Yetiyo malesef:)iki tane pasam var evde.gunduz calisamiyirum.gece uyutunca oturuyorum anca3calisamsaat lik uyku yetiyormu ?
Gun icinde cocuklar oynarken yapilirsem yarim saat kadar uyuyorum canim yanlarinda.firsat bulursam o da3saat lik uyku yetiyormu ?
Gun icinde cocuklar oynarken yapilirsem yarim saat kadar uyuyorum canim yanlarinda.firsat bulursam o da3saat lik uyku yetiyormu ?
Kusura bakma canim ya yanlislikla fazladan cevqp yazmisin:)Gun icinde cocuklar oynarken yapilirsem yarim saat kadar uyuyorum canim yanlarinda.firsat bulursam o da
helal olsun. Aksam erken uyumaya alistirsan sende dinlenmiş olursun.Gun icinde cocuklar oynarken yapilirsem yarim saat kadar uyuyorum canim yanlarinda.firsat bulursam o da
helal olsun. Aksam erken uyumaya alistirsan sende dinlenmiş olursun.
Evet bencede engin hicadan dinle hem cok guzel anlatiyo hemde cok zevkli dersleri canimCanim youtube ta engin eraydinvar benim hocam.bi izle istersen
Niyeki kiyamam kedin vardr bi skntsi canm yaa bnmkide disten hic uyuyamiyo sizlaniyor allh yardimizGünaydın kızlar bende bu gece hic uyumadım bebegum arsizliktanmi yoksa bi sıkıntısımi var bilmiyorum hep ağladı gerci yavrucak sancı çekiyor sanırım neyse yinede çalışmaya devam su ev islerimi. Bitireyim de
Yok canim kullanmadigim icin takip etmiyorum ama sen paylasimlari arada bizimle de paylas bizim de ihtiyacimiz var tatlimkızlar instagramdaki kpss paylaşımlarını takip ediyormusunuz? acayip gaza geliyorum onları görünce plan program yaptım uymaya çalışıyorum . gece 2:30 a kadar çalışıyorum 23:00 den başlayıp.. tyazamasamda sizi takip ediyorum
Canm bn gnlde gece daha vermli calistrum kizimdan sadece grcr firsatim oluyo.ama gunduzde toplasak bi 4 bes saat calisiyirum surekli bolunerek kizim saoldun...oyle iste canimGenelde gece mi calisiliyo kizlar gunduz kac saat calisiyosunuz
Canim gunduz geceki kadar verimli molmuyor.hem sessiz hem yalniz kaliyorsun.rahat rahat calisiyorsun.gunduz olsa tam calismaya baslayacaksin.Genelde gece mi calisiliyo kizlar gunduz kac saat calisiyosunuz
kızlar instagramdaki kpss paylaşımlarını takip ediyormusunuz? acayip gaza geliyorum onları görünce plan program yaptım uymaya çalışıyorum . gece 2:30 a kadar çalışıyorum 23:00 den başlayıp.. tyazamasamda sizi takip ediyorum
Bizimle de paylasin gorduklerinizi...biz de mi acsak ne yapsak:)Evet cnm bende takip ediyorum hatta bitanede ben actimevet deli gibi calisiyolar
Canim bu saatte mi uyudun bu saatte mi uyandin anlamadim:)ne guzel ya erken kalkabiliyorsunuz..ben 4te yattim 7.30da anca kalktim