Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Merhaba kızlar ben bugün hiç çalışmadım şimdi soru çözmeye baslamak istiyorum ama cok yorgunum bakalım ne kadar çalışıcam.

Olsun cnm zorla kendini.. Video falan izle.. Ama gunu asla bos gecirme .. Ben mesela matematik cozerken daha dinc kalabiliyorum tarih turkce caliyorken daha cok uykum geliyoo..

Ben bugün bebek yıka ev isleri derken çok yoruldum hareket problemlerini bitirsem yeter kaplumbağa gibi ilerliyorum

Ben bugün bebek yıka ev isleri derken çok yoruldum hareket problemlerini bitirsem yeter kaplumbağa gibi ilerliyorum
Olsun senin daha kucukmus kuzucugun emin ol benimki 19 aylik ben de kaplumbaga hizindayim gun nasil geciyo anlamiyorum kizim huy degistiriyo heran degisik seyler istiyo bir bakiyorum gun bitmis ben bitmis yorgun argin

Olsun senin daha kucukmus kuzucugun emin ol benimki 19 aylik ben de kaplumbaga hizindayim gun nasil geciyo anlamiyorum kizim huy degistiriyo heran degisik seyler istiyo bir bakiyorum gun bitmis ben bitmis yorgun argin

Artik yorgunuz demicez zorlucaz kendimizi yoksa çok zor hadi calisalim

Bende 45 soru cozmusum simdi saydim da 100 yaparim insallah sorular cok uzuun ve karisik :/ matematik cozuyorum arada turkce test sıkıldıkça...

Ya merhaba kizlar ben bir turlu calismaya baslayamadim benim 10 aylik bir oglum var isallah bu sene sinava girecem ve 80 ustu almam gerekiyor.matematik iyi tarihte sikinti cekiyorum Size 2 sorum var 1.si önerdiği niz konu anlatim ve soru bankasi kitap yayin istiyorum 2.si plani nasil yapyorsunuz ilkonce birders bitirip mi digerine geçiyorsunuz yoksaa butun dersi ayni anda mi ilerletiyorsunuz kusura bakmayin iletilerin hepsini okuyamadigim icin sormak zorunda kaldim cevaplarsaniz cooook sevinirim herke se iyi calismalar

Canim hosgeldin bence daha dusunme bir an once basla tarihten sikintin varsa ramazan yetginin videolari var guzel anlatiyo onunla calisabilirsin ben oyle yapiyorum simdi 1 saat izledim sonra not alip soru cozuyorum tum dersler degil ama suan matematik turkce tarih gidiyorum yakinda diger derslere de baslayacagim tatlim ben bole calisiyorum ne kadar dogru bilemiyorum artik

Merhaba cnm hosgeldin bi an once basla eger lisans isen hele hic durma bile cunku mayisa alindi biliyorsundur..
Ben yargi ve ihtiyac konu anlatim isem ve antreman yayinlarida yardimci tek kitap var soru bankasi ihtiyac yargi uzman kariyer data vs.
Eylul 15 di sanirim asil baslamam ben tek tek gidiyorum cunku oyle daha iyi anliyorum bu sana bagli.. Arkadaslardan konu konu ders ders giden de var..
Evli ve cocuklu oldugumuz icin gun icinde vakit bulursak hemen oturuyoruz ama asil vakit gece oluyoo ben 11 02 arasi genelde calisiyorim suan iyi gidiyor..
Oyle iste

Günaydınn kızlarrrr,nasılsınızz?Bol verimli bir gün geçirmemiz dileğiyle:) Ay özledim sizii,dün çok giremedim ne güzel çalışmışsınız maşallahhh hepimize

Günaydın kızlar hiç ugrayiyorum çok yorgunim ne zamandir. Kizm gene hasta ofya burnu tıkalı nefes alamıyor burnunida temizletmiyor zorla yapıyorum ama ağladığı için de olmuyor felan. Neyse sizin çalışmalar güzel gidiyor herhalde ben baya ihmal ettim akşamları çok uykum geliyor saat on dedim mi uyiya kalıyorum kahve de kar etmiyor. Dün mati baştan tekrar yapmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…