Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Cok tesekkur ederim canim bugun baslayacam isalah dedigin gibi tarih videolarla baslayayim sana iyi calismalar

Evet canim lisans mezunuyum bende.sinavin Mayista oldugunu biliyorum bugun baslayacam isalahh. Cevap yazdigin icin tesekkur ederim

Kizlar nasıl gidiyor çalışmalar şimdi kızımı uyutuyorum inşallah uyursa netten mat videosu izleyecem hemen
Ben de tarih tekrar ediyorum canım kalan soruları çözeceğim inşallah.Şimdilik iyi bakalım.Topiğimiz yine boş kalmış:)

Bende kar zarar. Problemlerindeyim onu çalışıyorum yani aslında canım istemiyor fakat zorluyorum kendimi herkese iyi çalışmalar

Kizlarrrrr kendinize gelin yahuu nerelerdesiniz??? Her aksam uyku yorgunluk :/ Geleceginiz soz konusu zorlayin biraz kendinizi!!!!

60 matematik sorusu 3 test ile gunu bitiriyorum..

Uyuyan canlar ozur dilerim ama kabus gorun de uyanin soru cozun..

Sizi cok iyi anliyorum ama yok baska yol!!!!

Günaydınnn kızlarrrr telefon saati 1 saat geri almış ama accuweather ve duvardaki saat 08.08 i gösteriyor çok ilginç bir güne uyandım bu sabah kafam karıştı :)))
Bu arada ayugrasamam mesajına bayıldımmmm aynen kabus görelim de uyanalım inşallah :))) Ben de sün tarihle uğraştım tüm gün...Pes etmece yokkk bugün yine devammmm

Matematik test yaptim 12 soru 13 dakika :/ nasil sizce ? Dakikaya da ihtiyacimiz var biliyorsunuz kizlar??
Konu bide rasyonel denklemler uzun ve karisik bana gore :/
Bence gayet iyi bir sonuç canım.Matematik her türlü oyalıyor çünkü.Ama soru çözdükçe daha da hızlanacağız.O 13 dakikalar 10-9 hatta belki de bundan daha da az dakikalara kadar düşecek inşallah...Yeter ki antrenmanı hiç bırakmayalım değil mi?

Kızlar sanırım benim kpss seruvenim baslamadan bitecek bi türlü adam gibi baslayamadim zaten çocuklarım çok huysuz küçük olan sabahtan beri anlamsız bi sekilde herseye ağlıyo sürekli kucağımda olmak istiyo kucağımda bile rahat durmuyo naptigini kendi de bilmiyo gece 2 de uydular sabah 6 bucukta ayaktalar gündüz uykulari çok az gece de zırt port kalkiyo calisamadikca stres yapıyorum ev de at gibi kosturuyorum ev işi çocuk bi yandan ders calisayim diye bu çalışmayla nasıl olsa kazanamam diye düşünüyorum hevesim kırılıyor bari kendimi sıkıntıya sokmaya çocuklarıma iyi bakayım diyorum iyice piskolojim bozuldu

Günaydın kızlar kızım cok huysuz sabahtan beri ağlıyor.. moralim sıfır sıfır sıfır. . Elektrik kesintisi var. Sarjimda her anlamda bitti.dersin başına gidiyorum bakalım. .
Sikma canim bizde de dun oldu dis diyecem genelde ates burun akintisi felan olmayincs dis hazirlik yapiyo bizim 12.cikacak 10 gundur beyazlamis halen tam cikmadi eli agzinda yavrum bazen huysuzlaniyo sakin ol cani yaniyodur simdi onun sana ihtiyaci var annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…