Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Tatlim ben gecen yildan bitirmistim konularimi.buyil konu calismama karari aldim.alana yogunlastim.egitim ve diger dersleri de denemeler ve soru bankalariyla goturmeye calisiyorum

İyi kotu biliyorumm diyorsan bence bol bol test coz.ben gecen yil paso deneme cozdum.denemelerin cozumlerinden tamamladim eksiklerimi.alani bosvermistim.sinavda da alan mahvetti beni zatwn..bu yil tam tersini yapacagim.

İyi kotu biliyorumm diyorsan bence bol bol test coz.ben gecen yil paso deneme cozdum.denemelerin cozumlerinden tamamladim eksiklerimi.alani bosvermistim.sinavda da alan mahvetti beni zatwn..bu yil tam tersini yapacagim.
Alan ne peki bn ilkogretim mat

Sinif canim benim de...fizik kimya biyoloji uclusu var benim dag gibi..onlarla bogusuyorum.mayisa kadar alan konularini bitirebilirsem alan sinavina kadar deneme cozmeyi dusunuyorum.tabi bu arada diger derslerden dedeneme cozcem insaallah..cunku sinavi goturen alan bence.egitim ve sabahki oturumun katsayisi o kadar degil..

Rabbim emeklerinin karsilgini versin insallah bu forumdakileri gercekten cok samimi icten buluyorum dua ediyorum sizler icin cok cansiniz

Rabbim emeklerinin karsilgini versin insaherumdakileri gercekten cok samimi icten buluyorum dua ediyorum sizler icin cok cansiniz
Tatlim benim kiyamam..o senin samimiyetinden canim
Hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz canim..herkesin en
65 mat cozdum kizlar oran oranti ve rasyonel denklemlerden 100 istedim tamamlamak ama yok verimsiz oluyor hadi iyi geceler :)
Masallah canim..cok guzel cozmussun..
İyi geceler sana da...yarina gorusuruz..uyuyamazsan buralardayiz biz haberin olsun..

Canim ben egitimi calisirken inume konu anlatimi kitabimi ve bos bi defterimi koydum.youtube tan da konuylailgili video actim.ikisini bir takip ettim.bir taraftan da yazdim deftere..zaten olcme disinda cok zorlayacagini sanmiyorum.bir de program var tabi:)

Ev islerini yaparken yemekti bulasikti mutfagimda video izzliyorum ben.onun da faydasi oluyor.hic yapamazsam cozumlu soru videosu izliytorum.hem cozumunu gormus oluyorum.isimden de geri kalmiyorum

Ev islerini yaparken yemekti bulasikti mutfagimda video izzliyorum ben.onun da faydasi oluyor.hic yapamazsam cozumlu soru videosu izliytorum.hem cozumunu gormus oluyorum.isimden de geri kalmiyorum
geceleri ders calisabiliyorum oglum yurumeye calisiyor cok hareketli ve cok hareketli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…