Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Ben tek cocukla zorlaniyorum Allah sana kolaylik versin ne diyecegimi bilemedim temelin iyiyse aslinda devam et derim seni cok iyi anliyorum bazen bana da geliyo bu fikirler ama diyorum yapan nasil yapiyo benim eksigim ne hakkinda hayirlisi olsun insallah tatlim

Saol canım benim iyi ki varsınız kendini anlayan birilerinin olduğunu bilmek rahatlatiyor insanı umarım bu kotü düşüncelerden bir an önce kurtulur da calismaya başlarım biraz daha geç kalırsam zaten çalışmamın bi anlamı da olmayacak bu senede boşa gitmiş olur böylece yıllar akip geçiyo hayatimizdan

Minik kalbim pes etme çünkü bizlerde çok calisamiyoruz az uyuyoruz yani senden pek farkımız yok benim minnakta gece 4 bucağa kadar ağlıyor saat 21 gibi başlıyor birde anlayamıyorum ama her gün azsa olsa calısıcam diye kendime söz verdim ... inan çok yavaş ilerlememe rağmen mat 1 kitabını bitirdim mat 2 de 120. Sayfadayim karışım problemleri ... arkadaşım dershaneye gidiyor ve daha matematikte taban aritmatigindeler .... bugün görümcelerdeyim ev isi yok. Bebeğinde seviyorlar zaten bende calisiyorum fakat ha sta oldum nezle başım ağrıyor

Gecmis olsun cnm .. Gayret olunca hikmette olur seninkide oyle senin o halinde cabalaman dershaneye giden arkadaşından belki daha zorda olman bebekli vs. ama yine de ondesin Insallah atanacaksinda hepsine degecek...

Cnm nacizane tavsiyem bebegin ac olabilir.. Sutun doyurmuyoo olabilir basima geldi dis cikariyoo diye saniyoduk bebek gece gunduz agliyodu doktor doktor gezdik en sonunda cok iyi bi dr denk geldik dis bu kadar aglatmaz sutun yetmiyoo dedi ek mama yazdi ve o gun o cocuk o devam sutu ile saatlerce uyudu gunlerce agladiginin karsiligi..
Rahat olan bebek o kadar aglamaz dis de o kadar aglatmaz cnm

desteğin için saol canım kendimi biraz daha zorlicam her fırsatı değerlendirmeye çalışıcam bundan sonra

Canim bebegin 1 yaşında yemeklerden yiyor aralarda da emiyo devam sütüne de ihtiyaç var mıdır acaba yinede küçükken denemistik icmemisti bi de benimkileri emzik ve biberon kesinlikle kabul etmediler ama bi denerim belki aç dir yavrum

Kizlar benide alin araniza:))8 aylik bebegim var ve sinava gireceğim.ALLAH herkesin yardimcisi olsun

Allah hepimizin yardımcısı olsun herkse iyi çalışmalar bende grafik problemlerine geldim ona baslayacagim bakalım ne zaman bitireceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…