banada egitim konusunda yol gosterir misinAy noluyohersey birbirine girdi..cevreye verdigim rahatsizliktan dolayi ozur dilerim arkadaslar nasil oldu anlamadim
Alan ne peki bn ilkogretim matİyi kotu biliyorumm diyorsan bence bol bol test coz.ben gecen yil paso deneme cozdum.denemelerin cozumlerinden tamamladim eksiklerimi.alani bosvermistim.sinavda da alan mahvetti beni zatwn..bu yil tam tersini yapacagim.
Rabbim emeklerinin karsilgini versin insallah bu forumdakileri gercekten cok samimi icten buluyorum dua ediyorum sizler icin cok cansinizSinif canim benim de...fizik kimya biyoloji uclusu var benim dag gibi..onlarla bogusuyorum.mayisa kadar alan konularini bitirebilirsem alan sinavina kadar deneme cozmeyi dusunuyorum.tabi bu arada diger derslerden dedeneme cozcem insaallah..cunku sinavi goturen alan bence.egitim ve sabahki oturumun katsayisi o kadar degil..
Rabbim emeklerinin karsilgini versin insallah bu forumdakileri gercekten cok samimi icten buluyorum dua ediyorum sizler icin cok cansiniz
Tatlim benim kiyamam..o senin samimiyetinden canimRabbim emeklerinin karsilgini versin insaherumdakileri gercekten cok samimi icten buluyorum dua ediyorum sizler icin cok cansiniz
Masallah canim..cok guzel cozmussun..65 mat cozdum kizlar oran oranti ve rasyonel denklemlerden 100 istedim tamamlamak ama yok verimsiz oluyor hadi iyi geceler :)
Benim msjlar yine karisti mi ne:)Rabbim emeklerinin karsilgini versin insallah bu forumdakileri gercekten cok samimi icten buluyorum dua ediyorum sizler icin cok cansiniz
Senin pasalar nasil uyaniyolar mi cok geceleriAlan ne peki bn ilkogretim mat
Bnm 10 aylk bi oglum var ama calisiyorumEv islerini yaparken yemekti bulasikti mutfagimda video izzliyorum ben.onun da faydasi oluyor.hic yapamazsam cozumlu soru videosu izliytorum.hem cozumunu gormus oluyorum.isimden de geri kalmiyorum
geceleri ders calisabiliyorum oglum yurumeye calisiyor cok hareketli ve cok hareketliEv islerini yaparken yemekti bulasikti mutfagimda video izzliyorum ben.onun da faydasi oluyor.hic yapamazsam cozumlu soru videosu izliytorum.hem cozumunu gormus oluyorum.isimden de geri kalmiyorum
Ben senin iki tane zannediyordum kusura bakma.karistirdim sanirim.e cocuga kim bakiyoBnm 10 aylk bi oglum var ama calisiyorum
Ucretli ogretmenlik mi yapiyosun anlamadum.nerde calisiyosunBnm 10 aylk bi oglum var ama calisiyorum
Bakicisi var evet ucretli calisiyorumUcretli ogretmenlik mi yapiyosun anlamadum.nerde calisiyosun
Canim ben de yaptim 4 yil ucretli.cok yorucu oluyor.ders calisacak hali kalmiyo insanin.e sabah da erken kalkiyosun degil mi nasil dayaniyorsunBakicisi var evet ucretli calisiyorum