koy.havalar sogudu.Allah korusun size de gelmewinKizim uyudu simdi tarihten video not felan alacam sizlere kolay gelsin
Bende çok zorlanıyorum canım aileden uzaktayim ikisi de çok hareketli ama napalım canları sağ olsun tavsiyen için saol canım öyle deniyeyim bakalım bu şekilde çalışmak rahat olursa öyle devam ederimCanim ya bir bucuk yas mi var aralarinda..nasil zor oluyordur benim de 15 ay var...simdi buyukn4bucuk yasinda.canimi cikarmislardi.yardimcimda yoktu...onlarla birlikte oturip bende agliyordum:)
Cocullar varken kitap defter calisamazsin canim..dedigin gibi gozleri seninkilerde oluyor.benim kitaplarda benden fazla oinlarin isaretleri vardir.dogru cevap disinda butun siklar isaretli:)
Sana tavsiyem youtube tan video izle.pcyi veya tableti veya telefonu..nerden bakiyorsan onlarin yetisemeyecegi yukseklige koy.sesini ac.onlara da cizgi film ac.ilk basta gurultu yapiyolar.zamala susuyolar.boylece oyununu da oynarsin.cizgi filminibde izlersin dersinibde calismis olursun:)
Verimli mi bilemem ama hic calismamaktan iyi oluyor
Hosgeldin canim allah hepimizin yüzümuzu güldürsun insallah 2016 bize ugurlu gelsinkızlar merhaba bende 2016 kpss ye hazırlanıyorum işletme mezunuyum 2014 kpss den 84.89 puanım var ancak işe yaramıyor atanamadım tekrar hazırlanıyorum yediiklim dersanesine yazıldım bu arada bebek te istiyorum inşlh her ikisinide nasip eder mevlam hepimize kolay gelsin çalışmalarımı buradan paylaşayım bende inşlh
Allah zihin açıklığı versin canım benim
Cok iyi gelir bi kahve yapanim olsa
Hosgeldin canim Rabbim hepimizin emeginin karsiligini versi cok yoruldum bugun yine daha yemek mutfagi toparla sonra baslarim insallahkızlar merhaba bende 2016 kpss ye hazırlanıyorum işletme mezunuyum 2014 kpss den 84.89 puanım var ancak işe yaramıyor atanamadım tekrar hazırlanıyorum yediiklim dersanesine yazıldım bu arada bebek te istiyorum inşlh her ikisinide nasip eder mevlam hepimize kolay gelsin çalışmalarımı buradan paylaşayım bende inşlh
Cok iyi gelir bi kahve yapanim olsa
Canim bardaginin aynisindan bende de var:)ayrica kalemligin cok hos gorunuyor:)ayrica tablet orda mi duruyosen calisirken:)
Sagol canim ben kafam iyi degildi kendime gelim die yaptim da galiba tansiyonum dusmus vitamin ne alabilirim kiAy cnm ben yapayim sana
Kizlar vitamin alin vitamin geceleri uykuya yenik dusmemenin tek yolu vitamin yoksa ders de olmuyoo :/
Canim bardaginin aynisindan bende de var:)ayrica kalemligin cok hos gorunuyor:)ayrica tablet orda mi duruyosen calisirken:)
Sagol canim ben kafam iyi degildi kendime gelim die yaptim da galiba tansiyonum dusmus vitamin ne alabilirim ki
Afiyet olsun canim iyi çalışmalar
Evet duymustum o vitamini olmazsa doktora soracam galiba kansizlik felan da var o da vitamin eksikliginden olur mu bilme bir kan tahlili yapmam gerekiyoCnm ben emzirdigim icin cesidim az ama annem almis gecen gun cok iyi geldi supradyn almis..
Hersey suni gerekli vitamini alamiyoruz ki yediklerimizden fln
kizlar topigimize nazar degdi herkezler nerde bosladik biraz galiba tabi ev is cocuk es gercekten cok yipratici oluyo bunu sadece bizler anlayabiliriz ama guclu olmak zorndayiz birbirimize destegimizle kucuk minnoslarimiz icin kendimize gelelim biran oncAfiyet olsun canim iyi çalışmalar
Ben yine tembellik yapıyorum ya
Hiç çalışasim gelmiyor
Motivasyon