İkide oturunca dordu buluyor ister istemez:)4 de mi yattinmasallah cnm ya ben en fazla 2 ye kadar dayanabiliyorum
İkide oturunca dordu buluyor ister istemez:)
Bizimle de paylasin gorduklerinizi...biz de mi acsak ne yapsak:)
Acmasina acarim da iyice kaybolurum oralarda diye cesqret edemiyorum:)Ne zaman girsek surekli defter kitap fotolari vs. Bide onemli notlar paylasiyorlar en guzeli o.. Buraya atarim bende bikac onemli not birazdan!! Ama ac sende bence motive olursun..
Ne zaman girsek surekli defter kitap fotolari vs. Bide onemli notlar paylasiyorlar en guzeli o.. Buraya atarim bende bikac onemli not birazdan!! Ama ac sende bence motive olursun..
Acmasina acarim da iyice kaybolurum oralarda diye cesqret edemiyorum:)
Cok guzel anlatmissin yasadiklarim tokat gibi geldi:):)Canim gunduz geceki kadar verimli molmuyor.hem sessiz hem yalniz kaliyorsun.rahat rahat calisiyorsun.gunduz olsa tam calismaya baslayacaksin.
Anne oyun oynayalim
Anne aciktim
Anne abime bak
Anne kardesim yapti
Telefon caldi
Kapiya bak
Esin geldi
Acikti
Yemek
Bulasik
Tekrar yemek
Tekrar bulasik:)
Zaten cocuk varken surekli birseyler yiyorlar.yok meyvesiydi yok tatlisiydi yok yemegiydi corbasiydi.....
Gibi gibi iste.ay okuyunca ben bile kotu oldum simdi:)gece bunlarin hicbiri yok.herkes uyuyo.komsular da dahil:)ev apartman hatta mahalle sana kaliyor:):):)
Aynen ben de zaten vaktimiz yok oralara takilir kalirimEvet evet oda cok dogru bak !!
Boyle mi calisiyorlarmis...e bizde yazariz bunlari ya:)ne olcek:)
Bende oyle dusunuyorum canim.burasi yetiyor bana.gerek yok:)ustunuze gul koklamam ben:)Aynen ben de zaten vaktimiz yok oralara takilir kalirim
Ay süperrFotolar alintidir.. Motive amaclidir
Ay süperrCanımm kişilerin instagram ismini söyleyebilir misinn bende takip edeyim
Teşekkür ederimm tatlımmKpss maratonu var cnm kpss guncesi var bide kpsslievli cnm
Kimse guzel calisiyo mantikli renkli renkli olunca dikkat ceker buzdolabi ustune. Felan git gel oku isteFotolar alintidir.. Motive amaclidir
Kendine şöyle önce bir türk kahvesi yap,yanına da aç bir çikolata onu yeNe yaptiniz arkadaslar bn isten geldim anca yemek falan ama yoruldum ya nasil calisicam onu dusunuyorum