Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Canim ben de yaptim 4 yil ucretli.cok yorucu oluyor.ders calisacak hali kalmiyo insanin.e sabah da erken kalkiyosun degil mi nasil dayaniyorsun
Evet cok zor oluyor ama esim cok yardimci oluyor yemek temizlk bebek onlara yardim ediyor yemek cok ugrastirici seyler beklemez bebegi o uyutur bazen oyle gidyor bakalim

Kuzum ya kiyamam...esin yonunden cok sansliymissin.benimki hic yapmaz.her yemegi begenmez.evi begenmez ustelik iki cocuk

Evet cok zor oluyor ama esim cok yardimci oluyor yemek temizlk bebek onlara yardim ediyor yemek cok ugrastirici seyler beklemez bebegi o uyutur bazen oyle gidyor bakalim
Ben sana engel olmayayim canim madem.okadar uykusuz kaldigina degsin.sen hangi dersi calisiyosun suan.hangisindn basladin

Evet canim a ama neden a bilemedim.ben c demistim
ben de ilk önce c ye atlar gibi oldum, fakat c ve e yi sonradan eledim, çünkü karşılarındaki dönemi yanlış vermiş. doğru cevap c olsaydı, tutarsızlık olucaktı, çünkü sembolik oyun duyusal motor dönemde değil işlem öncesi dönemde yaşanıyor. b yi eledim, yapaycılık doğa olaylarıyla ilgili, soruyla alakası yok. d de paralel oyun çocukların bir arada oynuyomuş gibi gözükmesidir, onu da eledim. a şıkkına bakalım. özelden özele akıl yürütme neydi? bir durumdan başka bir duruma genelleme yapmadan akıl yürütmektir, yani 2 özel şeyi, birbiriyle eşleştirmektir. örneğin her sabah kahvaltıda yumurta yiyen çocuk bir sabah kahvaltıda yumurta yemeyince kahvaltı yapmadığını söyler. kahvaltı ile yumurtayı birbirine eşleştirir. bu örneği hiç unutmam, küçükken ben de yaparmışım, annem anlattı =) burada da neslihan daha önce oyuncak civcivle küvette oynamış olmalı ki, canlı civcivi de oyuncakla eşleştirip oynuyor, ardından da oyuncak civcivinin bozulup hareket etmemesinden dolayı canlı olan civcivi de tıpkı geçmişindeki gibi bozuldu sanıyor. yani canlı civcivle oyuncak civcivi birbirine eşleştirmiş
biraz uzun ve karışık oldu sanırım ama umarım anlatabilmişimdir canım =)

Herkese gunaydinlarrrrr....dun cok rahtszdim sanirim fazla yormusum kendimi hic halim yoktu 11 de uyudym gecede kizim hic uyumadi circircifiriyo cocuk yaaa bu dis nasil birseymis mahfolduk yaaa

Günaydın sevgili arkadaşlarımAy pozitif başlamak isterdim ama ben hala uykusuz,derbeder,bitkin,hasta gibiyim...Vitamin mi istesem ben de doktorumdan bilemedim,o da kilo yapacak Sizler nasılsınız?

hangi şehirdesiniz bende yediiklime yazıldım

Selamun aleykum cumanız mübarek olsun arkadaşlar bebeğim rutine bağladı gece 10 da başlıyor saat 4 bucağa kadar ağlıyor gündüzde uyuyor kerata artik gece delirecek gibi oluyor um hatta durduramadim kendimi bende ağlamaya basladin. Kafayı yedim heralde... neyse simdi hareket probelemlerindeyim ikinci kitabimin 89. Sayfasındayim bir an önce bitirsem matematiği iyi olacak herkese iyi çalışmalar

Allah Allah cnm niye oyle dis falanmi sancisi var cnm ne kadarlik bebegin Allah yardimcin olsun

Bilmiyorum ya annem olur öyle diyor 3 aya kadar acaba bi sıkıntısımi var yavrumun erken diş felan ne bileyim

Bilmiyorum ya annem olur öyle diyor 3 aya kadar acaba bi sıkıntısımi var yavrumun erken diş felan ne bileyim

Yeni mi dogru cnm kac aylik?? Yeniyse olur o zaman normal.. Aynen 3 aydan sonra duzene giriyoo gece gunduz kavrami olusuyo.. Yine uyaniyoo ama karnini doyurup uyuyoo insallah duzelecek azicik sabir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…