Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Bende çok zorlanıyorum canım aileden uzaktayim ikisi de çok hareketli ama napalım canları sağ olsun tavsiyen için saol canım öyle deniyeyim bakalım bu şekilde çalışmak rahat olursa öyle devam ederim

kızlar merhaba bende 2016 kpss ye hazırlanıyorum işletme mezunuyum 2014 kpss den 84.89 puanım var ancak işe yaramıyor atanamadım tekrar hazırlanıyorum yediiklim dersanesine yazıldım bu arada bebek te istiyorum inşlh her ikisinide nasip eder mevlam hepimize kolay gelsin çalışmalarımı buradan paylaşayım bende inşlh

Hosgeldin canim allah hepimizin yüzümuzu güldürsun insallah 2016 bize ugurlu gelsin

Hosgeldin canim Rabbim hepimizin emeginin karsiligini versi cok yoruldum bugun yine daha yemek mutfagi toparla sonra baslarim insallah

Canim bardaginin aynisindan bende de var:)ayrica kalemligin cok hos gorunuyor:)ayrica tablet orda mi duruyosen calisirken:)

Evet senol hoca ve tongac akademiden takviye aliyorum surekli onlarin videolariyla gidiyorum..

Ne demek istiyorsun anlamadim!!! Tablet orda diye hava falan mi atiyorum onu mu demek istiyorsun !!!
O tablet gayet makul fiyatli artik herkeste olan bisey !!!!

Instagramda tum kpss calisanlarin cogunun fotolarinda tablet,notebook vs var ders icin cunku!!!

Ben hic senin gibi dusunmedim !!!

Cnm ben emzirdigim icin cesidim az ama annem almis gecen gun cok iyi geldi supradyn almis..
Hersey suni gerekli vitamini alamiyoruz ki yediklerimizden fln
Evet duymustum o vitamini olmazsa doktora soracam galiba kansizlik felan da var o da vitamin eksikliginden olur mu bilme bir kan tahlili yapmam gerekiyo

Afiyet olsun canim iyi çalışmalar
Ben yine tembellik yapıyorum ya
Hiç çalışasim gelmiyor
Motivasyon
kizlar topigimize nazar degdi herkezler nerde bosladik biraz galiba tabi ev is cocuk es gercekten cok yipratici oluyo bunu sadece bizler anlayabiliriz ama guclu olmak zorndayiz birbirimize destegimizle kucuk minnoslarimiz icin kendimize gelelim biran onc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…