Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Günaydın kızlar bi çalışma düzeni kuramiyorum çocukların kahvaltısıni yaptı evi topla derken tekrar acikiyorlar bi yandan yemeklerini yap yedi uyur oglen oluyo çamaşır at topla Katla akşam yemeği faslı çocuklar durmaz bi yandan onlarla ilgilen uyut sonra benim pil de bitiyor ne zamanlarda çalışıyorsunuz siz gece zaten çok uyanıyor çocuklar uykumu da alamıyorum calisamadikca stres oluyorum

inan bizim icin de zor oluyo kizlar gece caliyo bende 1 e kadar bazen geciyo kizim oglen uyuyunca bide aralarda git gel bakiyorum o evde dolasirken is yapmaya calisiyorum elimizden geldigince senin bebegin kucuktu galiba

Selam kızlar dün hiç uyuyamadim. Dersde çalışamadım sormayın Dün turşu yaptım biberler baya bir aciliymis ellerim perişan oldu ne yaptıysam geçmedi bir türlü ders calismamada engel oldu sonra internetten araştırdım pomad kremi iyi geliyormuş onu kullandım çok şükür geçti. Aman siz siz olun sakin çıplak elle dokunmayın acı biberlere
Evet şimdi tarihten 26 soru çözdüm coğrafyadan özet çıkardım . Şimdi oğlum yatiyorken biraz ev işlerim var onları bitirip tekrar ders başı yapıcam
Herkese iyi çalışmalar

Gecmis olsun cnm ya aman dikkat :/

inan bizim icin de zor oluyo kizlar gece caliyo bende 1 e kadar bazen geciyo kizim oglen uyuyunca bide aralarda git gel bakiyorum o evde dolasirken is yapmaya calisiyorum elimizden geldigince senin bebegin kucuktu galiba
Bende 2 tane canavar var biri 1 yaşında biri 2.5 yaşında şimdi aldım kitabı elime kitabı alıyor kalemi çekiyor halbuki ki dikkatini çekmesi için bi sürü hikaye kitabı boyama kalemleri aldım beyfendilerin gözü hala benim kitaplarimda

Aynen o bende de oyle oluyo ben bazen kiziyorum sen kendi kitabinla ben kendi kitabimla calisacagiz die gecenlerde kasla goz arasinda kitabi bir karalamis ufaklik sadece gulebilbim karsisinda birsey yapamiyoruz ki:):)

Çok zor arkadaşlar ya benim kızım da grip oldu gecem gunduzum kalmadı oksurukten yatamiyor da sanki yapamicam gibi his oluyor içimde

Pazartesi dershanem başlayacak. Nede olsa derse gideceğim diye salmıştım kendimi silkelenip kendime gelme zamanı!

Çok zor arkadaşlar ya benim kızım da grip oldu gecem gunduzum kalmadı oksurukten yatamiyor da sanki yapamicam gibi his oluyor içimde
Benim ufakliklarda hasta öksürük mahfetti bizi kullandığımız ilaçlar falan hiç fayda etmedi suan çok uykum var ama uyumamam lazım çocuklar uyumusken çalışmalıyım

Benim ufakliklarda hasta öksürük mahfetti bizi kullandığımız ilaçlar falan hiç fayda etmedi suan çok uykum var ama uyumamam lazım çocuklar uyumusken çalışmalıyım

aynen öksürük burun akıntısı geniz akıntısı uyuyamıyor çocuk
çalışamadım..

çalışamadıkça stres oluyorum nasıl kazancam diye

Başarmak zorundayız geçen hafta safra kesesi ameliyati oldum yattigim yerde soru cozdum hep ama cocuk hasta olunca daha kötü elime alamıyorum kitabı

Canim cocuklarrin kac yasinda senin

Canim ya bir bucuk yas mi var aralarinda..nasil zor oluyordur benim de 15 ay var...simdi buyukn4bucuk yasinda.canimi cikarmislardi.yardimcimda yoktu...onlarla birlikte oturip bende agliyordum:)
Cocullar varken kitap defter calisamazsin canim..dedigin gibi gozleri seninkilerde oluyor.benim kitaplarda benden fazla oinlarin isaretleri vardir.dogru cevap disinda butun siklar isaretli:)
Sana tavsiyem youtube tan video izle.pcyi veya tableti veya telefonu..nerden bakiyorsan onlarin yetisemeyecegi yukseklige koy.sesini ac.onlara da cizgi film ac.ilk basta gurultu yapiyolar.zamala susuyolar.boylece oyununu da oynarsin.cizgi filminibde izlersin dersinibde calismis olursun:)
Verimli mi bilemem ama hic calismamaktan iyi oluyor

Canim bizde de var oksuruk iki uc aydir gecmedi.ne antibiyotik ne igne.hepsini denedij.en son dun hava verdiler acilde.o iyi geldi anca.sende bi dene istersen

Ayyy kizlar cok gecmis olsun kuzulariniza simdi cok korktum salgin mi var benimkine surekli dus aldiriyodum artik gun koymam gerek yoksa hastalanir bizde kosusturmaktan bi hararet sanki onlar da oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…