Evet cok zor oluyor ama esim cok yardimci oluyor yemek temizlk bebek onlara yardim ediyor yemek cok ugrastirici seyler beklemez bebegi o uyutur bazen oyle gidyor bakalimCanim ben de yaptim 4 yil ucretli.cok yorucu oluyor.ders calisacak hali kalmiyo insanin.e sabah da erken kalkiyosun degil mi nasil dayaniyorsun
Ben sana engel olmayayim canim madem.okadar uykusuz kaldigina degsin.sen hangi dersi calisiyosun suan.hangisindn basladinEvet cok zor oluyor ama esim cok yardimci oluyor yemek temizlk bebek onlara yardim ediyor yemek cok ugrastirici seyler beklemez bebegi o uyutur bazen oyle gidyor bakalim
a mı canım?Eki Görüntüle 1665882 Eki Görüntüle 1665882 Eki Görüntüle 1665882 Eki Görüntüle 1665882 Eki Görüntüle 1665882 Eki Görüntüle 1665882 Eki Görüntüle 1665882 Eki Görüntüle 1665882
Bi ara firsat bulursaniz egitim calisan arkadaslar soruma bakabilir mi
Evet canim a ama neden a bilemedim.ben c demistima mı canım?
ben de ilk önce c ye atlar gibi oldum, fakat c ve e yi sonradan eledim, çünkü karşılarındaki dönemi yanlış vermiş. doğru cevap c olsaydı, tutarsızlık olucaktı, çünkü sembolik oyun duyusal motor dönemde değil işlem öncesi dönemde yaşanıyor. b yi eledim, yapaycılık doğa olaylarıyla ilgili, soruyla alakası yok. d de paralel oyun çocukların bir arada oynuyomuş gibi gözükmesidir, onu da eledim. a şıkkına bakalım. özelden özele akıl yürütme neydi? bir durumdan başka bir duruma genelleme yapmadan akıl yürütmektir, yani 2 özel şeyi, birbiriyle eşleştirmektir. örneğin her sabah kahvaltıda yumurta yiyen çocuk bir sabah kahvaltıda yumurta yemeyince kahvaltı yapmadığını söyler. kahvaltı ile yumurtayı birbirine eşleştirir. bu örneği hiç unutmam, küçükken ben de yaparmışım, annem anlattı =) burada da neslihan daha önce oyuncak civcivle küvette oynamış olmalı ki, canlı civcivi de oyuncakla eşleştirip oynuyor, ardından da oyuncak civcivinin bozulup hareket etmemesinden dolayı canlı olan civcivi de tıpkı geçmişindeki gibi bozuldu sanıyor. yani canlı civcivle oyuncak civcivi birbirine eşleştirmişEvet canim a ama neden a bilemedim.ben c demistim
kızlar merhaba bende 2016 kpss ye hazırlanıyorum işletme mezunuyum 2014 kpss den 84.89 puanım var ancak işe yaramıyor atanamadım tekrar hazırlanıyorum yediiklim dersanesine yazıldım bu arada bebek te istiyorum inşlh her ikisinide nasip eder mevlam hepimize kolay gelsin çalışmalarımı buradan paylaşayım bende inşlh
Bn direk uyudum tarih ve cografya calismaya calisiyorumBen sana engel olmayayim canim madem.okadar uykusuz kaldigina degsin.sen hangi dersi calisiyosun suan.hangisindn basladin
Okula gitmedin mi sen canimBn direk uyudum tarih ve cografya calismaya calisiyorum
Selamun aleykum cumanız mübarek olsun arkadaşlar bebeğim rutine bağladı gece 10 da başlıyor saat 4 bucağa kadar ağlıyor gündüzde uyuyor kerata artik gece delirecek gibi oluyor um hatta durduramadim kendimi bende ağlamaya basladin. Kafayı yedim heralde... neyse simdi hareket probelemlerindeyim ikinci kitabimin 89. Sayfasındayim bir an önce bitirsem matematiği iyi olacak herkese iyi çalışmalar
Olur canim ya cok iyi bilirim bizim 1 yasindan sonra duzene girdi uykusu hos bizimle uyuyoBilmiyorum ya annem olur öyle diyor 3 aya kadar acaba bi sıkıntısımi var yavrumun erken diş felan ne bileyim
Bilmiyorum ya annem olur öyle diyor 3 aya kadar acaba bi sıkıntısımi var yavrumun erken diş felan ne bileyim
sakarya canımhangi şehirdesiniz bende yediiklime yazıldım