Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Aynen canım katılıyorum sana.Nazar değdi galibaSaol canım motive edici sözlerin için Yorgunluk ve uykusuzluktan internete bile bakamıyorumAra ara neler yaptığımızı yazalım ki birlik olmuş olalım kızlar güç verelim birbirimize...

Aynen yoksa iyiden iyiye kopariz ben kuzucugumu uyuttum simdi tarih calisiyorum size de iyi calismalar kizlar

ben yarından itibaren başlıyorum çalışmalarımı yazmaya kızlar inşlh teşvik edici olur ayrıca ben daha yeni başladım çalışmaya aranızda bitirmiş olanlar olabilir ben yavaş ve sindirici olmaktan yanayım

Tatlim yanlis anlamissin kiyamam...ozur dilerim yanlis anlasildiysam...
Tablet orda mi duruyo derken o orda dururken calisabiliyor musun anlaminda sordum.yoksa fiyati markasi hic aklima bile gelmedi.valla bak.

Tatlim yanlis anlamissin kiyamam...ozur dilerim yanlis anlasildiysam...
Tablet orda mi duruyo derken o orda dururken calisabiliyor musun anlaminda sordum.yoksa fiyati markasi hic aklima bile gelmedi.valla bak.

:) ama cidden oyle algilaniyoo :/
Bende sasirdim bi an :/ Sen de kusura bakma lutfen bende ozur dilerim cikistigim icin!! Cocuklar dersler fln gerginlik var sanirim uzerimde ..

Neyse gecti gitti bosverelim

Baristiginiza sevindim canlar.bende matematik çalışıyorum 200 soruya tamamlayıp yaticam. Uykum yok ama kızım cok erken uyanıyor. Yarinda multivitamin alicam zombi gibi dolasiyorum evde :)

Ay noluyo hersey birbirine girdi..cevreye verdigim rahatsizliktan dolayi ozur dilerim arkadaslar nasil oldu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…