Naptin ya:)Kendine şöyle önce bir türk kahvesi yap,yanına da aç bir çikolata onu yeÇakralarınımızı açmak için birebir ilaç gibi geliyor insana valla.Sonra hayallerini düşün akşam işten çıktıktan sonra evde 7 de 8 de değilde;4 buçuk 5 ten işten çıksak 5 buçuk 6 gibi evde olduğunu hayal et.Sonra hafta sonları da iki gün tatilimiz var dahaaa Bir de her ayın 15inde maaşımız tıkır tıkır ödenecek kovulma derdi yok mobbing derdi yokk ohhhh o zaman öyle bir motive oluyorsun ki:)))
Hahaha hayallerimizi somutlaştırdımNaptin ya:)
Evet ya.milleti gordukce sinir oldum kendime.ne bu boyle.siz girip gordukce paylasin bizle.iyi oluyo boyle:)kendimize geliriz isteHahaha hayallerimizi somutlaştırdımAy yazarken bile heyecan bastı beni :))))))
Aynen canımm arada yapmak lazım böyle.Ben de rehavete düşersem siz de beni kendime getirin oldu mu :))))Evet ya.milleti gordukce sinir oldum kendime.ne bu boyle.siz girip gordukce paylasin bizle.iyi oluyo boyle:)kendimize geliriz iste
Dimi canımmm her gün hayal ettiğim şeyleri seninle de paylaşayım dedim :))) O yüzden yorulmak yok idmana devam diyoruzCok iy i geldi)))
Rica ederim canımtesekkur ederim.
Aynen canım Allahım yardımcımız olsun. Herşeyin hayırlısıni nasip etsinGozlerin aydin canim...cok sevindim senin adina...bu hizla devam o zaman degil mi:)
Amin canım...Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.Hayırlısını diliyorum bende.Hepiniz icinizden gelenleri yazmissiniz herkez bi sekilde emek veriyo hayat ne kadar zor Allah hepinizin gonlundekini hayirli olani nasip etsin
Burasi lisans mi önlisans ta var.mı takibe alicam topigi ona göre :)
Anladım. Canım Sağol cevap icin ben kendim de.önlisans için topik acmistim ama.diğer topikleri de takip ediyorum hep her yerde farklı bi bilgi taktik vs olabilir :) ben bekarım arada ugrarim burayada bölüm bilgisayar programciligi :)Canim lisansta var onlisanstaOrtak olan seyler cogunluk evli cocuklu kpss yolcusu
Kahveler icildi bile ama pek faydasi olmadi:) yine de direbildigim kadar direnecemKizlarrrrr caylar kahveler alindiysa hadi bakalim masalara en az 100 soru cozmeden uyumak yokilerleyen saatlerde gorusuruz