Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Kendine şöyle önce bir türk kahvesi yap,yanına da aç bir çikolata onu ye :KK66: Çakralarınımızı açmak için birebir ilaç gibi geliyor insana valla.Sonra hayallerini düşün akşam işten çıktıktan sonra evde 7 de 8 de değilde;4 buçuk 5 ten işten çıksak 5 buçuk 6 gibi evde olduğunu hayal et.Sonra hafta sonları da iki gün tatilimiz var dahaaa :KK66: Bir de her ayın 15inde maaşımız tıkır tıkır ödenecek kovulma derdi yok mobbing derdi yokk ohhhh o zaman öyle bir motive oluyorsun ki:)))
Naptin ya:)

Kızlar Coğrafya konularimi bitirdimm artık cagrafyadan bol bol soru cozucem.:)) vatandaşlığa ve Türkçeye hic bakmadim tarih yarinda konu olarak matematikte bitmek üzere.kizim akşama kadar beni cok yoruyor evimde temizlik istiyor dag gibi utum var... artık oturdugum yerde uyuya kalıyorum. Ama basaricaz seneye puanlar aciklaninca hepimiz havalara ucucaz pes etmek yok ben bugün coğrafya çözmeye ugidiyorum. Ara ara bakarım öptüm

Canim lisansta var onlisansta :KK66: Ortak olan seyler cogunluk evli cocuklu kpss yolcusu :KK66:
Anladım. Canım Sağol cevap icin ben kendim de.önlisans için topik acmistim ama.diğer topikleri de takip ediyorum hep her yerde farklı bi bilgi taktik vs olabilir :) ben bekarım arada ugrarim burayada bölüm bilgisayar programciligi :)

X