konu işkleyebildim derslerden
hangi dershane acaba ? bizde böle bişi yapılmadı hiç ondan merak ettim

kızlar merhaba,
kolay gelsin hepinize.
benim moralim de, umudum da tükendi sanırım.
iki çocuk, ev işi.gece yorgun düşmeler, dinlenmeye fırsat bulamama, işsiz ve yardımı olmayan koca, gece ders başına oturunca uyanan çocuklar, videoları açmayan donup duran bilgisayar,....
o kadar negatif şey var ki yaşadığım.
sanki herşey üstüme geliyor.çalışma zaten başaramayacaksın diyor.
Türkçem iyidir dedim test çözüyorum yarı yarıya yanlışım var.ki kötü olduğum derslerden umudu kesiyorum o derece.sınav sistemi zaten iyice değişti.abuk sabuk sorular.
evde doğru düzgün kitabım yok, dershaneye gidecek para yok, para olsa çocukları kimseye bırakamam, bıraksam oturup evde tekrar yapamam.
ne yapacağımı şaşırdım.hevesim kaçıyor.
ne yapayım kızlar bacınıza bir şey deyin.zira kafayı sıyırmam işten değil : (((

Canim annen falan yakin degil mi degilsede memleketin neresiyse biraz gitsen annen yada kardesin bakar cocuga sende hem kafa dinlemis hem ders calismis olursun is icinde issizlik maasina basvurabilirsiniz elinize biseyler gecmis olur kitab icinde dert etme arkadaslari bilemem ama bn de biraz fazla kitap var adresi gondersirrsin evine kargolarim bide sabir ve dua bolca

Arkadaslar bn istikrarli calisamiyorum ne yapacam ne olacak bnm bu halim tarihten bi konu cografyadanda iki konu bitti daha egitim ve alan var

Bide cografyada bolgelere calisicam ilk once onerebilecegnz bi video var mi

Merhaba arkadaslar cocugu olani cok iyi anliyorum cunku cok zor oluyor bende o yuzden anneme yain bir yere tasindim her gun birakiyorum 2
Arkadaslar bn istikrarli calisamiyorum ne yapacam ne olacak bnm bu halim tarihten bi konu cografyadanda iki konu bitti daha egitim ve alan var
Ayni bende oyleyim bu yasima kadar her basarili gecmizti okul hayatim ama kpss ye bir turlu tamami ile kendiji vererek calisamadim bu sene daha siki calisiyorum bakalim ne olacak ben degil ama annem babam cok uzuluyor 5. Girisim olacak bu sene calisabilsem yaparim ama bir yandan atasnmak istiyorum bir yandan da caslisamiyorum nasil olacak

Kizlar hic kimse artik eskisi gibi anliyorum belki derslere daha cok yogunlasiyorsunuz ama en azindan gunluk nelr yaptiginizi yazsaniz hepimize biraz daha hirs gelse daha iyi olmaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…