Aynen canım katılıyorum sana.Nazar değdi galibakizlar topigimize nazar degdi herkezler nerde bosladik biraz galiba tabi ev is cocuk es gercekten cok yipratici oluyo bunu sadece bizler anlayabiliriz ama guclu olmak zorndayiz birbirimize destegimizle kucuk minnoslarimiz icin kendimize gelelim biran onc
Aynen yoksa iyiden iyiye kopariz ben kuzucugumu uyuttum simdi tarih calisiyorum size de iyi calismalar kizlarAynen canım katılıyorum sana.Nazar değdi galibaSaol canım motive edici sözlerin için Yorgunluk ve uykusuzluktan internete bile bakamıyorum Ara ara neler yaptığımızı yazalım ki birlik olmuş olalım kızlar güç verelim birbirimize...
Allah kolaylık versin canım.Bende coğrafya çalışıyordum.Bitircem birazdanAynen yoksa iyiden iyiye kopariz ben kuzucugumu uyuttum simdi tarih calisiyorum size de iyi calismalar kizlar
Tatlim yanlis anlamissin kiyamam...ozur dilerim yanlis anlasildiysam...Evet senol hoca ve tongac akademiden takviye aliyorum surekli onlarin videolariyla gidiyorum..
Ne demek istiyorsun anlamadim!!! Tablet orda diye hava falan mi atiyorum onu mu demek istiyorsun !!!
O tablet gayet makul fiyatli artik herkeste olan bisey !!!!
Instagramda tum kpss calisanlarin cogunun fotolarinda tablet,notebook vs var ders icin cunku!!!
Ben hic senin gibi dusunmedim !!!
Tatlim yanlis anlamissin kiyamam...ozur dilerim yanlis anlasildiysam...
Tablet orda mi duruyo derken o orda dururken calisabiliyor musun anlaminda sordum.yoksa fiyati markasi hic aklima bile gelmedi.valla bak.
Bn hala egitime baslayamadim nasil calisiyorsunuzEki Görüntüle 1665882 Eki Görüntüle 1665882 Eki Görüntüle 1665882 Eki Görüntüle 1665882 Eki Görüntüle 1665882 Eki Görüntüle 1665882 Eki Görüntüle 1665882 Eki Görüntüle 1665882
Bi ara firsat bulursaniz egitim calisan arkadaslar soruma bakabilir mi