Olsun canim saat erken yinede soru coz ben yorgunken turkce iyi geliyo deneyebilirsinMerhaba kızlar ben bugün hiç çalışmadım şimdi soru çözmeye baslamak istiyorum ama cok yorgunum bakalım ne kadar çalışıcam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun canim saat erken yinede soru coz ben yorgunken turkce iyi geliyo deneyebilirsinMerhaba kızlar ben bugün hiç çalışmadım şimdi soru çözmeye baslamak istiyorum ama cok yorgunum bakalım ne kadar çalışıcam.
Merhaba kızlar ben bugün hiç çalışmadım şimdi soru çözmeye baslamak istiyorum ama cok yorgunum bakalım ne kadar çalışıcam.
Yeni mi dogru cnm kac aylik?? Yeniyse olur o zaman normal.. Aynen 3 aydan sonra duzene giriyoo gece gunduz kavrami olusuyo.. Yine uyaniyoo ama karnini doyurup uyuyoo insallah duzelecek azicik sabir
Olsun senin daha kucukmus kuzucugun emin ol benimki 19 aylik ben de kaplumbaga hizindayim gun nasil geciyo anlamiyorum kizim huy degistiriyo heran degisik seyler istiyo bir bakiyorum gun bitmis ben bitmis yorgun arginBen bugün bebek yıka ev isleri derken çok yoruldum hareket problemlerini bitirsem yeter kaplumbağa gibi ilerliyorum
Olsun senin daha kucukmus kuzucugun emin ol benimki 19 aylik ben de kaplumbaga hizindayim gun nasil geciyo anlamiyorum kizim huy degistiriyo heran degisik seyler istiyo bir bakiyorum gun bitmis ben bitmis yorgun argin
Selam kızlar nasıl gidiyor çalışmalar paragrafdan soru çözüyorum şimdilik
Eki Görüntüle 1666967
Canim hosgeldin bence daha dusunme bir an once basla tarihten sikintin varsa ramazan yetginin videolari var guzel anlatiyo onunla calisabilirsin ben oyle yapiyorum simdi 1 saat izledim sonra not alip soru cozuyorum tum dersler degil ama suan matematik turkce tarih gidiyorum yakinda diger derslere de baslayacagim tatlim ben bole calisiyorum ne kadar dogru bilemiyorum artikYa merhaba kizlar ben bir turlu calismaya baslayamadim benim 10 aylik bir oglum var isallah bu sene sinava girecem ve 80 ustu almam gerekiyor.matematik iyi tarihte sikinti cekiyorum Size 2 sorum var 1.si önerdiği niz konu anlatim ve soru bankasi kitap yayin istiyorum 2.si plani nasil yapyorsunuz ilkonce birders bitirip mi digerine geçiyorsunuz yoksaa butun dersi ayni anda mi ilerletiyorsunuz kusura bakmayin iletilerin hepsini okuyamadigim icin sormak zorunda kaldim cevaplarsaniz cooook sevinirim herke se iyi calismalar
Sağol canım Sanada Allah zihin açıklığı versinBende mat gidiyorum cnm :) afiyet olsun algin acik olsun
Ya merhaba kizlar ben bir turlu calismaya baslayamadim benim 10 aylik bir oglum var isallah bu sene sinava girecem ve 80 ustu almam gerekiyor.matematik iyi tarihte sikinti cekiyorum Size 2 sorum var 1.si önerdiği niz konu anlatim ve soru bankasi kitap yayin istiyorum 2.si plani nasil yapyorsunuz ilkonce birders bitirip mi digerine geçiyorsunuz yoksaa butun dersi ayni anda mi ilerletiyorsunuz kusura bakmayin iletilerin hepsini okuyamadigim icin sormak zorunda kaldim cevaplarsaniz cooook sevinirim herke se iyi calismalar